تعغیر نام یا حذف پست هام
-
سلام ببخشید اگه میشه کمکم کنید اسممو یا تعغییر بدم یا کلا پست ها مو برام حذف کنید چون اسمم تو گوگل ثبت شده برا سرچ بخاطر یه سرس مسائل خواهش می کنم هر کاری از ددستون برمیاد انجام بدین واقعا ممنونتون میشم اسممو تو چت براتون فرستادم که اکانتم هست
@ناظم @M-an
-
واااای سوال منم هست
-
تورو خدا اگه راهی پیدا کردی به منم بگو
-
Bahar Gh اسم من واقعی الان سرچش کنی همه چی میاره بالا و خب خیلی چیزا واقعا شخصیه خیلی ضروریه که عوض بشه واقعاامیدوارم کمک کنن
-
Bahar Gh اسم من واقعی الان سرچش کنی همه چی میاره بالا و خب خیلی چیزا واقعا شخصیه خیلی ضروریه که عوض بشه واقعاامیدوارم کمک کنن
دراکو اسمان سلام اسمت چیه؟
-
سلام ببخشید اگه میشه کمکم کنید اسممو یا تعغییر بدم یا کلا پست ها مو برام حذف کنید چون اسمم تو گوگل ثبت شده برا سرچ بخاطر یه سرس مسائل خواهش می کنم هر کاری از ددستون برمیاد انجام بدین واقعا ممنونتون میشم اسممو تو چت براتون فرستادم که اکانتم هست
@ناظم @M-an
-
@ناظم @M-an
دراکو اسمان خواهشا @M-an @ناظم
-
دراکو اسمان خواهشا @M-an @ناظم
دراکو اسمان
میشه بیستر بگی مشکلت چیه
یعنی چی اسمتو بزنیم تشکیلاتتو میاره؟ -
دراکو اسمان
میشه بیستر بگی مشکلت چیه
یعنی چی اسمتو بزنیم تشکیلاتتو میاره؟Haj Arian Kabir من اسم خودمو زدم خب بعد اسممو سرچ کنی هرچی تو الا گفتمو میاره بالا خب بعضی چیزا شخصیه برا همین میگم اسممو تعغیر بدن یا پست هام حذف بشن
-
Haj Arian Kabir من اسم خودمو زدم خب بعد اسممو سرچ کنی هرچی تو الا گفتمو میاره بالا خب بعضی چیزا شخصیه برا همین میگم اسممو تعغیر بدن یا پست هام حذف بشن
دراکو اسمان
خیلی بده ک پستها حذف نمیشن -
Haj Arian Kabir من اسم خودمو زدم خب بعد اسممو سرچ کنی هرچی تو الا گفتمو میاره بالا خب بعضی چیزا شخصیه برا همین میگم اسممو تعغیر بدن یا پست هام حذف بشن
دراکو اسمان
آخه طرفی که تو آلا نبوده از کجا اسمتو میدونه
دوما حرفای بدی نزدی که -
دراکو اسمان
آخه طرفی که تو آلا نبوده از کجا اسمتو میدونه
دوما حرفای بدی نزدی کهHaj Arian Kabir این اکانتم نیست یکی دیگس خب دیگه یه سری مشکل برام پیش اومد متاسفانه واقعا نیازه اسمم تعغیر بدن
-
Haj Arian Kabir این اکانتم نیست یکی دیگس خب دیگه یه سری مشکل برام پیش اومد متاسفانه واقعا نیازه اسمم تعغیر بدن
دراکو اسمان
اسمو که تغییر نمیدن تنها راهش اینه جیمیلت رو پاک کنی -
دراکو اسمان
اسمو که تغییر نمیدن تنها راهش اینه جیمیلت رو پاک کنیHaj Arian Kabir چرا میشه فک کنوم قبلا ابشنشو داشت
-
Haj Arian Kabir چرا میشه فک کنوم قبلا ابشنشو داشت
دراکو اسمان
قبلا ولی الان نه -
دراکو اسمان
قبلا ولی الان نهHaj Arian Kabir امیدوارم مدیر بتونه کمکم کنه
-
دراکو اسمان چیزی نمیاد دوست عزیز راحت زندگیتو کن حالا هر چی گفتی باشی ب ما چه خو
-
دراکو اسمان چیزی نمیاد دوست عزیز راحت زندگیتو کن حالا هر چی گفتی باشی ب ما چه خو
dani danii من چیکار شما دارم خب
-
آره اسمتو زدم
جزو گروهی بودی قبلا؟