هر کی یه گزاره
-
این تستم خیلی متفاوت بود تو کنکور امسال چون بیشتر بنده کتابن بعید نیسفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei این خب میتوز و میوز هم میتونه باشه
-
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط azizian sarchogha انجام شده
@حمید-صباحی
ب نظرم...
تک یاخته ای میشه ک همه گزینه ها درستن براش بجز گزینه ج ک تک یاخته فضای بین یاخته ای نداره چون ی یاختست -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شده
azizian sarchogha
خانوم یا آقای عزیزیان به نظرم فقط الف غلطه ولی مطمئن نیستم من بر اساس کنکور ۹۹ میگم ولی اطلاعاتی از جانوران جدید ندارم و نمیدونم استثنا هاش چیه
البته خودم گیر این دام افتادم چون همه ی جانوران پر یاخته ای اند -
azizian sarchogha
خانوم یا آقای عزیزیان به نظرم فقط الف غلطه ولی مطمئن نیستم من بر اساس کنکور ۹۹ میگم ولی اطلاعاتی از جانوران جدید ندارم و نمیدونم استثنا هاش چیه
البته خودم گیر این دام افتادم چون همه ی جانوران پر یاخته ای اندنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حمید-صباحی
هیچکدام از چهار روش مشاهده نشه یعنی چ جانوری؟ -
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حمید-صباحی
الف پلاناریا هستش که تنفسش انتشاره و طناب عصبی داره
ب الان مثال نقضی براش یادم نمیاد:(
ج غلطه پلاناریا هم انتشاره و چهار روش نیست و فصای بین سلولی نداره
د هم غلطه بخاطر کرم کدو -
@حمید-صباحی
هیچکدام از چهار روش مشاهده نشه یعنی چ جانوری؟نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شدهazizian sarchogha پارامسی کرم کدو پلاناریا و..
-
@حمید-صباحی
هیچکدام از چهار روش مشاهده نشه یعنی چ جانوری؟azizian sarchogha نمیدونم فک کنم تک یا خته ای ها و پارامسی و هیدر هست کرم پلاناریا اسفنج اینا هستن ولی چون گفته جانور پس تک یاخته ای حذف میشه
-
azizian sarchogha پارامسی کرم کدو پلاناریا و..
Mahan Xodayi 2 ولی جوابش زده یه گزینه غلطه این تست شمارشی بود گفته بود چند تاش غلطه
-
Mahan Xodayi 2 ولی جوابش زده یه گزینه غلطه این تست شمارشی بود گفته بود چند تاش غلطه
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شده@حمید-صباحی من بی توجهی کردم حق با شماست نباید تک سلولی رو حساب کنیم....پس ب ج درسته
و اینکه خب یباین باهم تحلیلش کنیم منظورش از چهار روش اصلی نوشته کدوماس؟؟ -
@حمید-صباحی من بی توجهی کردم حق با شماست نباید تک سلولی رو حساب کنیم....پس ب ج درسته
و اینکه خب یباین باهم تحلیلش کنیم منظورش از چهار روش اصلی نوشته کدوماس؟؟Mahan Xodayi 2
پوستی ششی آبششی و نایدیسی -
@حمید-صباحی من بی توجهی کردم حق با شماست نباید تک سلولی رو حساب کنیم....پس ب ج درسته
و اینکه خب یباین باهم تحلیلش کنیم منظورش از چهار روش اصلی نوشته کدوماس؟؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شدهMahan Xodayi 2
من نمیدونم چرا کرم پلاناریا رو حساب نکرده چون درست در نمیاد در غیر اینصورت -
Mahan Xodayi 2
پوستی ششی آبششی و نایدیسینوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حمید-صباحی کرم کدو و پلاناریا هیچ کدوم این چار تارو ندارن درسته؟؟
با همین دو بزرگوار الف و د مگه رد نیست!!!؟؟ -
Mahan Xodayi 2
من نمیدونم چرا کرم پلاناریا رو حساب نکرده چون درست در نمیاد در غیر اینصورت@حمید-صباحی در هر کی یه گزاره
گفته است:
Mahan Xodayi 2
من نمیدونم چرا کرم پلاناریا رو حساب نکرده چون درست در نمیاد در غیر اینصورتهمونو میگم
-
Mahan Xodayi 2
من نمیدونم چرا کرم پلاناریا رو حساب نکرده چون درست در نمیاد در غیر اینصورتنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حمید-صباحی شاید بخاطر سلومشع:(((
ولی اخه سلوم ربطی نداره به این قضیه:(از پلاناریا چیز دیگه ای نخوندیم که با اون ردش کنه -
@حمید-صباحی در هر کی یه گزاره
گفته است:
Mahan Xodayi 2
من نمیدونم چرا کرم پلاناریا رو حساب نکرده چون درست در نمیاد در غیر اینصورتهمونو میگم
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حمید-صباحی خطا زده بود پیم من دیر اومد:)
-
@حمید-صباحی شاید بخاطر سلومشع:(((
ولی اخه سلوم ربطی نداره به این قضیه:(از پلاناریا چیز دیگه ای نخوندیم که با اون ردش کنهMahan Xodayi 2
یدونه هم نفریدی -
Mahan Xodayi 2
یدونه هم نفریدینوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حمید-صباحی اره ولی اون کلا حذف شده الکی جا گرفته://هیچیش نمونده که
-
Mahan Xodayi 2
نفریدی حذف شده؟ -
Mahan Xodayi 2
نفریدی حذف شده؟نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حمید-صباحی حذف نشده ولی کم نکات شده مثل اینکه....زیاد پر ملات نمونده