کروموزوم VS کروماتین
-
سلام وقت بخیر
آیا رشته های کروماتینی مضاعف هم داریم یا فقط به کروموزوم میتوان مضاعف بودن رو نسبت داد؟
به نظر خودم فقط برای کروموزوم میشه گفت مضاعف -
-
sasan khademi
بله داریم مثلا تو s که همانندسازی میشه کروماتین مضاعفه -
sasan khademi در کروموزوم VS کروماتین گفته است:
سلام وقت بخیر
آیا رشته های کروماتینی مضاعف هم داریم یا فقط به کروموزوم میتوان مضاعف بودن رو نسبت داد؟
به نظر خودم فقط برای کروموزوم میشه گفت مضاعفسلام.ببینین وقتی سلول در حال تقسیم نیس ماده وراثتی فشردگیش کمه و به صورت توده ای رشته ای هستش که بهش میگن کروماتین.حالا کروماتین چیه ؟هر رشته کروماتین تعدادی واحد تکراری به اسم نوکلئوزوم داره .کروموزوم مضاعف شده کروموزومی هست که تو مرحله sهمانندسازی کرده و دوتا کروماتید داره که در محل سانترومر بهم متصل ان .پس لفظ مضاعف شده رو فقط در مورد کرموزوم به کار ببرین .اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین لطفا.
-
sarvin Piri ببخشید ولی به نظرم نظرتون اشتباهه و تو مرحله ی s اینترفاز کروماتین مضاعف داریم
-
sasan khademi
منشن کنید تا دیده بشه سوالتون و جواب بدن
@تجربیا z Gheibi -
JAVANEH.F دانش آموزان آلاءreplied to sarvin Piri on ۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sarvin Piri در کروموزوم VS کروماتین گفته است:
سلام وقت بخیر
به نظر خودم فقط برای کروموزوم میشه گفت مضاعفسلام.ببینین وقتی سلول در حال تقسیم نیس ماده وراثتی فشردگیش کمه و به صورت توده ای رشته ای هستش که بهش میگن کروماتین.حالا کروماتین چیه ؟هر رشته کروماتین تعدادی واحد تکراری به اسم نوکلئوزوم داره .کروموزوم مضاعف شده کروموزومی هست که تو مرحله sهمانندسازی کرده و دوتا کروماتید داره که در محل سانترومر بهم متصل ان .پس لفظ مضاعف شده رو فقط در مورد کرموزوم به کار ببرین .اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین لطفا.
سلام دوست عزیز
سانترومر یه چیز اضافه ای نیست که کروموزم داشته باشه و کروماتین نداشته باشه...
سانترومر فقط اسم محل اتصال کروماتید های خواهریه -
JAVANEH.F دانش آموزان آلاءreplied to sasan khademi on ۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sasan khademi سلام دوست عزیز
بله به نظر من درسته... میشه برای هر دو بکار برد
چون توی متن کتاب به این اشاره شده که کروموزوم همون کروماتین فشرده هست -
Nila YS موافقم
-
@zahra-forouzanfar در کروموزوم VS کروماتین گفته است:
sarvin Piri در کروموزوم VS کروماتین گفته است:
سلام وقت بخیر
سلام دوست عزیز
سانترومر یه چیز اضافه ای نیست که کروموزم داشته باشه و کروماتین نداشته باشه...
سانترومر فقط اسم محل اتصال کروماتید های خواهریهمنم نگفتم کروماتین سانترومر نداره
-
دوستان سپاس از راهنماییتون
-
5/10