IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
Mahan Xodayi 2replied to Matin Mousavi 1 on آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شده
Matin Mousavi 1
Farhan Honar
@soniaaa
Mehrsa 14
@بقیه
یکم کیفیتش بده عکسشم بد افتاده جایی رو نتونسین بخونید بگید از رو نسخه اصلیش بگم.....ولی تستش خوبه..
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahan Xodayi 2 on آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
Mahan Xodayi 2 گزینه یک میشه؟
-
Matin Mousavi 1 لاباریک
-
Mahan Xodayi 2 گزینه 2؟
-
Mahan Xodayi 2 بنظر من گزینه ۲ و۴ که قطعا غلطن.
گزینه ی ۳ هم بنظرم در تلوفاز ۱ اووسیت اولیه ، کاهش فشردگی نداریم.
میمونه ۱ که گفتی غلطه -
-
nazanin.mirzai نه
لطفا با تحلیل بگین که گزینه الکی به هدر نره -
Farhan Honar منم بین یک با سه مونده بودم
-
Matin Mousavi 1 بارییککککک تحلیلش میکنی؟؟
-
Farhan Honar چرا دیگه در تلوفاز فشردگیا باز میشن
-
Mahan Xodayi 2 چهار که خیلی غلطه چون تحقسیم اووگونی در دوران جنینی تموم میشه و به دوران بالغیت نمیرسه
-
Matin Mousavi 1
دو یکم بگو -
Mahan Xodayi 2 نمیدونم من چند نکته دیدم که در تلوفاز ۱ برخلاف تلوفاز ۲ و تلوفاز میتوز کاهش فشردگی نداریم
-
Mahan Xodayi 2 در تلوفاز باز میشن کرموزوم هایی که کوتاه و فشرده شده بودن. ولی سه رو نگرفتم هنوز. میشه بگی اینو
-
Mahan Xodayi 2 اووسیت ثانویه اگه بنا بر این باشه که تقسیم بشه در لوله های رحمی تقسیم میشه
-
Farhan Honar نه نمیشه که در اینصورت پس در پروفاز دو فشردگی هم نداریم چون ی متافاز رد کرده و در حداکثر فشردگیه!!منطقی نیست
-
Mahan Xodayi 2 اووسیت ثانویه آخه حتمی نیست که لقاح بده! در صورت لقاح تقسیم میشه. فکر کنم اینو گیر داده باشه
-
Mahan Xodayi 2 خب گزینه 1 به این دلیل که گفته دور هر مجموعه یه پوشش غلطه چون دور هر 2 مجموعه پوشش تشکیل شده
گزینه 3 (الان فهمیدم تحلیلم غلط بوده)
گزینه4 خانم بالغ تقسیم اووگونی نداره.پ.ن:تست حرمت داره همینجوری گزینه نگوییم
-
Farhan Honar باریک با همین استدلال یک و دو هم ردن
-
Farhan Honar آره اینم هست