سینماتیک
-
-
سلام ۳ میشه
-
سلام ۳ میشه
-
amirmohammad shakeri در سینماتیک گفته است:
خب حلش؟
معادله های مکان زمان رو مساوی هم میزارم دلتا منفی میده ک
من با فرمول مستقل از زمان رفتم ولی بعد که سرعت ۲ رو بدست آوردم گفتم ۱۰ ثانیه گذشته
-
amirmohammad shakeri نکته سوال اینجاست که یکی زود تر به سرعت صفر میرسه و می ایسته
-
amirmohammad shakeri
سلام ؛ برای این سوال ؛ سوالم اینه که چرا بعد اینکه اتومبیل A متوقف میشه ( همون با سرعت ۸ متر بر ثانیه) چرا دیگه بعدش آقای طلوعی ثابت فرضش کرده ؟ آخه تو سوال هم نگفته که بعد توقف کاملاً توقف میکنه و حرکت نمیکنه تو همین ۲ ثانیه باز برمیگرده و دقیقاً ۲ متر فاصله میگیره نسبت به مکانی که سرعتش صفر میشه ؛ بعد اینجا اون خودرو دیگه(B) هم ۷۰ تا میره جلو و عملاً اون ۲ متر چی میشه این وسط؟(تو فرمول هم جایگذاری کردم با فرض اینکه تو ثانیه ۱۰ به هم میرسن ؛ اما بازم ۲ متر خودشو نشون میده)الان خودت میگی چند میشه آخر سر؟
-
amirmohammad shakeri نکته سوال اینجاست که یکی زود تر به سرعت صفر میرسه و می ایسته
@Zahra-Hamrang الان خب مگه خودرویی که با ۸ متر بر ثانیه حرکت میکنه ، تغییر جهت نمیده و باز ادامه بده مسیر رو؟ چرا وایسه کلا؟
-
@Zahra-Hamrang الان خب مگه خودرویی که با ۸ متر بر ثانیه حرکت میکنه ، تغییر جهت نمیده و باز ادامه بده مسیر رو؟ چرا وایسه کلا؟
Taha Yousefzadeh روی سوال رو دوباره بخون
گقته با شتاب ترمزمیکنن
این که کسی که ترمز میکنه وایسه چیز عجیبیه؟؟؟ -
Taha Yousefzadeh روی سوال رو دوباره بخون
گقته با شتاب ترمزمیکنن
این که کسی که ترمز میکنه وایسه چیز عجیبیه؟؟؟@Zahra-Hamrang عزیز ؛ تو خودِ حل هم که آقای طلوعی گفت خودرو تغییر جهت میده و به حرکت ادامه میده
و اینکه بالاخره با شتاب منفی یک که میره باید تغییر جهت بده
و اینکه خود آقای طلوعی تو حلشون هم گفتن که این یکی از تست ها سخت سینماتیکه که بنظرم اگر قرارِ حرف شما درست باشه و خودرو کاملاً توقف کنه که میشه گلابی!
-
@Zahra-Hamrang عزیز ؛ تو خودِ حل هم که آقای طلوعی گفت خودرو تغییر جهت میده و به حرکت ادامه میده
و اینکه بالاخره با شتاب منفی یک که میره باید تغییر جهت بده
و اینکه خود آقای طلوعی تو حلشون هم گفتن که این یکی از تست ها سخت سینماتیکه که بنظرم اگر قرارِ حرف شما درست باشه و خودرو کاملاً توقف کنه که میشه گلابی!
Taha Yousefzadeh من نه استاد طلوعی رو میشناسم و نه میدونم چطوری حل کردن ایشون
مشابه این سوال رو توی نردبام دیده بودم
حالا اگه بخواین از روش حل اونم براتون عکس میفرستم... -
amirmohammad shakeri
سلام ؛ برای این سوال ؛ سوالم اینه که چرا بعد اینکه اتومبیل A متوقف میشه ( همون با سرعت ۸ متر بر ثانیه) چرا دیگه بعدش آقای طلوعی ثابت فرضش کرده ؟ آخه تو سوال هم نگفته که بعد توقف کاملاً توقف میکنه و حرکت نمیکنه تو همین ۲ ثانیه باز برمیگرده و دقیقاً ۲ متر فاصله میگیره نسبت به مکانی که سرعتش صفر میشه ؛ بعد اینجا اون خودرو دیگه(B) هم ۷۰ تا میره جلو و عملاً اون ۲ متر چی میشه این وسط؟(تو فرمول هم جایگذاری کردم با فرض اینکه تو ثانیه ۱۰ به هم میرسن ؛ اما بازم ۲ متر خودشو نشون میده)الان خودت میگی چند میشه آخر سر؟
Taha Yousefzadeh دوست عزیز یکی از خود رو هارو ساکن فرض میکنیم و سرعتشو و شتابشو تاثیر میدیم به اون یکی.الان فرض میکنیم یکیش ثابته اون یکی داره با سرعت 20 متر بر ثانیه و شتاب2- به اون یکی نزدیک میشه
-
Taha Yousefzadeh دوست عزیز یکی از خود رو هارو ساکن فرض میکنیم و سرعتشو و شتابشو تاثیر میدیم به اون یکی.الان فرض میکنیم یکیش ثابته اون یکی داره با سرعت 20 متر بر ثانیه و شتاب2- به اون یکی نزدیک میشه
Amirhossein Eskandari پس در 10 ثانیه 100 متر رو جابه جا میشه و سپس می ایسته و چون فاصله شون از هم 102 متره به هم برخورد نمیکنن.
-
Amirhossein Eskandari پس در 10 ثانیه 100 متر رو جابه جا میشه و سپس می ایسته و چون فاصله شون از هم 102 متره به هم برخورد نمیکنن.
Amirhossein Eskandari به نظرم گزینه 4 درسته
-
Amirhossein Eskandari به نظرم گزینه 4 درسته
Amirhossein Eskandari خیلی سوال راحته
-
Amirhossein Eskandari اره خب با نسبی بریم اصلاً ۲ متر میمونه ؛ ولی خب مشکل اینه که تو حل سوال گزینه ۳ رو آقای طلوعی زدن
ولی خب منم با شما موافقم که برخورد ندارن
-
Taha Yousefzadeh من نه استاد طلوعی رو میشناسم و نه میدونم چطوری حل کردن ایشون
مشابه این سوال رو توی نردبام دیده بودم
حالا اگه بخواین از روش حل اونم براتون عکس میفرستم...@Zahra-Hamrang آره بی زحمت اگه میشه بفرستید
-
@Zahra-Hamrang آره بی زحمت اگه میشه بفرستید
-
amirmohammad shakeri در سینماتیک گفته است:
سلام سلام
یه سوال
این سوال جوابش میشه گزینه 4 یا 3 ؟
سلام جواب گزینه چندمه؟ یک نفر میگه ۴ ولی به نظرم ۳ عست بی زحمت بگو
-
این پست پاک شده!
-
@Zahra-Hamrang شتاب اینجا واس هرکدوم 2- و لی تو اون سوال اصلی1- بود خانم