نهایی دینی
-
سلام
من خیلی استرس دارم حس میکنم فردا میوفتم.دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
-
سلام
من خیلی استرس دارم حس میکنم فردا میوفتم.دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
Aydamaleki Maleki
سوالای پارسالو نگا کردی؟ -
https://p30konkor.com/category/file-amozeshi/سوالات-امتحان-نهایی/davazdahom-nahai/final-exam-dini/
این سوالات 10 دوره اخیر هست با جواب
یه نگا بهشون بنداز و بررسی کن ... اگه همشون رو هم وقت نکردی، دو سه دوره آخر رو حل کن...هرسال چند تا سوال تکراری میاد از سالای قبل...
نگران نباش تو تلاشت رو کردی ایشالا با بهترین نمره پاس میشی -
سلام
Aydamaleki Maleki
منم استرس داشتم بعد گفتم خب ک چی تهش میوفتم شهریور نگرفتن ازم کوالا
-
Aydamaleki Maleki
منم استرس داشتم بعد گفتم خب ک چی تهش میوفتم شهریور نگرفتن ازم کوالا
@سمیه-صادقلو اصلا چرا به این فکر میکنین که میوفتین؟
مگه المپیاده؟!
-
@سمیه-صادقلو اصلا چرا به این فکر میکنین که میوفتین؟
مگه المپیاده؟!
Mohammad Lotfi 0
چون من نمیتونم جفت کتاب حفظ کنم -
https://p30konkor.com/category/file-amozeshi/سوالات-امتحان-نهایی/davazdahom-nahai/final-exam-dini/
این سوالات 10 دوره اخیر هست با جواب
یه نگا بهشون بنداز و بررسی کن ... اگه همشون رو هم وقت نکردی، دو سه دوره آخر رو حل کن...هرسال چند تا سوال تکراری میاد از سالای قبل...
نگران نباش تو تلاشت رو کردی ایشالا با بهترین نمره پاس میشیعلیرضا تمدنی اره تکراری خیلی داره فوقش شاید از تشریحی بره صیحح غلط یا... فقط تیبپشون شاید عوض شه سوالای تکراری
-
سلام
Aydamaleki Maleki خدا بخیر بگذرونه برامون سر جلسه کنکور
-
فک کنم چن سوال اول دستامون بلرزه از استرس
-
Aydamaleki Maleki
سوالای پارسالو نگا کردی؟ -
من راه نهایی دارم که ۹۷/۹۸/۹۹/۱۴۰۰ توشه
-
dani danii من کنکورو انقدر نمیترسم.
نهاییو اگه بیوفتم زشتههه -
من راه نهایی دارم که ۹۷/۹۸/۹۹/۱۴۰۰ توشه
Aydamaleki Maleki راه نهایی یا گام نهایی همون که همه امتحان نهاییا رو داره مال این چند سال
-
تا حالا یبارر نخوندممم
واییی میترسممم
️
️
️
-
Aydamaleki Maleki راه نهایی یا گام نهایی همون که همه امتحان نهاییا رو داره مال این چند سال
حسین نعمتی اره
-
و منی که واسه سلامت بهداشت و ی درس دیگ اسمش درست یادم نیست فرهنگ چی بود واسه شهریور حساب کردم /:
-
و منی که واسه سلامت بهداشت و ی درس دیگ اسمش درست یادم نیست فرهنگ چی بود واسه شهریور حساب کردم /:
hasan pasavand هویت
-
Aydamaleki Maleki دقیقا اره
فکر منفی به خودت وارد نکن
اگه برای کنکور خونده باشی نهایی گلابی تر از اون حرفاس ک فکرشو بکنی