نهایی دینی
-
و منی که واسه سلامت بهداشت و ی درس دیگ اسمش درست یادم نیست فرهنگ چی بود واسه شهریور حساب کردم /:
hasan pasavand هویت
-
Aydamaleki Maleki دقیقا اره
فکر منفی به خودت وارد نکن
اگه برای کنکور خونده باشی نهایی گلابی تر از اون حرفاس ک فکرشو بکنی -
سلام شب بخیر با دیدن پیام های شما ناخدا خنده ام گرفت ویاد حال خودم و دوستام افتادم باید بگم نه کنکور نه امتحان نهایی انقدر که بقیه ازش غول ساختن ترسناک نیست یعنی اصلا ترسناک نیست قطعا همه ی شما در سال های پایه امتحان دینی رو شرکت کردین و نمرات خوبی گرفتین با قاطیعت کامل بهتون میگم که امتحان فرداتون از تمام امتحان های که تاحالا شرکت کردین آسون تر و استانداردتر هستش.نگران نباشید.با قاطعیت تمام میگم همه ی شما فردا نمره ای کمتر از ۱۷ نخواهید گرفت .موفق باشید
-
سلام شب بخیر با دیدن پیام های شما ناخدا خنده ام گرفت ویاد حال خودم و دوستام افتادم باید بگم نه کنکور نه امتحان نهایی انقدر که بقیه ازش غول ساختن ترسناک نیست یعنی اصلا ترسناک نیست قطعا همه ی شما در سال های پایه امتحان دینی رو شرکت کردین و نمرات خوبی گرفتین با قاطیعت کامل بهتون میگم که امتحان فرداتون از تمام امتحان های که تاحالا شرکت کردین آسون تر و استانداردتر هستش.نگران نباشید.با قاطعیت تمام میگم همه ی شما فردا نمره ای کمتر از ۱۷ نخواهید گرفت .موفق باشید
Fatemeh Amiri 4 با آرامش کامل و با توکل به خدا فردا پر انرژی برین سر جلسه من هم برای همتون آرزوی موفقیت میکنم و دعاگوتون هستم
-
Aydamaleki Maleki دقیقا اره
فکر منفی به خودت وارد نکن
اگه برای کنکور خونده باشی نهایی گلابی تر از اون حرفاس ک فکرشو بکنیhasan pasavand پاس نکنیم مگه میتونیم کنکور بدیم؟ سلامت و اجتماعی افتادیما از یکی شنیدم پاس نکنی نمیشه
-
hasan pasavand پاس نکنیم مگه میتونیم کنکور بدیم؟ سلامت و اجتماعی افتادیما از یکی شنیدم پاس نکنی نمیشه
dani danii پارسال یکی از دوستام تجدید داشت حتی فکر کنم چند درس رو اما تونست کنکور بده این زمستان تجدیدا رو پاس کرد
-
hasan pasavand پاس نکنیم مگه میتونیم کنکور بدیم؟ سلامت و اجتماعی افتادیما از یکی شنیدم پاس نکنی نمیشه
dani danii بعد کنکور میشه پاس کرد
-
dani danii بعد کنکور میشه پاس کرد
hasan pasavand چکار کردین احساس میکنم گند زدم
-
hasan pasavand چکار کردین احساس میکنم گند زدم
dani danii تقریبا نوشتم همرو
-
dani danii تقریبا نوشتم همرو
hasan pasavand
جوابا دیدم بهترین حالت 11 شدتازه فک کنم یکی دوتا سوال هم جا ب جا وارد کردم
-