سوالات خوبی بودن گفتم بذارم دوست داشتین استفاده کنین💙
سوال دینی3کل کتاب برای تیزهوشان مراغه اردی بهشت1403 (2).pdf
شبه نهایی -1-دین و زندگی -3 - مشترک -.pdf
شنه نهایی-3-دین و زندگی 3 -مشترک.pdf
شبه نهایی-2-دین و زندگی 3- مشترک.pdf
این دوتا سوال و پاسخ با همن:
196_60009040150219.pdf
222_60009049776022.pdf
دینی نهایی
-
@sania-Andiravan سلام منم مثل خودت یکشنبه دینی دارم ۲هفته بهمون فرجه دادن برای همه شون ۳تاامتحانات داخلیمو دادم خوب دادمشون الانم۶تاکتابامو خوندم شب امتحانارو گذاشتم برای نمونه سوال خوندن ونمونه سوال حل کردن فیلم اموزشی هم دیدم به نظرم تاکتابو نخونی نمیتونی نمره خوبی بگیری بایدهم کتابارو بخونی هم نمونه سوالارو هم نمونه سوال حل کنی تادستت بیادبه نظرم شبه نهاییاشون اسون بوداما نهاییاش اسون ترازشبه نهاییاست
-
@sania-Andiravan نمونه سوال که زیاد هست. حتی میتونید سوالات تالیفی هم حل کنید.
اقای رضایی بقا که توی راه ابریشم دینی هم هستن توی گاجینو برای امتحان های نهایی تدریس داشتن که من از همون ج با ایشون آشنا شدم.
به نظرم واسه نهایی میتونی با گاجینو پیش بری چون هم سوال های درس به درس رو گفته بود هم کلی.
یدونم نهایی خیلی اسونه. سال پیش همش ازش غول میساختم و میرفتم سر جلسه میدیدم خیلی راحت میشد نمره گرفت.
منی که اصلا از سال یازدهم درس نمیخوندم اومدم نهایی هه درسا به جز زیست و شیمی و عربی بالای 10 گرفتم. یعنی شب امتحانم نخوندم.
راحت نمره میگیرید .الکی به خودتون استرس ندین. قطعا سوالات هم سطح کتاب خواهد بود و اگه خوب بخونید بهترین نتیجه رو میگیرید. -
@sania-Andiravan سلام دوست عزیز
بله نمونه سوالات سال گذشته رو مطالعه کنید
من بارم بندی دینی رو هم براتون میفرستم
-
-
arman jafari 2
dark side the moon
@fatemeh-Ma
Haj Arian Kabir
Haniyeh Ahmadi
mahdi shokry
اسما نادری
@حامد-صباحیتشکر
-
@sania-Andiravan خواهش میکنم🥰
-
سلام عزیزم
آره سوالای نهایی سالهای قبل خیلی تاثیر دارن
حقیقتش کتابا اونقدر نکات مهمی ندارن که هردفعه بخوان بپیچونن و از جاهای متفاوت سوال طرح کنن
یه چارچوبهای مشخصی با سوالات مشخص هست که تو آزمونهای سالهای پیش میتونی ببینی
سوالای دوره نظام جدید رو کامل بخون و اون قسمتا رو برای خودت هایلایت کن که بدونی نکته مهم هردرس کجاست
اصلا واسه امتحان نهایی نترسید و استرس بیخودی به خودتون وارد نکنید -
اسمش نهاییه
در حد مقدماتی هم نیس -
maryam111 در دینی نهایی گفته است:
سلام عزیزم
آره سوالای نهایی سالهای قبل خیلی تاثیر دارن
حقیقتش کتابا اونقدر نکات مهمی ندارن که هردفعه بخوان بپیچونن و از جاهای متفاوت سوال طرح کنن
یه چارچوبهای مشخصی با سوالات مشخص هست که تو آزمونهای سالهای پیش میتونی ببینی
سوالای دوره نظام جدید رو کامل بخون و اون قسمتا رو برای خودت هایلایت کن که بدونی نکته مهم هردرس کجاست
اصلا واسه امتحان نهایی نترسید و استرس بیخودی به خودتون وارد نکنیدسلام ممنونم مریم جان
فقط یه سوالی
من الان برای دینی دارم سوالات 98 تا 1400 هم دی ماه هم شهریور هم خرداد رو مطالعه میکنم
سال های دیگه که نیاز نیست؟ چون سرچ کردم آورده بود -
@sania-Andiravan
نهایی ها توجه کنن
دینی چیزی نداره که خودتونو اینقدر می ترسونین
از آغاز خلقت شروع میکنی تا الان می نویسیم هر چی پیش آید خوش آید هنوز این اش جالبه تو نهایی ورقه اضافه می گیری
آخر سر اونقدر می نویسی دیگه ناظم دینی میگه پاشو برو من ۲۰ ات رو دادم تو فقط اسم و کد ملی تو بگو بیست ات با منببین دقیقا مثل عکس زیر ورق رو پر می کنی دیگه جای اصلاح نباشه آخرش هم یدونه درود بر معلم می نویسی
ولی بدون شوخی دینی اونقدر هم فکر می کنین سخت نیست یدونه کتاب رو بخونین با دو سه نمونه سوال حل کنین راحت بیست می گیرین