هر کی یه گزاره
-
Matin Mousavi 1
oh yes no problem
the main point is you can edit your bii' until 11 tirفسفر سوزوندم خداوکیلی
@soniaaa
-
در روش های مختلف عبور از غشا، اگر به منظور عبور آب باشد بدون مصرف هرگونه انرژی زیستی می باشد.
-
siiina s آقا واکوئل انقباضی برا آبه!! واکوئل دفعی برا چیز دیگهاس!! نمیدونم اینو چه جوری درست گرفتن!! واکوئل انقباضی رو من تو کتاب ندیدم حقیقت!!
Matin Mousavi 1 چرا هست یه اشاره ریززز زده بهش
-
Matin Mousavi 1 چرا هست یه اشاره ریززز زده بهش
-
گزاره زیاد دارامااا امروز چند تا گزارههه دهن پرکن دیدم ولی آی نید توووو اسلیپ
-
به نام خدا.درود. تواین تاپیک هر کی یه گزاره از زیست بیاره که روش باهم بحث کنیم. فقط یه خواهش تا زمانی که تکلیف اون گزاره معلوم نشد، جمله بعدی رو نیارید ممنون
.
گزاره ) تعداد گیرنده های تماس در بخش های مختلف پوست بدن گوناگون هست. مثلا نوک انگشتان و لب ها، تعداد بیشتری دارند. درست یا غلط ؟؟ تحلیل و توضیح و بحث
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @زیست تجربی تجربیا
گزاره
در شرایط عادی ساقه همواره در خلاف جازبه و ریشه میتواند در جهت یا خلاف جازبه باشد.
-
گزاره
در شرایط عادی ساقه همواره در خلاف جازبه و ریشه میتواند در جهت یا خلاف جازبه باشد.
Matin Mousavi 1
درسته؟ -
گزاره
Matin Mousavi 1 در هر کی یه گزاره
گفته است:
گزاره
درست!
-
Matin Mousavi 1 در هر کی یه گزاره
گفته است:
گزاره
درست!
این پست پاک شده! -
گزاره
Matin Mousavi 1
ریکشنی ندارین ؟
چون تو شکل فن کشت بافت ریشه مثل ساقه رو ب بالا میرفت من درست گرفتمش -
گزاره
Matin Mousavi 1
ب نظرم غلط... ساقه رونده در گیاه توت فرنگی افقیه -
گزاره
Matin Mousavi 1 غلط ... کلا برای ساقه های تخصص یافته غلطه(پیاز ، غده ، زمین ساقه و ساقه رونده)
ولی این گزاره برای ریشه درسته. چون میتونه در خلاف جهت جاذبه رشد کنه... نمونه: شش ریشه در درختان حرا -
Matin Mousavi 1
ریکشنی ندارین ؟
چون تو شکل فن کشت بافت ریشه مثل ساقه رو ب بالا میرفت من درست گرفتمش@soniaaa ساقه های تخصص یافته رو یادتون نره!!
-
Matin Mousavi 1
ب نظرم غلط... ساقه رونده در گیاه توت فرنگی افقیه -
Matin Mousavi 1 غلط ... کلا برای ساقه های تخصص یافته غلطه(پیاز ، غده ، زمین ساقه و ساقه رونده)
ولی این گزاره برای ریشه درسته. چون میتونه در خلاف جهت جاذبه رشد کنه... نمونه: شش ریشه در درختان حراFarhan Honar باریک
-
Farhan Honar باریک
-
Punisher استروژن و پروژسترون هم روی تنظیمشون تاثیر دارن!
-
Punisher
فک کنم نه نمیشه گفت
مثلا مقدار استروژن پروژسترون ب طور غیر مستقیم تو بدن زنان رو این تاثیر داره -
Punisher استروژن و پروژسترون هم روی تنظیمشون تاثیر دارن!
Matin Mousavi 1 مرسی