IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
هر کی یه گزاره
-
Farhan Honar همچنان درسته
-
@Ali-Valicheki غلط
-
nazanin.mirzai آفرین
-
@Ali-Valicheki در هر کی یه گزاره گفته است:
nazanin.mirzai آفرین
-
گزاره
با توجه به بافت هادی و منحنی الکتروکاردیوگرام قلب یک انسان سالم و طبیعی می توان گفت به دنبال انتشار پیام الکتریکی به ماهیچه دیواره مشترک بطن ها، فشار دهلیزها افزایش می یابد. -
nazanin.mirzai بنظرم غلطه
چون در این زمان هنوز دهلیز ها در حال انقباض اند و در اواخر مرحله انقباض دهلیزی هستیم پس فشار دهلیز قبلاً افزایش یافته نه اینکه افزایش یابد . -
هنگامی که میزان آب، بعد از ورود غذا به لوله گوارش، در لوله گوارش افزایش یابد، عملکرد آنزیم ها برخلاف شیردان گاو تغییر میکند .
(چقد سنگین) : | -
nazanin.mirzai فشار دهلیز تو مرحله سه دهم افزایش پیدا میکنه و این فرایند تو اون مرحله نیس پس غلطه .
-
Farhan Honar
Disgustion 1
درست گفتید.
و پاسخنامه: درآن زمان انقباض دهلیزها پایان یافته است.() -
nazanin.mirzai شروع انتشارش مربوط میشه به نقطه کیو تا یکم بعد از آر و از آر به بعد بطن منقبض میشه ! قبل از کیو نمودار حالت نزولی داره که نشون میده پیام کاملا از دهلیزها خارج شده و انقباضشون پایان یافته (توضیحمو کنار شکل کتاب ببینین که کامل متوجهش شین) .
-
گزاره
در جانوران بی مهره دارای دستگاه گردش مواد با سامانه گردش خون باز،قطعا انتقال گاز های تنفسی مستقل از دستگاه گردش مواد هست
ص/غ؟؟ -
Mahan Xodayi 2 غلطه.
برای سخت دوستان درست نیست. چون همولنف اونا در انتقال گاز های تنفسی نقش داره -
Farhan Honar درسته اونا سخت دوستن
-
Mahan Xodayi 2 چرا امروز اینجوری شدم
-
Farhan Honar چوب خداس کنموزی جان
-
-
![متن جایگزین](![آدرس عکس](آدرس عکس))
سلام ببخشید این چرا درسته؟