هر کی یه گزاره
-
@soniaaa غلطه بنظرم .این بخش هایی که گفتی دهان و حلقه. که حرکات کرمی فکر کنم قبلاً هم بحث کرده بودیم از حلق شروع میشه نه دهان
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa در مورد سیمپلاستی متوجه نشدم چی شد
-
Farhan Honarreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 نوو
-
Matin Mousavi 1
خب سیمپلاستی اونیه ک از پلاسمودسمو لان رد میشه
خب تو پلاسمودسم ها حداقل تیغه میانی و دیواره نخستین رو ک دگ داریم اینجوری نیس ک کلا دیواره نباشه -
Farhan Honar در هر کی یه گزاره گفته است:
@soniaaa غلطه بنظرم .این بخش هایی که گفتی دهان و حلقه. که حرکات کرمی فکر کنم قبلاً هم بحث کرده بودیم از حلق شروع میشه نه دهان
بله درسته
Matin Mousavi 1 در هر کی یه گزاره گفته است:
@soniaaa این در مورد نایژه صدق نمیکنه خب
اینم میتونه باشه ولی نایژه رو در نظر نگرفته اصلا
مرسی بچه ها
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa فکر نکنم اینجوری باشه🥴 تیغه و دیواره نخستین باشه که چه جوری مواد میرن اون ور
این جوری تا حالا نشنیده بودم
-
Matin Mousavi 1
مگ تو لان نگفتیم دیواره پسین نداریم طبق شکل کتاب جدید ؟ -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa این گزاره این قدر پیچیده نیست دیگه
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa چرا ولی دیواره وقتی میگیم مثلا مثل آپوپلاستی منظوره. بعد از طریق پلاسمودسم داره میره ها اونجا لان نیست!
-
Farhan Honarreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 آب از دیواره عبور نمیکنه . درسته؟
-
Matin Mousavi 1
خب شما دلیلتونو بگین حس میکنم نمیتونم منظورمو برسونم -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Farhan Honar on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar نه به نظرم. همه چیز قاطی شد
-
Farhan Honarreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 انتقال آب غلطه؟
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Farhan Honar on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Farhan Honar نه درسته!! آکواپورین!
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 منتها این برا غشاعه
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa اون شکل کتاب که مربوط به این موضوع هست قشنگ نشون داده که هر سه مورد وقتی از طریق تارکشنده ریشه وارد گیاه میشه، خب باید وارد اون سلول های اونجا بشن که دیواره دارن!! پس هر سه روش از دیواره عبور میکنن!!
-
Matin Mousavi 1
شاید سیمپلاستی از پلاسمودسمه تارکشنده وارد شد شکلش خیلی ریزه اصن نمیشه گف ب نظرم -
نوک فلشه هم افتاده رو دیواره اصن مشخص نیس
-
Farhan Honarreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
با این توضیحات متوجه شدم
ریویوی خوبی بود
کله پز بود این گزاره -
1001/2263