سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم😁
1000004122.jpg
سلام وقتتون بخیر.
از اونجایی که کم کم داریم به نهایی ها نزدیک میشیم، استرس من هم بیشتر میشه. اون حس آمادگی رو در خودم نمیبینم. از طرفی بار ها به مشاورم گفتم بیا از اول سال عمومی ها رو مرتب در برنامه ام قرار بده حتی شده یک ساعت در روز ولی مستمر. متاسفانه ذره ای به حرفم توجه نمیکنه و طوری واکنش نشون میده که دیگه این درخواستم رو تکرار نکنم. ولی من نمیتونم بیخیال بشم، بحث آینده هست. کل برنامه رو پر کرده از تست، تست، تست. درک میکنم تست زدن خیلی مهمه، تراز آزمون های آزمایشی مهمه. اما سال آینده که میخوام کنکور بدم تاثیر معدل از خود کنکور بیشتره و این یعنی باید به این جنبه هم اهمیت داد. اما از طرفی نمیتونم از تست زدنم کم کنم و بشینم به طور مثال انسان و محیط بخونم. به هر حال این وسط باید یک درسی رو قربانی کرد.
لطفا راهنمایی کنید.
@دانش-آموزان-آلاء
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام دوستان. من فارغ 97 ام و بخاطر مشکلاتی درسو ول کردم و کنکور شرکت نکردم. الان برای 405 میخونم. سوالی داشتم. یه سایتی و یه معلم ادبیات میگه که برای رتبه های زیر 500 و دو رقمی حتی در صورت تاثیر مثبت یازدهم باید ایجاد سابقه و ترمیم انجام شه. واقعا این حرف صحت داره؟ پس مثبت شدن و قطعی موندنش چه فرقی داره با هم؟ ممنون میشم کسی میدونه جواب بده. به امید موفقیت همگی
دخترکی در قلب من چنگ میزد اکنون مرده است
حال واقعا تنها هستم تنهای تنهای تنها
با جسد ها سوار اتوبوس زندگی میشوم مقصد کجاست توهماتی که از زندگی ساخته ام
((((خب شاید زیادی صورتی بودم ))))
از اونجایی که قرار نیست هیچ وقت همدیگه رو ببینم پس میتونم راحت صحبت کنم نه ؟
من متاسفانه نوه اول و فرزند اول خانواده هستم
و یه جورایی الگو بقیه بارها و بارها بهم گفتن که خوشحالیم مثلاً x همچین الگوی خوبی داره و کلا رفتارهاشون تقلیدی از منه ( برای همین بیشتر دوستام بزرگ تر از خودم هستن چون میتونم از مسئولیت ها فرار کنم و بچگانه رفتار کنم )
خب وقتیenfj باشی همیشه ازت انتظار دارن خوشحال باشی و به بقیه انرژی بدی
من خودم این رشته رو انتخاب کردم ( اما الان که انتخاب کردم دیگه دست از سرم برنیمدارن از پایه دهم مدام درمورد کنکور من صحبت شد( اصلا پدر مادر من هیچ موضوع دیگه ای ندارن )حتی یکی از اقوام دورمون دو سال پیش تماس گرفت کنکور چیکار کردی ؟ )
خلاصه اینکه بنا به دلایلی امسال رو فقط اجازه دارم کنکور بدم
ترم اول بخاطر مشاور بدی که داشتم(کلی من رو عقب انداخت) و یه افسردگی شدیدی گرفتم باز نمیتونتسم با کسی صحبت کنم فقط گریه میکردم ( این مورد هم باز کسی ندیده معمولا لبخند میزنم چون ممکنه گریه ام بگیره )
دچار یه سردرگمی شدیدی شده بودم دینا عیجب بنظر میومد همه چیز سخت تر از اون چیزی بود که تصورش رو میکردم اما همه این مراحل رو رد کردم
اما هرچی میخوام از این کنکور لذت ببرم (چون اولین سد زندگی منه) بنظرم واقعااااااا هیجان انگیزه اما امسال ترازهای قلم چی افتضاح بود ( مثل یه ترسو دیگه ادامه ندادم) و فشار خوانواده خیلی خیلی اذیتم میکنه
دوست دارم باتری رو از ساعت جدا کنم و چند ساعت بخوابم
دارم دیوونه میشم
I need یکمی حس خوب 🫂
سلام و وقت بخیر
آقا ما بعد از دوسال برگشتیم تا دوباره شروع کنیم برای کنکور
اما این سری با تغییر رشته به ریاضی فیزیک یکمی سردرگم هستم که مطالب که تا حالا نخوندم و جدید هستم را چگونه مسلط بشم.
شیمی و فیزیک که مثل هم هستن ولی ریاضیات برام سواله
گسسته و حسابان و.... چی هستن اصلا و چجور باید بخونم ؟؟؟؟
♥️♥️♥️
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
چه بسا تجربه هایی که چراغ راهن
-
سلاام دوستان وقتتون بخیر باشه
کلی با خودم کلنجار رفتم کی تاپیکو بزنم که هم ۱۴۰۱ ای ها کنکورشونو بدن و با خیال راحت بیان هم ۱۴۰۲ ایی ها وقت برای برنامه ریزی داشته باشن
من الان زدم ممنون میشم فارغالتحصیل ها هم بگن کنکوری ها هم اگر وقتشو داشتن
دو تا مسئله مهم هست اگه برگردین چه کارایی میکنین؟
چه کارایی نمیکنین؟
تابستون می رسه آدم قشنگ پایه رو جمع بندی کنه؟
چه طوری مرور کنیم؟ منظورم از طورش یعنی کلی یا جزئی اگر جزئی باشه باز میشه خوندن درسنامه و جزئیات ولی کلی با تست.
برای اونایی که وسواس دارن درسنامه بخونن چه پیشنهادی دارین؟
مشاور لازمه؟
حالا اینا یه سری سوال هستن که ذهنمو درگیر کرده بود. شما هر چی دوست دارین بگین اینارم در نظر داشته باشین
پیشاپیش خیلی ممنون از همگیی و امیدوارم موفق باشین
پ.ن: میدونم از این دست تاپیک ها تو انجمن زده شده و خودمم اونارو خوندم که اتفاقا خیلی هم رو تست و.. تاکید شده بود. بدم نمیاد حتی اگر اینجا دیدمونو به کنکور عوض کنیم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-همخوانی
@تجربیا
بازم میگم ببخشید اگر زود زدم بنا به دلایل فنی چارهای نبود -
۱-قلم چی نمینوشتم اصلا از امسالش راضی نبودم،، اگر برگردم قطعا کلاسی ثبت نام نمیکنم البته اینو از اوایل هم میدونستم ولی نمیشد چون بعضی چیزا زوریه ، ولی به جز چند تا کلاس محدود بقیه درسارو کلاس نمینوشتم و خودم همونو میخوندم (البته بستگی داره که هر شخصی خودش میتونع با کتابا جور در بیاد یا نه)
-
Mr Unknown XD
خیلی ممنون لطف کردین
تابستون قلمچی چطور؟ -
Mehrsa 14 در چه بسا تجربه هایی که چراغ راهن گفته است:
Mr Unknown XD
خیلی ممنون لطف کردین
تابستون قلمچی چطور؟کلا سمت قلم چی نمیرفتم،، فقط سوالای ریاضی (البته شما تجربی هستی مال شما نرمال نبود امسال، ولی بازم بد نیست ،،ولی سوالای ریاضی رشته ما امسال خوب طرح میشد ولی فیزیکش اصلا ، فیزیکشو خیلی ساده میگیرن فقط در حد جاگذاری اعداد ) کلا سوالایه ریاضی که طراحش کاظم اجلالی هست ، البته واسه رشته ما هست ایشون، ولی سال دیگه حل کنید ضرر نداره
-
Mr Unknown XD منم قلمچی رو ثبت نام نمیکردم. جمله خوبی بود
-
Mehrsa 14
درود
به نظر میاد کنکوری ۱۴۰۲ باشین ، نه؟
به هر جهت منم ۱۴۰۲ کنکور دارم ؛ سال دهم و حتی سال یازدهم -تا عید- که آنلاین بود ، من بیشتر سمت کلاسای دانشگاه شریف رفتم -که آنلاین توی سایت vclass برگزار میشدن -.
خیلی هم پشیمون نیستم ، توی این یه سال باقی مونده هم میتونم خیلی خوب کنکورمو جمع کنم. -
ولی راجع به اینکه توی تابستون چه باید کرد ، به نظرم چون اوضاع کنکور آتی هنوز رقیقا مشخص نیست ، خودم تمرکزم روی اختصاصی هاست ؛ تصمیم دارم شیمی و ریاضی و زیست رو ، نمیگم خیلی وسواسی و دقیق و با تعداد تست بالا ، ولی تا حد خوبی جمع کنم ، یعنی کامل کلاسهای آنلاین رو ببینم ، تعدادی هم تست بزنم که با موضوع آشنا بشم ؛
مثلا برای ریاضی راه ابریشم آقای ثابتی رو گرفتم و با کل درسنامه هاش و بخش عمده تست هاش رو احتمالا تا آخر تابستون تموم میکنم. -
Matin Mousavi 1
Mr Unknown XD
سلام وقتتون بخیر چرا قلمچی ثبت نام نمیکردید؟
من امسال میخواستم ازمون ازمایشی شرکت بکنم
اول تصمیم داشتم ماز شرکت بکنم ولی خب مشکلش اینه انلاین هست یعنی نمیشه دقیق مشابه شرایط ازمون کرد
گزینه ۲ هم شنیدم سوالاش خیلی ابکی هستن -
Mehrsa 14
سلام مهرسا جان
اگر من برمیگشتم اول بهار هیچ کلاسی ثبت نام نمیکردم خودم میخوندم یعنی واقعا فهمیدم این کلاس نیست که باعث پیشرفت میشه کلاس فقط برای مواقعی هست که مشکل داشته باشیم توی یه مبحث
بزرگترین اشتباه امسالم همین بود -
Gharibe Gomnam در چه بسا تجربه هایی که چراغ راهن گفته است:
Matin Mousavi 1
Mr Unknown XD
سلام وقتتون بخیر چرا قلمچی ثبت نام نمیکردید؟
من امسال میخواستم ازمون ازمایشی شرکت بکنم
اول تصمیم داشتم ماز شرکت بکنم ولی خب مشکلش اینه انلاین هست یعنی نمیشه دقیق مشابه شرایط ازمون کرد
گزینه ۲ هم شنیدم سوالاش خیلی ابکی هستننه دروغ هست که میگن گزینه دو آسون تره ، سوالاتش خیلی بهتره ، اگر از دوستات کسی گزینه دو میده خودت سوالاشو ببین مخصوصا داخل فیزیک واقعاً سوالاتش رویکرد بهتری داره بانک سوالش حالا من چشمام مشکل داره استفاده نمیکردم ولی سوالات خوبی رو داره (البته یک کم غلط داره ولی مهم نیست) بانک سوال قلم چی بهت پاسخنامه نمیده همینش خیلی بده ، قلم چی سوال اشتباه زیاد داره و سوالات اسما گزینش میشن ولی بررسی نمیشن از اول سال تا الان یکی از طراح های کتاب مهرو ماه هر موقع سوال داده سوالش غلط بوده ، ولی چون طراح هستن و دبیرا براشون ارزش قائل هستن سوالات رو بررسی نمیکنن ، سوالات ادبیاتش فاجعه هست اصلا دلیلاشون منطقی نیست صرفا نظر طراحو ما باید یادبگیریم ، سوالات عربیش به نظرم خوبه ولی گاهی غلط تایپی یا جواب دو گزینه ای میشه که آقای علیمرادی زیاد داخل تحلیل ها که بررسی کردن به این چیزا اشاره کردن ، سوالات زبانش البته( این مورد الحق داخل گزینه دو هم هست) ولی گاهی یک سوالو میده صرفا معنی میکنه کلمه رو جاگذاری میکنه میگه این درسته خب چرا اونای دیگه غلطن؟ ,, عیب دیگه اش این هست اکثر طراحای قلم چی دانشجو هستن و دانشجو های جوون هستن که صرفا با خوندن ریاضی عمومی یک یا فوقش دو فکر میکنن خیلی بلدن ، و دانشجو رشته های بی ربط هستن مثلا دانشجو رشته پزشکی داره برای ما سوال فیزیک طرح میکنه یا ریاضی طرح میکنه (که من به شخصه باهاش مشکل دارم پس دربارش حرف نمیزنم) ، برنامه قلم چی یک طوری جلو میره انگار پس فردا کنکوره ، خیلی کیلویی هست مثلا میگه کل فصل دو ازمون بعدی کل فصل سه ، اصلا کسی که نوشته فکر نمیکنه به اندازه درس هاش (الیته گزینه دو هم یک کم این موردو داره ) ،، سوالاتی که از کتابای خودش طرح میکنه باعث میشه تراز الکی پایین و بالا بره،، تعداد سوالات هر دزس مثل کنکور نیست و در عمومیا کمتر بود و گاهی در ریاضی برای ما ۶۰ بود که باز بیشتر بود ،، اما از همه بدی ها بگذری ، مزیت خوبی که داره این هست اگر حتی فردا یا پس فردا هم ازمونو بدی بهت رتبه میده ، گاهی سوالای خوبی داخلش دیدع میشه ، جامعه آماری بیشتره ،، و افرادی هستن که تقلب میکنن ( با اینکه احمقانه هست ولی کن به شخصه اینو مزیت میشمرم دلیلش مهم نیست ) سعی کردم چیزایی که به ذهنم میرسه رو بگم انشالله مفید باشه
-
Mr Unknown XD
عجب
خیلی ممنونم ازتون -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
Gharibe Gomnam مسخره ترین آزمونی که دیدم قلمچی هست! چون واقعا سوالاتش استاندارد نیست!! اصلا
سختگیری های بی خود مسخره ای داره. حالا تصمیم با خودتون هست بیشتر میخواید بپرسید. Mahan Xodayi 2 نظر تو چیه؟؟ آخه قلمچی میری تو هم
-
Matin Mousavi 1
سلام.....
اسمش یادم نیست ولی نفر اول دوی ماراتن میگفت یک سال تموم استادم با زنجیر که به پام بسته بود دویدم و تمرین کردم روز مسابقه که بدون زنجیر دویدم احساس میکردم از رو هوام با ی اختلاف زیاد اول شده بود.....بنظرم قلم چی نکته سنجه و تیزبین درسته سختگیریش زیاده غلط هم داره ولی این ی جریان متداول در همه ازمون هاست.....من پشیمون نیستم چون نه رتبش برام مهم بود ن ترازش .....مهم سنجیش بود که از خودم بدست میاوردم..... -
Matin Mousavi 1 سوال سخت بد نیست ها به هیچ وجه ولی نه سختی که قلمچی میاره!! سختای قلمچی بی خود و الکی هستن. فکر میکنه هرچی سخت تر باشه و دانش آموزا بیشتر ازش بترسن، میگن وای چقدر قوی چقدر فلان و اینا.
سخت استاندارد باشه خوبه. مثلا بعضی سوالات کنکور سخت هستن ولی سختی که اگه خوب خونده باشی، میشه در همون مدت زمان خودش حلش کرد
-
Mahan Xodayi 2 آخه میدونی میشه این سنجش رو با سوالات خود کنکور به دست آورد. بله منم رتبه تراز برام مهم نیست چون به ایراداتش واقفم ولی هر کسی اینجوری نیست و این روحیه رو نداره! من آدم دیدم که با همین نتایج آزمونا نا امید شده و فکر کرده که اون هیچی بلد نیست و کم خونده!!
واقعا هم تاثیر داره توی روحیه آدم مخصوصا برا کسی که عادت نداره با این چیزا
-
Matin Mousavi 1 این دیگه به خودشناسیه.... بهتره عادت کنه:)
-
Mahan Xodayi 2 سخت گیری های قلمچی مثل ریاضی کنکور پارساله خیلی از سوالا ایده خاصی ندارن فقط تو محاسبات کلی سخت میشن و وقت میگیرن
-
Mr Unknown XD
خیلی ممنونم متوجه شدم بله حل سوالای آزمونای مختلف کلا مفیده هر چی نمونه سوال بیشتر بهتر. البته که کیفیتشم شرطه تشکر⚘