حد..
-
سلام دوستان
توی این تست متوجه شدم ک جمع a و b صفر هست
اما k رو چطوری باید بدست بیارم؟

-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام من اول یک راهنمایی میکنم فکر میکنم خودت فکر کنی سوال شیرین تر میشه🧐 (دقت کردی که در بازه بین ۱- تا ۱ تابع تعریف نشده؟؟ نتیحه چی میگیریم؟ در اون بازه به ازای هر عددی بابد صفر میشده یا به یک زبون دیگه اون تابعه سمت کپ داخل مخرج مگه از این سر سره ای ها نیست؟ اون خط وسطش با k برهم منطبق بودن و همو خنثی میکردن ۰ میشده در نتیجه تعریف نمیشده حالا راهو میفرستم خواستی چک کن
-

-
سلام من اول یک راهنمایی میکنم فکر میکنم خودت فکر کنی سوال شیرین تر میشه🧐 (دقت کردی که در بازه بین ۱- تا ۱ تابع تعریف نشده؟؟ نتیحه چی میگیریم؟ در اون بازه به ازای هر عددی بابد صفر میشده یا به یک زبون دیگه اون تابعه سمت کپ داخل مخرج مگه از این سر سره ای ها نیست؟ اون خط وسطش با k برهم منطبق بودن و همو خنثی میکردن ۰ میشده در نتیجه تعریف نمیشده حالا راهو میفرستم خواستی چک کن
Mr Unknown XD عه سلام😁
اون تعریف نشده رو فهمیدم ولی نفهمیدم چیکاباید بکنم
اینا نگاه کنید
اشتباه نوشتم؟
اگه درسته بعدش چیکا کنم

-
Mr Unknown XD عه سلام😁
اینا نگاه کنید
اشتباه نوشتم؟
اگه درسته بعدش چیکا کنم

Mr Unknown XD عه سلام😁
اینا نگاه کنید
اشتباه نوشتم؟
اگه درسته بعدش چیکا کنم

اره درستیش درسته فقط نمیفهمم چرا ضرب کردی🧐 علامت بین اونا جمع هست اگر جمع کنی میبینی که k میشه ۲ ولی الان یک خورده کاملتر مینویسم میفرستمش
-

-
Mr Unknown XD عه سلام😁
اینا نگاه کنید
اشتباه نوشتم؟
اگه درسته بعدش چیکا کنم

اره درستیش درسته فقط نمیفهمم چرا ضرب کردی🧐 علامت بین اونا جمع هست اگر جمع کنی میبینی که k میشه ۲ ولی الان یک خورده کاملتر مینویسم میفرستمش
Mr Unknown XD ای وای :/
چند بار این سوالو دارم حل میکنم و هی ضرب میکنم:/
حتی سر ازمونم ضرب کردم:/
ممنونم ازتون زحمت کشیدید🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on