هر کی یه گزاره
-
گزاره
در شرایط عادی ساقه همواره در خلاف جازبه و ریشه میتواند در جهت یا خلاف جازبه باشد.
Matin Mousavi 1 در هر کی یه گزاره
گفته است:
گزاره
در شرایط عادی ساقه همواره در خلاف جازبه و ریشه میتواند در جهت یا خلاف جازبه باشد.
درست!
-
Matin Mousavi 1 در هر کی یه گزاره
گفته است:
گزاره
درست!
این پست پاک شده! -
گزاره
Matin Mousavi 1
ریکشنی ندارین ؟
چون تو شکل فن کشت بافت ریشه مثل ساقه رو ب بالا میرفت من درست گرفتمش -
گزاره
Matin Mousavi 1
ب نظرم غلط... ساقه رونده در گیاه توت فرنگی افقیه -
گزاره
Matin Mousavi 1 غلط ... کلا برای ساقه های تخصص یافته غلطه(پیاز ، غده ، زمین ساقه و ساقه رونده)
ولی این گزاره برای ریشه درسته. چون میتونه در خلاف جهت جاذبه رشد کنه... نمونه: شش ریشه در درختان حرا -
Matin Mousavi 1
ریکشنی ندارین ؟
چون تو شکل فن کشت بافت ریشه مثل ساقه رو ب بالا میرفت من درست گرفتمش@soniaaa ساقه های تخصص یافته رو یادتون نره!!
-
Matin Mousavi 1
ب نظرم غلط... ساقه رونده در گیاه توت فرنگی افقیه -
Matin Mousavi 1 غلط ... کلا برای ساقه های تخصص یافته غلطه(پیاز ، غده ، زمین ساقه و ساقه رونده)
ولی این گزاره برای ریشه درسته. چون میتونه در خلاف جهت جاذبه رشد کنه... نمونه: شش ریشه در درختان حراFarhan Honar باریک
-
Farhan Honar باریک
-
Punisher استروژن و پروژسترون هم روی تنظیمشون تاثیر دارن!
-
Punisher
فک کنم نه نمیشه گفت
مثلا مقدار استروژن پروژسترون ب طور غیر مستقیم تو بدن زنان رو این تاثیر داره -
Punisher استروژن و پروژسترون هم روی تنظیمشون تاثیر دارن!
Matin Mousavi 1 مرسی
-
Punisher
فک کنم نه نمیشه گفت
مثلا مقدار استروژن پروژسترون ب طور غیر مستقیم تو بدن زنان رو این تاثیر داره -
Matin Mousavi 1 مرسی
-
Punisher خیر با بازخوردی مثبت و منفی هم تنظیم میشن.
-
گزاره🩺
🧬
شبکه یاخته های عصبی تنها در یک سمت لایه ماهیچهای که سازمان یابی آن برخلاف تارچه های یک میون است قرار دارد که تشکیل دهنده ساختارهایی ایست که عبور مواد را در طول لوله گوارش کنترل میکنند. -
گزاره🩺
🧬
شبکه یاخته های عصبی تنها در یک سمت لایه ماهیچهای که سازمان یابی آن برخلاف تارچه های یک میون است قرار دارد که تشکیل دهنده ساختارهایی ایست که عبور مواد را در طول لوله گوارش کنترل میکنند.Mehrsa 14 اینم خودتون طرح کردین ؟
بنظر من غلطه . چون شبکه ی یاخته ی عصبی ای که در لایه ماهیچه ای وجود داره بین دو ماهیچه ی طولی و حلقوی قرار گرفته و شبکه ی عصبی زیرمخاط روی خودش قرار گرفته که میشه بین لایه ماهیچه حلقوی و زیر مخاط.
یعنی در هر دو طرف لایه ی ماهیچه ی حلقوی ، شبکه ی یاخته ی عصبی قرار گرفته که یکی شون حرکات تنظیم میکنه و دیگری ترشح رو تنظیم میکنه.تارچه های یک میون (بنظرم یعنی ماهیچه ) بصورت موازی سازمان یافته ... ولی سازمان یابی ساختار لایه ی ماهیچه ی حلقوی ، طبق اسمش مثل اینکه حلقوی است.
-
Mehrsa 14 اینم خودتون طرح کردین ؟
بنظر من غلطه . چون شبکه ی یاخته ی عصبی ای که در لایه ماهیچه ای وجود داره بین دو ماهیچه ی طولی و حلقوی قرار گرفته و شبکه ی عصبی زیرمخاط روی خودش قرار گرفته که میشه بین لایه ماهیچه حلقوی و زیر مخاط.
یعنی در هر دو طرف لایه ی ماهیچه ی حلقوی ، شبکه ی یاخته ی عصبی قرار گرفته که یکی شون حرکات تنظیم میکنه و دیگری ترشح رو تنظیم میکنه.تارچه های یک میون (بنظرم یعنی ماهیچه ) بصورت موازی سازمان یافته ... ولی سازمان یابی ساختار لایه ی ماهیچه ی حلقوی ، طبق اسمش مثل اینکه حلقوی است.
Farhan Honar
بله درست گفتین
بله خودم طرح کردمنمیدونم چه اصراریه جملاتم انقدر عجیب غریب باشه
باز جای شکرش باقیه طراح سوالی نیستم جایی
میون رو مثلا برای رد گم کنی گفتم. اسم دیگهی سلول ماهیچهای هست.
عه منم یه نکته از شما یاد گرفتم چه جالب کدوم یکیا ترشح و کدوما حرکت رو به عهده دارن؟ اون بین دو لایه یا اون که سمت زیر مخاطه؟