المپیادیا
-
سلام وقتتون بخیر
میخواستم بپرسم که کدوم یک از رشته های المپیادی زیر رو میپسندید؟
ریاضی
فیزیک
شیمی
زیست
نجوم
کامپیوتر
دلیلتون چی هست؟
بعد رتبه ای هم اوردید؟
مطالبشون تو سطح های بالاتر چطور بود؟
فرق المپیاد کامپیوتر و ریاضی چی هست؟ -
-
سلام وقتتون بخیر
ریاضی
فیزیک
شیمی
زیست
نجوم
کامپیوتر
دلیلتون چی هست؟
بعد رتبه ای هم اوردید؟
فرق المپیاد کامپیوتر و ریاضی چی هست؟Gharibe Gomnam سلام
شیمی
دلیل بی دلیلشیمی رو دوس دارم
-
سلام وقتتون بخیر
ریاضی
فیزیک
شیمی
زیست
نجوم
کامپیوتر
دلیلتون چی هست؟
بعد رتبه ای هم اوردید؟
فرق المپیاد کامپیوتر و ریاضی چی هست؟Gharibe Gomnam در المپیادیا گفته است:
بعد رتبه ای هم اوردید؟
مطالبشون تو سطح های بالاتر چطور بود؟اره رتبه اوردم مرحله اول رو رد کردم مرحله دوم رو قسمت نشد برم :))
مطالبش که خوب بود بد نبود زیاد سخت نبود
-
سلام وقتتون بخیر
ریاضی
فیزیک
شیمی
زیست
نجوم
کامپیوتر
دلیلتون چی هست؟
بعد رتبه ای هم اوردید؟
فرق المپیاد کامپیوتر و ریاضی چی هست؟Gharibe Gomnam
سلام عزیزموالا من شرکت نکردم. نمیتونم بگمم اگه برگردم عقب شرکت میکنم یا نه.
ولی شیمی رو انتخاب میکردم چون حس میکنم تو کنکور بیشتر کمکه. البته زیست هم به نظرم مفید باشه. اما یکی از این دو تا رو میرفتم. -
سلام وقتتون بخیر
ریاضی
فیزیک
شیمی
زیست
نجوم
کامپیوتر
دلیلتون چی هست؟
بعد رتبه ای هم اوردید؟
سلام، ببینید بستگی داره خودتون به چه رشته ای علاقه داشته باشید ، من خیلی به المپیاد ادبی علاقه دارم . البته باید عربی و علوم و فنون و ادبیات شما خیلی خیلی خوب باشه . من یکی از دوستانم تو رشته ادبیات شرکت کرد اما خودش از عملکردش راضی نبود .
المپیاد کامپیوتر هم ، بیشتر بحثش روی کاربرد های برنامه نویسی میچرخه .
بیشتر بچه هایی که تو کارکرد های فنی و رباتیک علاقا دارن به سمت کامپیوتر جذب میشن .
اگه کلا به رشته کامپیوتر علاقه دارید ، پیشنهاد میکنم تایم های بی کاری خودتون رو به یاد گرفتن برنامه نویسی با c++و bascom اختصاص بدین .
میتونید از کلاس ها و فیلم های آموزشی توی یوتیوب استفاده کنید .
امیدوارم مفید بوده باشه . -
حالا که بحث علاقه شد
باید بگم که من همه این رشته هایی که تو متن اصلی تاپیک ذکر کردم رو دوست دارم یعنی واقعا بهشون علاقه دارم اما خب نمیشه تو همشون شرکت کرد
میخواستم ببینم شمایی که شرکت کردید تجربه هاتون رو بگید -
حالا که بحث علاقه شد
باید بگم که من همه این رشته هایی که تو متن اصلی تاپیک ذکر کردم رو دوست دارم یعنی واقعا بهشون علاقه دارم اما خب نمیشه تو همشون شرکت کرد
میخواستم ببینم شمایی که شرکت کردید تجربه هاتون رو بگیدGharibe Gomnam مرحله اول میتونی همرو شرکت کنی ، ما خیلی از بچه های مدرسمون سه چهار تارو میزنن ولی باید یکی رو به نیت واقعی بخونی ، منم دهم ریاضی و فیزیک و شیمی و نجوم رو زدم البته شیمیشو قبول نشدم ، بعدشم موقع انتخاب یک رشته مناسب خودت باید زیاد دقت کنی وگرنه راهت بدتر میشه
-
حقیقتش واسه زیست میگن به جای اینکه کمکشون بکنه بدتر میکنه
Mehrsa 14
چون میگن خیلی تضاد داره -
حقیقتش واسه زیست میگن به جای اینکه کمکشون بکنه بدتر میکنه
Mehrsa 14
چون میگن خیلی تضاد دارهGharibe Gomnam
آره آره با این قضیه خیلی موافقم به خاطر همینم اول شیمی رو نام بردم. به نظرم اگه هدفت از المپیاد چیزیه که تو کنکور کمت کنه و وقتت تلف نشه برای خوندن بخش های دیگه که غیر درسیه مثل کامپیوتر و نجوم که هر چند من خیلیی دوستشون دارم ولی کنکور و زمان محدود دستمونو میبنده به نظر من شیمی رو انتخاب کن.
راجب ریاضی و فیزیک نمیدونم چون تجربی هستی فکر کنم شیمی مفیدتر واقع شه -
سلام
من سال دهم رفتم کامپیوتر چون هم به کامپیوتر علاقه داشتم هم به ریاضی، ولی خب اصلا اون چیزی که فکر میکنی نیست و مباحث فقط الگوریتمی و یه حالت حل مسئله داره...بعدشم با وجود اینکه من یه المپیادی بودم به هیچ عنوان از طرف مدرسه و عواملش حمایت نشدم (مدرسه ای واقعا خوبه که تو المپیادا به دانش آموزاش بها بده) و مجبور بودم که علاوه بر تمرکز روی دروس مدرسه روی کتابای المپیاد هم تمرکز داشته باشم و این باعث میشد که از درسم عقب بیفتم.
ولی در کل به تجربه کردنش می ارزه؛ چون قشنگ مغزت مثل ژنراتور کار میکنه!
-
سلام
من سال دهم رفتم کامپیوتر چون هم به کامپیوتر علاقه داشتم هم به ریاضی، ولی خب اصلا اون چیزی که فکر میکنی نیست و مباحث فقط الگوریتمی و یه حالت حل مسئله داره...بعدشم با وجود اینکه من یه المپیادی بودم به هیچ عنوان از طرف مدرسه و عواملش حمایت نشدم (مدرسه ای واقعا خوبه که تو المپیادا به دانش آموزاش بها بده) و مجبور بودم که علاوه بر تمرکز روی دروس مدرسه روی کتابای المپیاد هم تمرکز داشته باشم و این باعث میشد که از درسم عقب بیفتم.
ولی در کل به تجربه کردنش می ارزه؛ چون قشنگ مغزت مثل ژنراتور کار میکنه!
Sadegh Abbasian
بله متاسفانه مدرسه هییچ حمایتی نمیکنه -
Gharibe Gomnam
آره آره با این قضیه خیلی موافقم به خاطر همینم اول شیمی رو نام بردم. به نظرم اگه هدفت از المپیاد چیزیه که تو کنکور کمت کنه و وقتت تلف نشه برای خوندن بخش های دیگه که غیر درسیه مثل کامپیوتر و نجوم که هر چند من خیلیی دوستشون دارم ولی کنکور و زمان محدود دستمونو میبنده به نظر من شیمی رو انتخاب کن.
راجب ریاضی و فیزیک نمیدونم چون تجربی هستی فکر کنم شیمی مفیدتر واقع شهMehrsa 14
حالا تجربی هستم به این معنی نیست به رشته های ریاضی علاقه ای ندارم یا مثلا نخوام برم سمت رشته ریاضی -
سلام وقتتون بخیر
ریاضی
فیزیک
شیمی
زیست
نجوم
کامپیوتر
دلیلتون چی هست؟
بعد رتبه ای هم اوردید؟
من خودم ریاضی و فیزیک بودم
و شیمی و زیست هم مرحله ی اولشو امتحان دادم
ولی قبولی توی شیمی و زیست به مراتب سخت تر از ریاضی و فیزیکه
چون شیمی 20 سوال المپیادی توی 30 دقیقه وقته و این واقعا برای خیلی از دانش اموزا سنگینه
اما اگ پایه ی ریاضیت نسبتا قوی باشه به راحتی میتونی مرحله ی یکش رو بری بالا و مرحله ی دو رو با یکم مطالعه ی سنگین تر راحت قبول شی
زیستش هم ک اصا بنظرم فکر نکن بش چون هیچ کدومش ب کنکورت کمک نمیکنن و کلیه ی مطالبش خارج از کتابن و قبول شدن توش ب مراتب از شیمی و باقی دروس سخت تره -
Mehrsa 14
حالا تجربی هستم به این معنی نیست به رشته های ریاضی علاقه ای ندارم یا مثلا نخوام برم سمت رشته ریاضیGharibe Gomnam
خوب اون دیگه قضیهاش فرق داره
من با توجه به کنکور تجربی گفتم که البته بازم میگم تجربه خودم نبود. فقط شنیده هام بود.
اگر رشته های ریاضی رو تو دانشگاه دوست داری فکر کنم باید کنکور ریاضی بدی. -
زیست رو اکثرا میگن نرو
میگن چون تضاد داره با کتاب درسی
ولی اگر حالا همه مشکلاتشو فاکتور بگیریم لعنتی خیلی جذابه -
Gharibe Gomnam
خوب اون دیگه قضیهاش فرق داره
من با توجه به کنکور تجربی گفتم که البته بازم میگم تجربه خودم نبود. فقط شنیده هام بود.
اگر رشته های ریاضی رو تو دانشگاه دوست داری فکر کنم باید کنکور ریاضی بدی.Mehrsa 14
نمیدونم
المپیادیا که بهم میگفتن اصلا شرکت نکن -
Mehrsa 14
نمیدونم
المپیادیا که بهم میگفتن اصلا شرکت نکنGharibe Gomnam
آها خوب پس حتما بهتر میدونن. میگم باز باید ببینی هدف خودت چیه از المپیاد.
موفق باشی.
-
Mehrsa 14
نمیدونم
المپیادیا که بهم میگفتن اصلا شرکت نکنGharibe Gomnam سلام میان کلامتون چون دیدم مردد هستین واسه رشته ها ، المپیاد شیمی اگر قبول شین و مدال داشته باشین ،،، استفاده از مدالش برای هر دو رشته هست و مثلا میتونین برق شریف و اینارو هم بزنین ، ولی بقیه المپیادا اینطوری نیستن
-
Gharibe Gomnam سلام میان کلامتون چون دیدم مردد هستین واسه رشته ها ، المپیاد شیمی اگر قبول شین و مدال داشته باشین ،،، استفاده از مدالش برای هر دو رشته هست و مثلا میتونین برق شریف و اینارو هم بزنین ، ولی بقیه المپیادا اینطوری نیستن
Mr Unknown XD
سلام خواهش میکنم
حقیقتش من بخشنامه جدید سال ۴۰۱ رو که خوندم نوشته بود
برای ریاضی و کامپیوتر و فیزیک هم اگر قبول بشیم میتونیم هم به رشته های پزشکی بریم هم به رشته های مهندسی