IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
هر کی یه گزاره
-
Matin Mousavi 1 در هر کی یه گزاره گفته است:
mob bom به نظرم به این دلیل غلطه که اون یاخته های فولیکولی بحث تغذیه و اینا برا وقتیه که دیگه اووسیت اولیه بیاد دیگه برا تقسیم! وگرنه از فولیکول های اولیه تعداد زیادی شون به دلایل مختلف از بین میرن!!
خیلی این تسته ذهنم و مشغول کرده نمیفهممش
-
Mahan Xodayi 2 خو این گفته گویچه قرمز تقسیم میشه!! مگر فقط یه حالت رو بگیریم اونم وقتی که گویچه های قرمز نابالغ هستن!
-
mob bom آره خییلی گنگ گفته!
-
Mahan Xodayi 2replied to Matin Mousavi 1 on آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شده
Matin Mousavi 1 نه کلا اشتباه کتابه منظورش اینه از یاخته هایی با توانایی تقسیم و ایجاد یاخته های دیگر ایجاد شده است....
حالا بحث سر این نیست اون مورد که اگر گفت فردی در انعقاد خون مشکل دارد رو نباید بگیم قطعی هموفیلی هست رو فرهاد گفت نمیدونم کنموز در نظر گرفته یا نه..اینو سوال رو اوردم بگم مورد ب این سوال کنموز در نظرش گرفته -
Mahan Xodayi 2 بله در نظر میگیرن!! چون مثلا ممکنه که Ca کم باشه یا مثلا مشکل از پلاکت باشه یا اصلا هپارین زیاد باشه و دلایل زیادی میتونه داشته باشه
-
Mahan Xodayi 2replied to Matin Mousavi 1 on آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شده
Matin Mousavi 1 یا کلا انسداد مجاری صفراوی و...
-
Mahan Xodayi 2 یا پلاسمین زیاد باشه!
-
Matin Mousavi 1
کلا مشکلات کبدی و اختلالات مربوط به صفرا و کیسه صفرا یا در حالت کلی اختلالات روده ی باریک() ، مثل سلیاک میتونه باعث اختلال در انعقاد خون بشه.
حتی کمتر از نیاز غذا خوردن -
Matin Mousavi 1 باریک...
عللش زیاد میتونه باشه...
بخث تکرارش در کنکور بود -
Farhan Honar باریک
-
Mahan Xodayi 2 انجمن چرا لایکش کار نمیکنه!؟؟
-
Farhan Honar بحثش شد تکمیل کنیم:/
یا کلسیم خون کم بشه و پاراتورمون ترشح نشه.....
یا اختلال در بازجذب های کلیه و.... -
Matin Mousavi 1 درس شد
-
Matin Mousavi 1 آها خوب شد
-
Mahan Xodayi 2 آهاو . درسته اختلالات هورمونی هم باعث میشه.
البته آنزیم پلاسمین باعث اختلال در انعقاد خون نمیشه . کارش اینه که وقتی لخته تشکلیل شد و خون بند اومد ، تحزیهش کنه.
Matin Mousavi 1 -
Mahan Xodayi 2 باریک
فکر کنی زیاد دلیل داره
-
Farhan Honar آره ولی خب میتونه که باعث اختلالش بشه اگه زیادی بشه!! حالت عادی که نه
-
Mahan Xodayi 2 اره
-
گزاره
در بخش مبادلهای دستگاه تنفس انسان، هر یاخته پوششی نوع دوم در تسهیل باز شدن کیسههای حبابکی دخالت دارد.