تو رشته ی تجربی امکانش هست؟
-
سلام وقتتون بخیر
اگه دو نفر که رتبه هاشون نزدیک هم باشه میشه طوری انتخاب رشته کرد که تو یه دانشگاه بیوفتن؟
چقدر باید اختلاف داشته باشه رتبه ها؟
اصن چیجوری اینکارو میکنن@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-همخوانی @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
سلام وقتتون بخیر
اگه دو نفر که رتبه هاشون نزدیک هم باشه میشه طوری انتخاب رشته کرد که تو یه دانشگاه بیوفتن؟
چقدر باید اختلاف داشته باشه رتبه ها؟
اصن چیجوری اینکارو میکنن@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-همخوانی @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401mahsaaa rezaeee
چه رشته ای می خوایین کدوم دانشگاه بگین راهنمایی کنم -
mahsaaa rezaeee
چه رشته ای می خوایین کدوم دانشگاه بگین راهنمایی کنم@حامد-صباحی
پزشکی
دندون
دارو
فیزیو
رادیو
دانشگا مهم نیست مثلا:/ -
@حامد-صباحی
پزشکی
دندون
دارو
فیزیو
رادیو
دانشگا مهم نیست مثلا:/mahsaaa rezaeee
برای رشته های تاپ مثل دندان و پزشکی باید رتبه ها به هم خیلی نزدیک باشه
ولی اگر بخوایین هر دوتاتون یه دانشگاه درجه دو بزنین و رتبه تون خوب باشه صد در صد قبول میشین باز من برای شما تو این تایپک این طور قبولی ها رو با رتبه میفرستم -
mahsaaa rezaeee
ولی اگر بخوایین هر دوتاتون یه دانشگاه درجه دو بزنین و رتبه تون خوب باشه صد در صد قبول میشین باز من برای شما تو این تایپک این طور قبولی ها رو با رتبه میفرستم@حامد-صباحی مثلا با رتبه 1000 بزنیم جیرفت و بندر عباس دیگ؟
منظورت یه همچین چیزیه؟ -
mahsaaa rezaeee
ولی اگر بخوایین هر دوتاتون یه دانشگاه درجه دو بزنین و رتبه تون خوب باشه صد در صد قبول میشین باز من برای شما تو این تایپک این طور قبولی ها رو با رتبه میفرستم@حامد-صباحی ممنون
-
@حامد-صباحی مثلا با رتبه 1000 بزنیم جیرفت و بندر عباس دیگ؟
منظورت یه همچین چیزیه؟mahsaaa rezaeee
الان با دوستتون از یه منطقه هستین؟ -
mahsaaa rezaeee
الان با دوستتون از یه منطقه هستین؟@حامد-صباحی اره
اون سهمیه 5 درصدی داره و منطقع دو من بی سهمیه و منطقع دو -
@حامد-صباحی اره
اون سهمیه 5 درصدی داره و منطقع دو من بی سهمیه و منطقع دوmahsaaa rezaeee
این قضیه اش فرق میکنه دیگه باید رتبه کشوری تون به هم نزدیک باشه حتی واسه شما یکم هم باید بهتر از دوستتون باشه چون تو انتخاب رشته سهمیه در اولویت هست مثلا رتبه کشوری هر دوتون ۵۰۰۰ باشه میتونین تو دانشگاه ها ی تیپ دو قبول شین -
mahsaaa rezaeee
این قضیه اش فرق میکنه دیگه باید رتبه کشوری تون به هم نزدیک باشه حتی واسه شما یکم هم باید بهتر از دوستتون باشه چون تو انتخاب رشته سهمیه در اولویت هست مثلا رتبه کشوری هر دوتون ۵۰۰۰ باشه میتونین تو دانشگاه ها ی تیپ دو قبول شین@حامد-صباحی دانشگاه بابل تیپ یکه ولی
-
@حامد-صباحی دانشگاه بابل تیپ یکه ولی
Matin Mousavi 1
نه داداش این سال جزو تیپ دو بود -
Matin Mousavi 1
نه داداش این سال جزو تیپ دو بود@حامد-صباحی عههه بابل که خیلی دانشگاه خوبیه
-
mahsaaa rezaeee
این قضیه اش فرق میکنه دیگه باید رتبه کشوری تون به هم نزدیک باشه حتی واسه شما یکم هم باید بهتر از دوستتون باشه چون تو انتخاب رشته سهمیه در اولویت هست مثلا رتبه کشوری هر دوتون ۵۰۰۰ باشه میتونین تو دانشگاه ها ی تیپ دو قبول شین@حامد-صباحی در تو رشته ی تجربی امکانش هست؟ گفته است:
mahsaaa rezaeee
این قضیه اش فرق میکنه دیگه باید رتبه کشوری تون به هم نزدیک باشه حتی واسه شما یکم هم باید بهتر از دوستتون باشه چون تو انتخاب رشته سهمیه در اولویت هست مثلا رتبه کشوری هر دوتون ۵۰۰۰ باشه میتونین تو دانشگاه ها ی تیپ دو قبول شین -
@حامد-صباحی عههه بابل که خیلی دانشگاه خوبیه
Matin Mousavi 1
اره نماش خیلی عالیه اما این رتبه بندی بر یه اساس دیگه هست که بهت می گم -
mahsaaa rezaeee
این قضیه اش فرق میکنه دیگه باید رتبه کشوری تون به هم نزدیک باشه حتی واسه شما یکم هم باید بهتر از دوستتون باشه چون تو انتخاب رشته سهمیه در اولویت هست مثلا رتبه کشوری هر دوتون ۵۰۰۰ باشه میتونین تو دانشگاه ها ی تیپ دو قبول شین@حامد-صباحی در تو رشته ی تجربی امکانش هست؟ گفته است:
mahsaaa rezaeee
این قضیه اش فرق میکنه دیگه باید رتبه کشوری تون به هم نزدیک باشه حتی واسه شما یکم هم باید بهتر از دوستتون باشه چون تو انتخاب رشته سهمیه در اولویت هست مثلا رتبه کشوری هر دوتون ۵۰۰۰ باشه میتونین تو دانشگاه ها ی تیپ دو قبول شینرتبم بهتر ازون باشه دیگه؟
-
Matin Mousavi 1
اره نماش خیلی عالیه اما این رتبه بندی بر یه اساس دیگه هست که بهت می گم@حامد-صباحی آره میدونم براساس رتبه و امکانات علمی هست
-
Matin Mousavi 1 در تو رشته ی تجربی امکانش هست؟ گفته است:
اره من خودم بابلیم اگه بشه که میرم ولی رتبه ی بالایی میخودا
-
@حامد-صباحی در تو رشته ی تجربی امکانش هست؟ گفته است:
mahsaaa rezaeee
این قضیه اش فرق میکنه دیگه باید رتبه کشوری تون به هم نزدیک باشه حتی واسه شما یکم هم باید بهتر از دوستتون باشه چون تو انتخاب رشته سهمیه در اولویت هست مثلا رتبه کشوری هر دوتون ۵۰۰۰ باشه میتونین تو دانشگاه ها ی تیپ دو قبول شینرتبم بهتر ازون باشه دیگه؟
mahsaaa rezaeee ببینید شما اگه اشتباه نکنم تا رتبه حدود ۳۰۰۰ میتونید کرمانشاه قبول شید مثلا
-
Matin Mousavi 1 در تو رشته ی تجربی امکانش هست؟ گفته است:
اره من خودم بابلیم اگه بشه که میرم ولی رتبه ی بالایی میخودا
mahsaaa rezaeee رتبه ۲۰۰۰ هم میشه
-
mahsaaa rezaeee ببینید شما اگه اشتباه نکنم تا رتبه حدود ۳۰۰۰ میتونید کرمانشاه قبول شید مثلا
Matin Mousavi 1 چه رشته ای؟