گزاره کنکور۹۹
-
سلام
عبارت زیر بنظرتون غ یا ص؟؟
دربدن انسان عملکرد هر انزیم،تحت تاثیر جهش موثر در جایگاه فعال ان دستخوش تغییر میگردد -
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
سلام
دربدن انسان عملکرد هر انزیم،تحت تاثیر جهش موثر در جایگاه فعال ان دستخوش تغییر میگرددMahan Xodayi 2 غلطه
اول که هر جهشی فعالیت آنزیمو تغییر نمیده چون ممکنه تو جایگاه فعالش نباشه .
بعد هر جهشی هم که تو جایگاه فعال باشه نمیشه گفت قطعا فعالیت آنزیمو تغییر میده (ممکنه تغییر بده) .
قید کتابیشو دقیق یادم نیس ولی همچین نظری داشت . -
Mahan Xodayi 2 غلطه
اول که هر جهشی فعالیت آنزیمو تغییر نمیده چون ممکنه تو جایگاه فعالش نباشه .
بعد هر جهشی هم که تو جایگاه فعال باشه نمیشه گفت قطعا فعالیت آنزیمو تغییر میده (ممکنه تغییر بده) .
قید کتابیشو دقیق یادم نیس ولی همچین نظری داشت .Disgustion 1 به شدت باهاتون موافقم:)
ولی گویا طراح زیاد با ما هم عقیده نیست -
Disgustion 1 به شدت باهاتون موافقم:)
ولی گویا طراح زیاد با ما هم عقیده نیستMahan Xodayi 2
طراح کنکوره دیگه
سوالو از قصد اشتباه میده
منم با نظرتون موافقم. -
Mahan Xodayi 2
طراح کنکوره دیگه
سوالو از قصد اشتباه میده
منم با نظرتون موافقم.سید حسین حسینی 0
بقیه هم نظر بدن شاید ی نکته ریزی داره هرچند.... -
سلام
دربدن انسان عملکرد هر انزیم،تحت تاثیر جهش موثر در جایگاه فعال ان دستخوش تغییر میگرددMahan Xodayi 2 منم بنظرم غلطه. جمله ی کتاب:
اگر جهش در جایگاه فعال آنزیم رخ دهد ، آنگاه احتمال تغییر عملکرد آنزیم بسیار زیاد است . -
سلام
دربدن انسان عملکرد هر انزیم،تحت تاثیر جهش موثر در جایگاه فعال ان دستخوش تغییر میگرددMahan Xodayi 2 خیلی غلطه به نظرم!! هیچ جوره نمیتونم اینو درست بگیرم
-
Mahan Xodayi 2 منم بنظرم غلطه. جمله ی کتاب:
اگر جهش در جایگاه فعال آنزیم رخ دهد ، آنگاه احتمال تغییر عملکرد آنزیم بسیار زیاد است .Farhan Honar
عه سلام اقا فرهاد
خوبین انشاالله؟ -
Farhan Honar
عه سلام اقا فرهاد
خوبین انشاالله؟سید حسین حسینی 0 سلام . خیلی ممنون.خداروشکر
-
Disgustion 1 به شدت باهاتون موافقم:)
ولی گویا طراح زیاد با ما هم عقیده نیستMahan Xodayi 2 من الان دقت کردم به یه نکته ؛ اینکه کتاب گفته احتمالش خیلی زیاده که تحت تاثیر جهش فعالیت آنزیم تغییر کنه، بخاطر اینه که شاید با رخ دادن اون جهش، آمینواسید تغییر نکنه .
ولی تو این تست گفته که جهش موثر .
به احتمال خیلی زیاد جهش موثر رو جهشی در نظر گرفته که قطعا ساختار پروتئین رو تغییر بده .
(تو این حرفی که زدم استثنای پروتئینی نبودن آنزیمو در نظر نگیرین) . -
Mahan Xodayi 2 من الان دقت کردم به یه نکته ؛ اینکه کتاب گفته احتمالش خیلی زیاده که تحت تاثیر جهش فعالیت آنزیم تغییر کنه، بخاطر اینه که شاید با رخ دادن اون جهش، آمینواسید تغییر نکنه .
ولی تو این تست گفته که جهش موثر .
به احتمال خیلی زیاد جهش موثر رو جهشی در نظر گرفته که قطعا ساختار پروتئین رو تغییر بده .
(تو این حرفی که زدم استثنای پروتئینی نبودن آنزیمو در نظر نگیرین) .Disgustion 1 دقیق متوجه نشدم چی گفتی...ولی طبق متن کتاب مگه ما نمیگفتیم اثر هر جهشی الزاما باعث تغییر عملکرد نمیشود!!!!حالا این تغییر اگر در جایگاه فعال اتفاق بیفته ممکن است عملکرد ان را بشدت تغییر دهد....حالا اگر منظورتون اینا نبود لطفا شفاف تر توضیح بدین:)
-
Mahan Xodayi 2 خیلی غلطه به نظرم!! هیچ جوره نمیتونم اینو درست بگیرم
Matin Mousavi 1 در گزاره کنکور۹۹ گفته است:
Mahan Xodayi 2 خیلی غلطه به نظرم!! هیچ جوره نمیتونم اینو درست بگیرم
Farhan Honar در گزاره کنکور۹۹ گفته است:
Mahan Xodayi 2 منم بنظرم غلطه. جمله ی کتاب:
اگر جهش در جایگاه فعال آنزیم رخ دهد ، آنگاه احتمال تغییر عملکرد آنزیم بسیار زیاد است .هم نظرم متاسفانه یا خوشبختانه:/ تست کنکوره از نوع شمارشی و این اشتباه فاحش واقعا آزار دهندس:(
-
سلام
دربدن انسان عملکرد هر انزیم،تحت تاثیر جهش موثر در جایگاه فعال ان دستخوش تغییر میگرددMahan Xodayi 2 فکر میکنم درست باشه؛
چون هم ذکر کرده جهش موثره( یعنی باعث تغییر شده) و هم در جایگاه فعاله ( که باعث تغییر عملکرد شده اگه دور از جایگاه فعال بود میتونستیم بگیم ممکنه در عملکرد تاثیر نداشته باشه). -
Mahan Xodayi 2 فکر میکنم درست باشه؛
چون هم ذکر کرده جهش موثره( یعنی باعث تغییر شده) و هم در جایگاه فعاله ( که باعث تغییر عملکرد شده اگه دور از جایگاه فعال بود میتونستیم بگیم ممکنه در عملکرد تاثیر نداشته باشه).@nazanin-mirzai مگه کتاب نگفته اگر جهش در جایگاه فعال اتفاق بیفته(پس جهش موثرع)ممکن است در عملکردش اثرگذار باشع؟؟
-
@nazanin-mirzai مگه کتاب نگفته اگر جهش در جایگاه فعال اتفاق بیفته(پس جهش موثرع)ممکن است در عملکردش اثرگذار باشع؟؟
Mahan Xodayi 2 نه خب گفته جهش رخ بده ولی قید نکرده که موثره ممکنه از نوعی باشی که در توالی اینترونی باشه یا اصلا خاموشه اینجا که گفته موثره یعنی این استثنا ها رو در نظر نگرفته
-
Mahan Xodayi 2 نه خب گفته جهش رخ بده ولی قید نکرده که موثره ممکنه از نوعی باشی که در توالی اینترونی باشه یا اصلا خاموشه اینجا که گفته موثره یعنی این استثنا ها رو در نظر نگرفته
@nazanin-mirzai کتاب گفته اگه جهش باعث تغییر در جایگاه فعال شه، احتمال تغییر فعالیتش بسیار زیاده نه اینکه قطعی باشه .
-
Disgustion 1 دقیق متوجه نشدم چی گفتی...ولی طبق متن کتاب مگه ما نمیگفتیم اثر هر جهشی الزاما باعث تغییر عملکرد نمیشود!!!!حالا این تغییر اگر در جایگاه فعال اتفاق بیفته ممکن است عملکرد ان را بشدت تغییر دهد....حالا اگر منظورتون اینا نبود لطفا شفاف تر توضیح بدین:)
Mahan Xodayi 2 یکم بیشتر به متن کتاب توجه کردم (فصل یک و چهار) و فهمیدم که جملهه غلطه ! خود کتاب ذکر کرده بود که اگه جایگاه فعال تحت تاثیر جهش عوض شه احتمال تغییر عملکردش هم زیاده و قطعی نیس ! وقتی که ساختار جایگاه تحت تاثیر جهش عوض شده، یعنی جهش از نوع بی تاثیرش نبوده (مثل جهش تو توالی بین ژنی یا حتی جهش خاموش ) .
ایشالا که امثال از این اتفاقا پیش نیاد . -
سلام بنظر من غلطه چون هر آنزیمی که پروتئینی نیست که جایگاه فعال داشته باشه:((
البته فککنم ممکنه تغییر بده :///
نمیدونم منطقیه یا نه ولی من با این ردش کردمPunisher
ببخشید ی سوال مگ فقط آنزیم های پروتئینی جایگاه فعال دارن؟
استروییدی ها ندارن؟