IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
تخمیر
-
سلام به ازای انجام هر تخمیر لاکتیکی یا الکلی چندتا NADH مصرف میشه؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
-
Mr. Wick درود.یکی
-
Matin Mousavi 1 مگه تو گلیکولیز دوتا پیرووات تشکیل نمیشد؟
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mr. Wick on آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
Mr. Wick بله ولی طبق شکل کتاب، در تخمیر ها یک حامل الکترون مصرف میشه. ولی کتاب در مورد اون دوتا NADH که توی گلیکولیز تولید میشن چیزی نگفته که آیا هر دو در یک تخمیر مصرف میشن یا هر کدام برای یک تخمیر هستن.ولی دومی که گفتم خیلی احتمالش بیشتر چون دوتا پیرووات هم تولید میکنیم، احتمالا هر کدام از پیرووات ها با یکی از حاملین الکترون یک مرحله دوم جداگانه رو انجام میدن. ولی خب خارج کتاب هست.
-
Matin Mousavi 1 آهان خب پس تو تست گفتن پیرووات تولید شده از گلیکولیز که وارد تخمیر الکلی شده ما باید چنتا در نظر بگیریم؟
CO2
NADH
NAD+ -
Mr. Wick طبق شکل کتاب. ولی بازم میگم سردرگم میکنه آدمو
میخوام مولفو.........
ولی به ازای یک پیروات اگه گفت، میگی که یک CO2, یک +NAD و مصرف یک NADH. به ازای یک گلوکز اگه بخواد دوبله میشن. امیدوارم درست باشه.
-
Matin Mousavi 1 شععتتت:////
-
Mr. Wick به ازای یک پیروات درسته مشکلی نداره. به ازای یک گلوکز بگه باید یکم احتیاط کنی
-
Matin Mousavi 1 باشه دستت درد نکنه
کلا از دور به زن و بچه طراح سلام عرض میکنم. -
-
Mr. Wick قربان یو
تعداد که مشکل نداره همون طور که گفتن به ازای یک پیروات که یکی یکی هستن و به ازای یک گلوکز هم دوبله کن اون مشکی نداره موضوع تعداد
من مشکلم اینه که آیا وقتی دوتا پیروات ایجاد میشه طی یک گلیکولیز، خب هر کدام از پیروات ها میرن برای مرحله دوم تخمیر. حالا پس دوتا مرحله دوم داریم. من میگم این دوتا مرحله دوم با اون یه دونه گلیکولیز رو با هم باید یه تخمیر بگیریم؟؟؟
یا هر کدام از مراحل دوم رو با گلیکولیز یک مرحله بگیریم؟؟ یعنی مثلا بگیم به ازای یک گلوکز دوتا تخمیر داری!؟؟؟
-
Matin Mousavi 1 خب اینطوری که توهمگفتی بازم میشه ربطش داد به سئوال من.
من به شخصه خودم نظرم رو اینه که هروی هست رو دو برابر میکنیم چون دوتا پیرووات تشکیل شده به ازای یک گلوگز.
و این دوتا پیرووات میرن تو تخمیر الکلی حالا بعنوان مثال،بعدش دوبله میشه همه چی.
این بنظرم منطقی میاد
ولی نمیدونم قطعی -
Mr. Wick یعنی میگید به ازای یک گلوکز، دوتا تخمیر داریم؟؟
-
Matin Mousavi 1 نه به ازای یه گلوکز یک تخمیر ولی مواد رو دوبرابر میکنیم
پیرووات دوتا
NADH دوتا
و
و
و -
Mr. Wick خب اون دوتا پیروات یعنی هر دو رو باید توی یه مرحله خرج کنیم دیگه؟ یعنی مرحله دوم میشه یه مرحله که طی اون دوتا پیرواتمون رو مصرف میکنیم؟
یعنی مولف جان سلام بر توووووو
-
@Ali-Valicheki خب همینه که دیوانه میکنه آدمو
-
Matin Mousavi 1 والا این چیزا هم که میگم از نظام قدیم یادم مونده ولی چون کتاب چیزی نگفته ولی تست هاش هست قاطی کردم گفتم بپرسم دقیق نمیدونم.آقا متین اگه میشه بپرس از موقاری شاید جواب داد...برا من خار داره میپرسم اون چلغوز که پیج رو اداره میکنه میگه آقایی میقاری گیفتن بیرین از انجیمن بیپیرسین://
@Ali-Valicheki -
Mr. Wick اوکی من میپرسم و ولی اگه جواب بدن!
-
Matin Mousavi 1 ایشالا میدن براتو با توت فرنگیه دوست داره
برا من مدلش فرق میکنه:///