IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
هر کی یه گزاره
-
Matin Mousavi 1 درست؟
-
Matin Mousavi 1 غلطه چون ممکنه اون یاخته تو حبابک منفرد روی نایژک مبادلهای باشه و فقط تو باز شدن همون نقش ایفا کنه ؛ نه کیسهی حبابکی .
-
Disgustion 1 واااای
آره=// -
-
@Ali-Valicheki غلطه Disgustion 1 توضیح داد
-
Matin Mousavi 1 گزاره: زمانی که اختلاف پتانسیل دو سمت غشا از 70- به صفر میرسد، مانند حالت عکس آن تغییر اختلاف پتانسیل دو سوی غشا با مصرف ATP امکان پذیر میشود. ص یا غ؟
-
Michael Vey ممکن بوده و هست و خواهد بود ؛ ن اینکه تو این زمان امکان پذیر بشه ، پس غلطه .
-
Disgustion 1 جواب شما هم جالب بود. ولی فک نمیکنم منظورش در حالت کلی باشه. فقط داره این حالتو بررسی میکنه که چه اتفاقایی در حال رخ دادنه. چیزی که منو گیج کرده پاسخنامشه. میگه:
برای ورود سدیم ها از طریق کانال های دریچه دار سدیمی و خروج پتاسیم ها از طریق کانال های دریچه دار پتاسیمی طی پتانسیل عمل، به صرف انرژی ATP نیازی نیست و این یون ها در جهت شیب غلظتشان حرکت میکنند، گرچه طی پتانسیل عمل پمپ فعال است و ATP مصرف میکند.
الان این ینی چی؟ خب ATP هم مصرف میشه دیگه..
-
گزاره
هیپوتالاموس همانند هیپوفیز بخشی از دستگاه عصبی مرکزی است که در بالای ساقه مغز واق شده اند. -
nazanin.mirzai
غلط...هیپوفیز جز دستگاه عصبی مرکزی نیست -
@Ali-Valicheki در هر کی یه گزاره گفته است:
nazanin.mirzai
غلط...هیپوفیز جز دستگاه عصبی مرکزی نیستجوابتون درسته .
ولی یه سوال
دستگاه عصبی مرکزی مگه شامل مغز و نخاع نیست خب هیپوفیز هم جز مغزه؟ -
nazanin.mirzai مثل اینکه جز مغز نیست از نظر طراحای گزینه۲=((
تازه بالاتر از ساقه مغزم نیست -
Michael Vey من هنوز جواب گزارمو متوجه نشدم :<
-
@Ali-Valicheki بله دقیقا
نمیفهمم چرا اینجوری تحلیل کردن -
Michael Vey در هر کی یه گزاره گفته است:
Disgustion 1 جواب شما هم جالب بود. ولی فک نمیکنم منظورش در حالت کلی باشه. فقط داره این حالتو بررسی میکنه که چه اتفاقایی در حال رخ دادنه. چیزی که منو گیج کرده پاسخنامشه. میگه:
برای ورود سدیم ها از طریق کانال های دریچه دار سدیمی و خروج پتاسیم ها از طریق کانال های دریچه دار پتاسیمی طی پتانسیل عمل، به صرف انرژی ATP نیازی نیست و این یون ها در جهت شیب غلظتشان حرکت میکنند، گرچه طی پتانسیل عمل پمپ فعال است و ATP مصرف میکند.
الان این ینی چی؟ خب ATP هم مصرف میشه دیگه..
تغییر اختلاف پتانسیل به خاطر کانال های درچه دار سدیمی و پتاسیمی است که نیاز به انرژی هم نداره
وقتی از 70_ به صفر میرسه به دلیل فعالیت های کانال های درچه داره نه پمپ سدیم پتاسیم! -
nazanin.mirzai فههمیدممممممم مرسیی
-
Matin Mousavi 1 گزاره: همه اعصاب نخاعی در انسان، فقط از طریق آکسون به نخاع متصلند. ص یا غ
-
Michael Vey منفی هفتاد تا صفر و صفر تا منفی هفتاد دوتا زمانه که گفته تو این دو زمان تغییر اختلاف پتانسیل با مصرف atp ممکن میشود .
ممکن میشود اشتباهه ؛ یعنی قبلا ممکن نبوده الان تو این دو تا زمان ممکن میشه .
مثل اینه بگیم در راس منحنی پتانسیل عمل کانال دریچه دار پتاسیمی بسته میشود ! باید بگه بسته است نه بسته میشود چون قبلشم بسته بوده و اینکه میگه بسته میشود یعنی باز بوده و تو این زمان بسته میشه . -
Michael Vey کافیه یه عصبو بررسی کنیم:
هر عصب دو ریشه داره که ریشه پشتی توی خودش جسم یاختهای داره و با آکسون به نخاع وصل میشه و ریشه شکمی هم که دندریت و جسم یاختهایش و بخشی از آکسونش تو نخاع قرار دارن و قراره که بقیه آکسون از نخاع خارج بشه ، پس این یکیم با آکسون متصله ، پس درسته .
خیلی وقته که نخوندمش ایشالا درست باشه تحلیلم : | -
nazanin.mirzai کتاب گفته مغز از سه بخش مخ و مخچه و ساقه مغزی تشکیل شده/
هیپوفیز تو مخچه و ساقه مغزی که نیس، چرا؟ مخچه که واضحه و اما ساقه مغزی رو هم که اجزاشو تو کتاب نوشته (مغز میانی و پل مغزی و بصل) .
تو مخ هم نیس چون تو اون شکله که کنار متن مخچه گذاشته بود میشه دید که هیپوفیز زیر هیپوتالاموسه (ترکیبی فصل ۴) و جزء قسمتی که به عنوان مخ مشخص کرده نیس .
از اسمشم مشخصه/هیپوفیز=زیر مغزی .