آرش کجایی؟ دقیقا کجایی؟
-
سلام کسی میدونه که آرش پارسال را میشه امسال هم استفاده کرد یا مطالب قراره عوض بشه؟؟
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام کسی میدونه که آرش پارسال را میشه امسال هم استفاده کرد یا مطالب قراره عوض بشه؟؟
@دانش-آموزان-آلاءاحسان نوروزی کیوی
آرشی که امسال دادن برای سال ۹۹ هست و تغییر خاصی نداشته به غیر از اضافه شدن تحلیل کنکور ۱۴۰۰ که اضافه میشه -
پک آرش ۹۹ تا سال ۱۴۰۳ برای فروش گذاشته میشه احتمالا
-
@آرمان-میرانی منم پیش خودم میگفتم الان تخفیف 80 درصدی به تک تک درس ها داده میشه چون واقعا قیمت ها نجومیه (ما موسسات دیگه رو مسخره می کردیم اما این قیمت ها با اون ها تقریبا یکسان شده)
باز هم مثل همیشه پاسخگو نباشین
sohrab
@M-an
@مدیر-محصول-ابریشم
و لطفا شما هم monirs این تاپیک رو حذف نکنید
به خدا کار خاصی نمی کنیم فقط داریم انتقاد میکنیمAli Malti سلام الان مگه مخصوص راه ابریشمی ها کد تخفیف گذاشتن؟
-
من که خسته شدم از سوال کردن و جواب «به زودی» شنیدن
نظرتون راجب رونمایی خیلی دیر از همایش آرش چیه؟!
شما هم مثل من، جواب های تکراری شنیدین؟!sohrab
@M-an
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@مدیر-محصول-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمAli Malti واقعا نمیدونم چطوری بعضی از عوامل آلا میتونن اینقدر نسبت به آینده بچه ها بی تفاوت باشن استاد طلوعی پیش آزمون پس آزمون های جدید رو که ضبط نرفتن چاپارم ک کلا ضبط نکردن گفتن برید آرش ببینید با توجه به این ک آرش ایشون اندازه یه دوره جامع حجم داره نمیدونم واقعا چطور ممکنه تو یه ماه تموم بشه من ک جداگونه تهیه کردم از عید دارم میبینم اما اون بچه هایی که منتظرن کد تخفیف بیاد باید تا آخر ماه صبر کنن تازه با توجه به این که درسنامه های این دوره حالت کارگاهی داره و باید حین تدریس خودت نکته هارو برداری و درسنامه و پر کنی مجبوری هی استپ بزنی و زمان دو برابری ازت گرفته میشه تقریبا تموم کردنش تو یه ماه غیر ممکنه واقعا نمیدونم چی بگم بقیه بچه ها الان دارن آزمون جامع میزنن و ما هنوز منتظریم آرش بیاد که جمع بندی رو شروع کنیم با این مدیریت افتضاحی ک آلا داره میترسم تا چند سال آینده به یکی از منفور ترین موسسات کنکوری تبدیل بشه ....
-
Ali Malti واقعا نمیدونم چطوری بعضی از عوامل آلا میتونن اینقدر نسبت به آینده بچه ها بی تفاوت باشن استاد طلوعی پیش آزمون پس آزمون های جدید رو که ضبط نرفتن چاپارم ک کلا ضبط نکردن گفتن برید آرش ببینید با توجه به این ک آرش ایشون اندازه یه دوره جامع حجم داره نمیدونم واقعا چطور ممکنه تو یه ماه تموم بشه من ک جداگونه تهیه کردم از عید دارم میبینم اما اون بچه هایی که منتظرن کد تخفیف بیاد باید تا آخر ماه صبر کنن تازه با توجه به این که درسنامه های این دوره حالت کارگاهی داره و باید حین تدریس خودت نکته هارو برداری و درسنامه و پر کنی مجبوری هی استپ بزنی و زمان دو برابری ازت گرفته میشه تقریبا تموم کردنش تو یه ماه غیر ممکنه واقعا نمیدونم چی بگم بقیه بچه ها الان دارن آزمون جامع میزنن و ما هنوز منتظریم آرش بیاد که جمع بندی رو شروع کنیم با این مدیریت افتضاحی ک آلا داره میترسم تا چند سال آینده به یکی از منفور ترین موسسات کنکوری تبدیل بشه ....
Amin Golzari 0
این چند سالی که با آلا آشنا شدم همیشه دوست داشت برای پروژه ها مقدمه چینی کنه و بچه ها رو منتظر بزاره تا پروژه آماده بشه نمیدونم چرا ( شاید میخواد بچه ها رو هیجان زده کنه) ولی دقیقا برعکسش رخ میده یعنی از بس بچه ها رو منتظر میزارن دیگه ناامید میشن و میبرن
دو تا پیشنهاد صادقانه برای عوامل عزیز موسسه آلا دارم
یک اینکه اگه پروژه ای داره ساخته میشه بچه ها اگه در جریان روند ساخت پروژه قرار بگیرن خیلی آرامش بیشتری دارن بجای اینکه انقد منتظر بمونم کلا انگیزشون از بین بره
دوم اینکه همین راه ابریشم رو ادامه بدن جاهایی از کتاب که تغییر کرده دوباره ضبط کنن و قسمت هایی که قول داده شد تکمیل بشه واقعا اگه سال بعد دوباره همین اتفاقات برای بچه ها بیوفته خیلی بیرحمیه
ممنون -
سلام
خسته نباشید
یه سوال داشتم این همایش آرش (علی الخصوص شیمی و فیزیک) بنظرتون مفید هست؟
چون نمونش رو که نگاه کردم احساس کردم سطحش زیاد بالا نباشه و برای سطح پایین هستش و این
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.Mery Stetar فیزیک طلوعی خوبه چون پارسال ضبط شده
ولی برای شیمی نظری ندارم
چون در سطح کنکور ۹۸ و برای کنکور ۹۹ ضبط شده بود -
از بین همه آرش ها یدونه فیزیک طلوعی عالیه
بقیش معمولی -
من که خسته شدم از سوال کردن و جواب «به زودی» شنیدن
نظرتون راجب رونمایی خیلی دیر از همایش آرش چیه؟!
شما هم مثل من، جواب های تکراری شنیدین؟!sohrab
@M-an
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@مدیر-محصول-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمAli Malti مگه برای شما ها کد تخفیف فرستاده شده؟
من ابریشمی هستم ولی برای من کد تخفیف برای ارش فرستاده نشده -
Ali Malti مگه برای شما ها کد تخفیف فرستاده شده؟
من ابریشمی هستم ولی برای من کد تخفیف برای ارش فرستاده نشدهIlya Mansouri بله فرستاده شده
-
Mery Stetar فیزیک طلوعی خوبه چون پارسال ضبط شده
ولی برای شیمی نظری ندارم
چون در سطح کنکور ۹۸ و برای کنکور ۹۹ ضبط شده بودسید حسین قربانی 1 شما داشتید همایش فیزیک رو؟
تستاش فرقی با ابریشم دارن؟
توی نمونه که دیدم اکثرا تستای راه ابریشم بود. -
Ilya Mansouri بله فرستاده شده
-
فکر کنم کد تخفیف برای راه ابریشمی های امسال فقط ارسال میشه من مال پارسال هستم نه تفتان را دادن نه آرش را
-
آرش امسال برنامه داره؟
-
سید حسین قربانی 1 شما داشتید همایش فیزیک رو؟
تستاش فرقی با ابریشم دارن؟
توی نمونه که دیدم اکثرا تستای راه ابریشم بود.Mery Stetar
تستای ابریشمو داره ولی خب حالت نکته و تستی هست و جمع بندی -
Mery Stetar
تستای ابریشمو داره ولی خب حالت نکته و تستی هست و جمع بندیHaj Arian Kabir مفیده واقعا؟
چند ساعت وچند جلسه هست؟ -
فکر کنم کد تخفیف برای راه ابریشمی های امسال فقط ارسال میشه من مال پارسال هستم نه تفتان را دادن نه آرش را
احسان نوروزی کیوی منم پارسال خریدم ولی کد تخفیف تفتان بهم دادن ولی آرش نه
-
50%تخفیف برای همه هست برای راه ابریشمی هاچقدره؟
@M-anMaryam Esmaeli سلام
دو جور تخفیف برای محصول آرش وجود داره. یکی برای همه هست که کنار هر محصول داخل سایت درصد تخفیفش نوشته شده و دیگری برای دوستان راه ابریشمی هست که بصورت کد تخفیف براشون ارسال شده.
اگر راه ابریشمی هستید کد تخفیف باید براتون ارسال شده باشه. اگر نشده بهم بگید. -
@آرمان-میرانی
تک درس تخفیف ۵۰ نداره؟Haj Arian Kabir در آرش کجایی؟ دقیقا کجایی؟ گفته است:
@آرمان-میرانی
تک درس تخفیف ۵۰ نداره؟سلام
تک درسها تخفیف 40درصدی دارند.
تخفیف 50درصدی برای پک هست. -
@آرمان-میرانی منم پیش خودم میگفتم الان تخفیف 80 درصدی به تک تک درس ها داده میشه چون واقعا قیمت ها نجومیه (ما موسسات دیگه رو مسخره می کردیم اما این قیمت ها با اون ها تقریبا یکسان شده)
sohrab
@M-an
@مدیر-محصول-ابریشم
به خدا کار خاصی نمی کنیم فقط داریم انتقاد میکنیمAli Malti در آرش کجایی؟ دقیقا کجایی؟ گفته است:
sohrab
@M-an
@مدیر-محصول-ابریشم
به خدا کار خاصی نمی کنیم فقط داریم انتقاد میکنیمغمگین شدم این رو گفتی ...