تماس
-
سلاام وقت بخیر
یه جا خوندم تماس اصلا برای رساناها کارآمد نیست و فایده نداره.
جای دیگه خودندم که درسته کارآمد نیست زیاد اما بار منتقل شده حاصل از روش تماس در اجسام نارسانا همونجا میمونه.
حالا به نظر شما کدومش درسته؟
تو تستی سوالی دیدین نمونش رو؟
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
تجربیا -
سلاام وقت بخیر
یه جا خوندم تماس اصلا برای رساناها کارآمد نیست و فایده نداره.
جای دیگه خودندم که درسته کارآمد نیست زیاد اما بار منتقل شده حاصل از روش تماس در اجسام نارسانا همونجا میمونه.
حالا به نظر شما کدومش درسته؟
تو تستی سوالی دیدین نمونش رو؟
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
تجربیاMehrsa 14 هایی.. دومی درسته. تو اجسام نارسانا با روش تماس هم تعداد بار کمتری منتقل میشه هم اینکه تو همون مکان تماس میمونه. بنابرین تماس روش خوبی برای باردار کردن اجسام نارسانا نیس
-
Mehrsa 14 هایی.. دومی درسته. تو اجسام نارسانا با روش تماس هم تعداد بار کمتری منتقل میشه هم اینکه تو همون مکان تماس میمونه. بنابرین تماس روش خوبی برای باردار کردن اجسام نارسانا نیس
Michael Vey
آها تشکرر
ولی یه مسئلهای مطرحه اونم اینکه برای تشخیص نارسانا بودن یک جسم با الکتروسکوپ باردار اونا رو بهم تماس میدیم. اگر فاصله تیغه ها تغییر نکرد(باری منتقل نشد به جسم)یعنی اون جسم نارساناست.
خوب الان یعنی اگر تماس بخواد در نارساناها اتفاق بیفته جفتشون باید نارسانا باشن؟ -
Michael Vey
آها تشکرر
ولی یه مسئلهای مطرحه اونم اینکه برای تشخیص نارسانا بودن یک جسم با الکتروسکوپ باردار اونا رو بهم تماس میدیم. اگر فاصله تیغه ها تغییر نکرد(باری منتقل نشد به جسم)یعنی اون جسم نارساناست.
خوب الان یعنی اگر تماس بخواد در نارساناها اتفاق بیفته جفتشون باید نارسانا باشن؟Mehrsa 14 متوجه سوال اخرت نشدم:*
-
Mehrsa 14 متوجه سوال اخرت نشدم:*
Michael Vey
میشه بیزحمت این دو تا حالتو بگین. ببخشید
۱. تماس در شرایطی که هر دو جسم نارسانا هستن
۲. تماس در شرایطی که یکی رسانا و یکی نارسانا هست -
-
Michael Vey
میشه بیزحمت این دو تا حالتو بگین. ببخشید
۱. تماس در شرایطی که هر دو جسم نارسانا هستن
۲. تماس در شرایطی که یکی رسانا و یکی نارسانا هستMehrsa 14 مطمئن نیستم ولی فک کنم اینطوری بشه
- مقدار بار خییلی کمی منتقل میشه و تو همون نقطه تماس باقی میمونه
- اگ رسانا باردار باشه یه مقدار بار رو محل تماس نارسانا منتقل میشه و همونجا باقی میمونه، اگ نارسانا باردار باشه بار به رسانا منتقل میشه و در سطح خارجی جسم پخش میشه.
ترجیحا از کسای دیگ هم بپرس:***
-
Mehrsa 14 مطمئن نیستم ولی فک کنم اینطوری بشه
- مقدار بار خییلی کمی منتقل میشه و تو همون نقطه تماس باقی میمونه
- اگ رسانا باردار باشه یه مقدار بار رو محل تماس نارسانا منتقل میشه و همونجا باقی میمونه، اگ نارسانا باردار باشه بار به رسانا منتقل میشه و در سطح خارجی جسم پخش میشه.
ترجیحا از کسای دیگ هم بپرس:***
Michael Vey
خیلی ممنون واقعا لطف کردین
الان در مرحلهای قرار گرفتم که ذهنم همش پر سواله از این بخش. دستتون درد نکنه -
Michael Vey
خیلی ممنون واقعا لطف کردین
الان در مرحلهای قرار گرفتم که ذهنم همش پر سواله از این بخش. دستتون درد نکنهMehrsa 14 خواهش میکنممم موفق باشیییتلیاینملیسمالس fighting!
-
Mehrsa 14 امم... دیگه کم کم نمیدونم چی میگی:>
-
Mehrsa 14 خواهش میکنممم موفق باشیییتلیاینملیسمالس fighting!
Michael Vey
Mehrsa 14 امم... دیگه کم کم نمیدونم چی میگی:>
Michael Vey
️من خودمم به همین مرحله رسیدم.
البته منظورم همون الکتریسیته ساکن بود -
Michael Vey
البته منظورم همون الکتریسیته ساکن بودMichael Vey
البته منظورم همون الکتریسیته ساکن بودسلام یک چیز میگم ببین حرفای دوستمون پایین همش اوکی بود و درست گفت ، ولی این بحثو وقتی میخونی خیلی گیر نده چون تستا اصلا واقعیت نگریشون عمقی نیست ، الان وقتی جسم رسانا و نارسانا رو بهم میزنی موقعی که نارسانا باردار باشه ولی اون یکی بی بار بستگی به محل برخوردشون داره که کجا بهم برخورد کنن چون نارساناها نمیتونن از هر جایی الکترون رو انتقال بدن ولی دانل کتابا نمیسنجن ، به صورت کلی بررسی میکنن و وقتی میگن برخورد اصلا براشون جهت برخورد اهمیت نداره اونا معمولا معتقدن ار همون نقطع باردار داره برخورد میکنه در حالی که باید داخل سوال ذکر کنن همین تستای کتابا رو بزنی کافیه،،، مته به خشخاش نذار
-
Michael Vey
البته منظورم همون الکتریسیته ساکن بودسلام یک چیز میگم ببین حرفای دوستمون پایین همش اوکی بود و درست گفت ، ولی این بحثو وقتی میخونی خیلی گیر نده چون تستا اصلا واقعیت نگریشون عمقی نیست ، الان وقتی جسم رسانا و نارسانا رو بهم میزنی موقعی که نارسانا باردار باشه ولی اون یکی بی بار بستگی به محل برخوردشون داره که کجا بهم برخورد کنن چون نارساناها نمیتونن از هر جایی الکترون رو انتقال بدن ولی دانل کتابا نمیسنجن ، به صورت کلی بررسی میکنن و وقتی میگن برخورد اصلا براشون جهت برخورد اهمیت نداره اونا معمولا معتقدن ار همون نقطع باردار داره برخورد میکنه در حالی که باید داخل سوال ذکر کنن همین تستای کتابا رو بزنی کافیه،،، مته به خشخاش نذار
Mr Unknown XD
خیلی ممنونن
آره اصلا از همه جاش انگار یهو گنگ میشه
اصلا بذارین بگم کدوم تیپ سوالا منظورمه
یه سوالایی هست که میگه مثلا یه گلوله سبک و رسانا از نخ عایقی آویزان هست بعد یه کره خنثی(در صورتی که اون گلوله بار دار باشه) یا یه میله باردار در صورت خنثی بودن گلوله بهش نزدیک میکنیم جاذبه رخ میده اول بعد تماس و بار ها همنام شده و در نهایت دافعه داریم.
این به کنار
چیزی که واقعا گیجم میکنه رسانا نارسانا بودن گلوله و میله و کره و ایناست.
یه دسته بندی نوشتم اگر یکی رسانا یکی نارسانا اول جذب بعد دفع
اگر هر دو نارسانا فقط جذب داریم
اگر هر دو رسانا باشن چی مشه؟
وای خدا
️
انگار باز دارم مته به خشخاش میذارم
️
-
Michael Vey
البته منظورم همون الکتریسیته ساکن بودMehrsa 14 اوو والا من اتفاقا یکشنبه امتحان ترم فیزیک دارم الان کم کم دارم فصل یکو (یازدهمم) از صفر تا صد اقای کازرانیان تموم میکنم (لامصب صفر تا صد اقای یاری خییلی زیاد بود برا فقط 4 روز وقت :****> ) برا همین اینو ک گفتی کپ کردم *خندهه
-
Michael Vey
Mr Unknown XD دقیقا
-
شاید من به این شرط توجه نمیکنم که یه دونه اش باید خنثی باشه.
اما ماهیت خود اون القاگره که باهاش کار میکنیم چیه؟
شنیدم نارساناست. اما به دلیل بار زیاد میتونه این بارو به جسم رسانا بده -
Mr Unknown XD
خیلی ممنونن
یه سوالایی هست که میگه مثلا یه گلوله سبک و رسانا از نخ عایقی آویزان هست بعد یه کره خنثی(در صورتی که اون گلوله بار دار باشه) یا یه میله باردار در صورت خنثی بودن گلوله بهش نزدیک میکنیم جاذبه رخ میده اول بعد تماس و بار ها همنام شده و در نهایت دافعه داریم.
این به کنار
وای خدا
️
️
Mr Unknown XD
خیلی ممنونن
این به کنار
وای خدا
️
️
اینجا اگر لینک بذارم گیر میدن احتمالا خواستم پی ویتون بذارم بسته بود، یک دونه آموزش هست من قبلا دیدم راضی کننده بوده برام،،، اگر نیاز بود باز کنین براتون بفرستمش