تست حد
-
@Ali-Valicheki
سلام خسته نباشی
اینکه وقتی بزرگترین ضریب رو در حد بی نهایت انتخاب می کنین این برای زمانی هست که صورت سوالی که داده به صورت کسری باشه چون قانونی برای حد در بی نهایت نوشته شده این طوریه، اثبات اش رو نمی خواد ولی اگر مثلا در تستی حد در بی نهایت دادن ولی به صورت کسری نبود باید آن را به صورت کسری کنیم یا در مزدوج اش ضرب کنیم یا از اتحاد چاق و لاغر استفاده کنیم یا از اتحاد های دیگر کمک بگیریم و بعد بزرگترین ضریب رو انتخاب کنیم البته قانون قدر مطلق رو هم رعایت می کنیمکه آبجی زهرا کار درستی کردن و با این روش حل کردن
**البته دوستان ببخشین که جسارت کردم دوستان درست حل کرده بودم فقط توضیح اضافی دادم **
باسپاس🌹
@حامد-صباحی 🙏🏻🙏🏻🌼🌼
-
Farhan Honar من الان پاسخنامه شو دیدم جواب صفر نیست...منفی یک چهارمه
@Ali-Valicheki در تست حد گفته است:
Farhan Honar من الان پاسخنامه شو دیدم جواب صفر نیست...منفی یک چهارمه
آره ببخشید . این روش من فقط برای کسر ها درسته .
-
Marzieh Abouei
مرسی گل🌺🙏🏻
فقط مغزم وایساد تو خودت دو و نیم ایکسی من ویس همرو میزارم رو دو ایکس 😂😂@soniaaa 😂😂😂😂نمیتونم واقعا یادم میره یواش بگم😂
-
Marzieh Abouei
مرسی گل🌺🙏🏻
فقط مغزم وایساد تو خودت دو و نیم ایکسی من ویس همرو میزارم رو دو ایکس 😂😂@soniaaa نمیتونم به خداا یادم میرههه کلا اگه یواش بگم حالا اینو ببین اگ یزدیم قاطیش بشه چی میشه بعضی وقتا مامانمم نمیفهمه چی میگم😂😂
-
Marzieh Abouei ماشالله سرعت
(خندههههههههههه)Punisher سرعت از خودتونه😂😂
-
@soniaaa 😂😂😂😂نمیتونم واقعا یادم میره یواش بگم😂
Marzieh Abouei در تست حد گفته است:
@soniaaa 😂😂😂😂نمیتونم واقعا یادم میره یواش بگم😂
😂😂😂من خودم همیشه تند تند صحبت میکنم ب جز ویس گرفتنی اسلوموشن میشم چون میدونم طرف متوجه نمیشه بعد هی باید دوباره بگم😂
Marzieh Abouei در تست حد گفته است:
@soniaaa نمیتونم به خداا یادم میرههه کلا اگه یواش بگم حالا اینو ببین اگ یزدیم قاطیش بشه چی میشه بعضی وقتا مامانمم نمیفهمه چی میگم😂😂
اوه اوه تو دگ درجه است بالاس😂 ولیی خووووبه اینطوری
-
@Ali-Valicheki
الان میاد مارو میزنع داریم اسپم میدیم🙏🏻😂 -
@soniaaa
No😂
راحت باشید -
@Ali-Valicheki
باشه بچه ها از تودلی جمع کنید بیاین اینجا اسپم مجازه قوانین تودلیم ندارع 😶😂😂😂 -
@Ali-Valicheki
باشه بچه ها از تودلی جمع کنید بیاین اینجا اسپم مجازه قوانین تودلیم ندارع 😶😂😂😂@soniaaa 😂😂😂