کلیه
-
سلام
جمله زیر درسته بنظرنون یا ن؟
با تحلیل لطفا
نوعی ترشح درون ریز بطور حتم،بر دومین کرحله ساخت ادرار اثر گذار هست
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء -
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
سلام
جمله زیر درسته بنظرنون یا ن؟
با تحلیل لطفا
نوعی ترشح درون ریز بطور حتم،بر دومین کرحله ساخت ادرار اثر گذار هست
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءMahan Xodayi 2 درود. به نظرم خیلی درسته
-
Mahan Xodayi 2 درود. به نظرم خیلی درسته
Matin Mousavi 1 بنظرمنم خیلی درسته ولی با اون بطور حتمش مشکل دارم سر همین تردید کردم نزدمش
الان اون بطور حتم چی میگه این وسط!!! -
Matin Mousavi 1 بنظرمنم خیلی درسته ولی با اون بطور حتمش مشکل دارم سر همین تردید کردم نزدمش
الان اون بطور حتم چی میگه این وسط!!!Mahan Xodayi 2 سلام، کتاب اشاره کرده که هورمون پاراتیروئیدی کلسیم رو از ماده زمینهای جدا میکنه و همچنین باز جذب کلسیم رو از کلیه افزایش میده . دقت کنین نگفته که فقط از سه روش موجود با یه روش باعث افزایش کلسیم خونآب میشه . همچنینی که بولد کردم نشون دهندهی اینه که این دو روشو با هم عملی میکنه .
این از استدلال اول ، و اما استدلال دوم :
هورمونای تیروئیدی میزان انرژی در دسترس همهی یاخته های بدنو تنظیم میکنن و واسه باز جذب بعضی مواد هم نیاز به انرژی داریم . یاخته هایی که باز جذبو انجام میدن هم تحت تاثیر هورمون های تیروئیدی قرار دارن پس بطور حتم، روی باز جذب اثر دارن . -
Mahan Xodayi 2 سلام، کتاب اشاره کرده که هورمون پاراتیروئیدی کلسیم رو از ماده زمینهای جدا میکنه و همچنین باز جذب کلسیم رو از کلیه افزایش میده . دقت کنین نگفته که فقط از سه روش موجود با یه روش باعث افزایش کلسیم خونآب میشه . همچنینی که بولد کردم نشون دهندهی اینه که این دو روشو با هم عملی میکنه .
این از استدلال اول ، و اما استدلال دوم :
هورمونای تیروئیدی میزان انرژی در دسترس همهی یاخته های بدنو تنظیم میکنن و واسه باز جذب بعضی مواد هم نیاز به انرژی داریم . یاخته هایی که باز جذبو انجام میدن هم تحت تاثیر هورمون های تیروئیدی قرار دارن پس بطور حتم، روی باز جذب اثر دارن .Disgustion 1 ببینید من در مورد خود سوال مشکلی ندارم منظورم به این هست که گفنه بطور حتم مگه بطور حتم باید در مرحله دوم هورمون اثر بزاره؟؟؟
-
Disgustion 1 ببینید من در مورد خود سوال مشکلی ندارم منظورم به این هست که گفنه بطور حتم مگه بطور حتم باید در مرحله دوم هورمون اثر بزاره؟؟؟
Mahan Xodayi 2 قطعا قبول دارین که یه یاخته دائما در حال مصرف انرژیه (حالت عادی و هسته دار) . چرا؟ چون دائم زندهست .
مثال؟ جابجا شدن مواد توسط بعضی روشا از غشای یاخته یا حتی غشای اندامکای غشا دار .
وقتی دائم داره انرژی مصرف میکنه پس باید دائم
انرژی در دسترسش تنظیم شه و به همین ترتیب بطور حتم روی مرحله دوم اثر داره . -
Disgustion 1 ببینید من در مورد خود سوال مشکلی ندارم منظورم به این هست که گفنه بطور حتم مگه بطور حتم باید در مرحله دوم هورمون اثر بزاره؟؟؟
Mahan Xodayi 2 نوعی ترشح درون ریز بطور حتم بر مرحله باز جذب اثر گذار است .
بطور حتم نوعی ترشح درون ریز بر باز جذب اثر گذار است .
دقت کنین که تو جمله اول، عبارتِ بطور حتم روی اثر گذاری مهر قطعی بودن کوبیده، ولی تو جمله دوم تاکید داره که قطعا یه نوع هورمون وجود داره که این کارو انجام بده .
ساده ترش اینه :
من فقط شما رو دوس دارم .
فقط من شما رو دوس دارم .
مکان قید خیلی مهمه ؛ یکم توش تفکر کنین شاید دریچهی جدیدی باز شد . -
Mahan Xodayi 2 قطعا قبول دارین که یه یاخته دائما در حال مصرف انرژیه (حالت عادی و هسته دار) . چرا؟ چون دائم زندهست .
مثال؟ جابجا شدن مواد توسط بعضی روشا از غشای یاخته یا حتی غشای اندامکای غشا دار .
وقتی دائم داره انرژی مصرف میکنه پس باید دائم
انرژی در دسترسش تنظیم شه و به همین ترتیب بطور حتم روی مرحله دوم اثر داره .Disgustion 1 خب با انرژی دسترسش چیکار داریم؟؟ما ترشح درون ریز میخوایم
-
Mahan Xodayi 2 نوعی ترشح درون ریز بطور حتم بر مرحله باز جذب اثر گذار است .
بطور حتم نوعی ترشح درون ریز بر باز جذب اثر گذار است .
دقت کنین که تو جمله اول، عبارتِ بطور حتم روی اثر گذاری مهر قطعی بودن کوبیده، ولی تو جمله دوم تاکید داره که قطعا یه نوع هورمون وجود داره که این کارو انجام بده .
ساده ترش اینه :
من فقط شما رو دوس دارم .
فقط من شما رو دوس دارم .
مکان قید خیلی مهمه ؛ یکم توش تفکر کنین شاید دریچهی جدیدی باز شد .Disgustion 1 ن اقا خب نوعی ترشح درون ریز قطعا بر بازجذب اثر گذار است درست نیست خب میتونه اثرگذارنباشه اصلا انواعی اثر میزاره....
-
الان اون بطور حتم چی میگه این وسط!!!Mahan Xodayi 2 بازجذب هم به آنزیم هایی نیاز داره که در خون هستن به هر حال. یا اصلا چرا همهاش گیردادیم به آنزیم و پروتئین و این چیزا!! این گفته نوعی ترشح درون ریز خب مواد دفعی هم که سلول ها دفع میکنن تا بتونن فعالیت کنن هم وارد خون میشه خب اینا هم نقش دارن به هر حال دیگه.
-
Disgustion 1 خب با انرژی دسترسش چیکار داریم؟؟ما ترشح درون ریز میخوایم
Mahan Xodayi 2 بازجذب بعضی مواد با انتقال فعاله چون غلظتشون توی یاخته ای که بازجذب میکنه نسبت به محیط بیرون بیشتره و انتقال فعال هم نیاز به انرژی داره و هورمونایی که گفتم انرژی یاخته رو واسه انتقال فعال تنظیم میکنه (اینجا انرژی در دسترسشو زیاد میکنه) و به این وسیله میگیم که نقش داره .
شاید بگین که سلولای جذب کننده از ذخایر قبلیشون استفاده میکنن ولی همین ذخایر قبلی هم تحت تاثیر هورمونای تیروئیدی تنظیم شده . -
Disgustion 1 ن اقا خب نوعی ترشح درون ریز قطعا بر بازجذب اثر گذار است درست نیست خب میتونه اثرگذارنباشه اصلا انواعی اثر میزاره....
Mahan Xodayi 2 نگفته قطعا نوعی .
گفته نوعی قطعا تاثیر گذاری داره .
بحث ما اینجا یک نوع و دو نوعش نیس .
بحث اینه که قطعا تاثیر بذاره . -
Mahan Xodayi 2 بازجذب هم به آنزیم هایی نیاز داره که در خون هستن به هر حال. یا اصلا چرا همهاش گیردادیم به آنزیم و پروتئین و این چیزا!! این گفته نوعی ترشح درون ریز خب مواد دفعی هم که سلول ها دفع میکنن تا بتونن فعالیت کنن هم وارد خون میشه خب اینا هم نقش دارن به هر حال دیگه.
Matin Mousavi 1 ما درون ریز رو فقط برا هورمونا میگیم خب!! اونا موادی هستند که وارد خون میکنند نه اینکه درزون ریز باشن در اینصورت هر یاخته بدن درون ریزه
-
Mahan Xodayi 2 بازجذب بعضی مواد با انتقال فعاله چون غلظتشون توی یاخته ای که بازجذب میکنه نسبت به محیط بیرون بیشتره و انتقال فعال هم نیاز به انرژی داره و هورمونایی که گفتم انرژی یاخته رو واسه انتقال فعال تنظیم میکنه (اینجا انرژی در دسترسشو زیاد میکنه) و به این وسیله میگیم که نقش داره .
شاید بگین که سلولای جذب کننده از ذخایر قبلیشون استفاده میکنن ولی همین ذخایر قبلی هم تحت تاثیر هورمونای تیروئیدی تنظیم شده .Disgustion 1 باریک
هورمون های تیروئیدی رو به هر حال نیاز داره اونم درون ریزع.....قانع شدم
-
Matin Mousavi 1
Disgustion 1
ممنونم دوستان -
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
Matin Mousavi 1 ما درون ریز رو فقط برا هورمونا میگیم خب!! اونا موادی هستند که وارد خون میکنند نه اینکه درزون ریز باشن در اینصورت هر یاخته بدن درون ریزه
Mahan Xodayi 2 این رو جایی ندیدم ولی خودم به ذهنم اومد. ولی به نظرم درسته چون اونا هم بالاخره به خون میریزن و درون ریز به حساب میان دیگه
-
Mahan Xodayi 2 این رو جایی ندیدم ولی خودم به ذهنم اومد. ولی به نظرم درسته چون اونا هم بالاخره به خون میریزن و درون ریز به حساب میان دیگه
Matin Mousavi 1 نه دیگه اون موقع هر اندامی درون ریزه چون سلولاش co2 میریزن به خون پیک ترشحی به خون درون ریزه
-
Matin Mousavi 1 ببین نکته ای که میگی درسته اما برعکسه یعنی باید بگیم هر ترشحی به خون درون ریز نیس چون ممکنه نیتروژن دارها و.....باشند اما درون ریزم هر ترشحی به خون میس که
-
Matin Mousavi 1 نه دیگه اون موقع هر اندامی درون ریزه چون سلولاش co2 میریزن به خون پیک ترشحی به خون درون ریزه
Mahan Xodayi 2 والا یه دفعه آقا موقاری اینوگفتن ولی لفظ درون ریز رو براش استفاده نکردن حالا دیگه نمیدونم چقدر درست باشه
-
Matin Mousavi 1 ببین نکته ای که میگی درسته اما برعکسه یعنی باید بگیم هر ترشحی به خون درون ریز نیس چون ممکنه نیتروژن دارها و.....باشند اما درون ریزم هر ترشحی به خون میس که
Mahan Xodayi 2 شاید آره اینجوری درست تره. به هر حال ممنون
تست خوبی بود