المپیادیا
-
Gharibe Gomnam
آها خوب پس حتما بهتر میدونن. میگم باز باید ببینی هدف خودت چیه از المپیاد.
موفق باشی.
Mehrsa 14
اره متاسفانه همه میگن نرو از درست میمونی -
Mr Unknown XD
سلام خواهش میکنم
حقیقتش من بخشنامه جدید سال ۴۰۱ رو که خوندم نوشته بود
برای ریاضی و کامپیوتر و فیزیک هم اگر قبول بشیم میتونیم هم به رشته های پزشکی بریم هم به رشته های مهندسیGharibe Gomnam من که ازم گذشت خبر ندارم، شاید منظورت مهندسی پزشکی بوده ولی اگر چنین قانونی باشه جالب هست ، البته رشته ریاضی هم دو تا رشته دانشگاهی مرتبط با زیست و تجربی داره یکیش همین مهندسی پزشکی هست که البته زیست داخلش کم رنگ هست ، یکی هم اگر اشتباه نکنم بیوتکنولوژی هست این یکی طبق چارت درسیشون زیست بیشتری داره
-
Mehrsa 14
اره متاسفانه همه میگن نرو از درست میمونیGharibe Gomnam
آره منم اینو شنیدم واسه همین میگم المپیادی برو که اگرم خدای نکرده توش نتیجهای که دلت خواست نشد برای کنکور به نفعت باشه. -
Gharibe Gomnam من که ازم گذشت خبر ندارم، شاید منظورت مهندسی پزشکی بوده ولی اگر چنین قانونی باشه جالب هست ، البته رشته ریاضی هم دو تا رشته دانشگاهی مرتبط با زیست و تجربی داره یکیش همین مهندسی پزشکی هست که البته زیست داخلش کم رنگ هست ، یکی هم اگر اشتباه نکنم بیوتکنولوژی هست این یکی طبق چارت درسیشون زیست بیشتری داره
Mr Unknown XD
بله الان این قانون اومده
بیوتیک واقعا خیلی خفنه حقیقتش خییلی جذابه خییلی
جوگیرشدم -
Gharibe Gomnam
آره منم اینو شنیدم واسه همین میگم المپیادی برو که اگرم خدای نکرده توش نتیجهای که دلت خواست نشد برای کنکور به نفعت باشه.Mehrsa 14
بلاخره به وقتش باید ریسک کرد مهرسا
نمیگم کلا تهاجمی هستم یا کلا تدافعی
ولی وقتی پای چیزی میاد وسط که میدونم الان دوستش دارم برای جذابه وقتی میخونمش چشمام برق میزنه میرم داخلش نه واسه اینکه بخوام مقام بیارم و تو کنکور بدردم بخوره -
Mehrsa 14
بلاخره به وقتش باید ریسک کرد مهرسا
نمیگم کلا تهاجمی هستم یا کلا تدافعی
ولی وقتی پای چیزی میاد وسط که میدونم الان دوستش دارم برای جذابه وقتی میخونمش چشمام برق میزنه میرم داخلش نه واسه اینکه بخوام مقام بیارم و تو کنکور بدردم بخورهGharibe Gomnam
آرهه ریحانه ریسک کردن خوبهمن خودمم بخشایی از وقتمو صرف علایقی میکنم که خارج از درسه بالاخره فکر کنم برای نصفمون لااقل از این علایق باشه. ولی حواستو جمع کن تصمیم درستی بگیری و بعد که مطمئن شدی تا تهش برو
-
Gharibe Gomnam
آرهه ریحانه ریسک کردن خوبهمن خودمم بخشایی از وقتمو صرف علایقی میکنم که خارج از درسه بالاخره فکر کنم برای نصفمون لااقل از این علایق باشه. ولی حواستو جمع کن تصمیم درستی بگیری و بعد که مطمئن شدی تا تهش برو
Mehrsa 14
باشه ممنونم ازت مهرساجان -
Mehrsa 14
باشه ممنونم ازت مهرساجانGharibe Gomnam
خواهش میکنم گلم کاری نکردم
ولی به نظرم المپیاد مفیده در کل اگه دلت میکشه بزنش به دریا -
Gharibe Gomnam
خواهش میکنم گلم کاری نکردم
ولی به نظرم المپیاد مفیده در کل اگه دلت میکشه بزنش به دریاMehrsa 14
تو که فکرنمیکنی میزنم کنار؟
من از قبل تصمیممو گرفتم اینجا اومدم تا فقط انتخاب کنم تو کدوما شرکت بکنم -
Mehrsa 14
تو که فکرنمیکنی میزنم کنار؟
من از قبل تصمیممو گرفتم اینجا اومدم تا فقط انتخاب کنم تو کدوما شرکت بکنمGharibe Gomnam
نه اصلا
پس تا تهششش برو -
سلام وقتتون بخیر
میخواستم بپرسم که کدوم یک از رشته های المپیادی زیر رو میپسندید؟
ریاضی
فیزیک
شیمی
زیست
نجوم
کامپیوتر
دلیلتون چی هست؟
بعد رتبه ای هم اوردید؟
مطالبشون تو سطح های بالاتر چطور بود؟
فرق المپیاد کامپیوتر و ریاضی چی هست؟Gharibe Gomnam سلام خوبی؟
من خیلی دلم میخواست برم المپیاد و اینا
بعد کلی تحقیق واقعا موندم رفتم پیش معاون فناوریمون. و گفت اگ میخوای برو ولی به نظرمن نگاه تو، توی المپیاد فقط ۳ نفر انتخاب میشن و تو چقدر احتمال داره که توی این سه نفر باشی؟(رشتهایم که تو میخوای بری فقط رتبه المپیاد زیستت بدردت میخوره) بعد گفت تو اصلا ضعیف ترین اما نگاه سه سال وقت داری برا کنکور بخونی و تو راحت میتونی خودتو بکشی بالا تو خود کنکورم ۵۰۰۰ هزار نفرحداقل برا رشته مثل پزشکی میخوان، ببین چقدر قبولیت توی کنکور بیشتره تازه خیلی بهترم هست
و راستم میگفت حقیقتا قانع کننده بود
بعدش که بچه هایی تو کلاسمون المپیادی بودنو رتبه کشوری آورده بودنو (فکرکنم یکیشون دوم یا اول شده بود)دیدم، که چقدر عقب بودن از بچه ها که حتی مطالبو بلد نبودن! سر کلاس نمیتونستن جواب خیلی چیزارو بدن چون اصلا تایمی برا درسا نذاشتن!
و واقعا ممنون معاونمون شدم که اون روز قانعم کرد الکی وقتمو تلف نکنم، بشین برا کنکور بخون ریحانه الکی یکسال طلاییت رو از دست نده، بازم هرچی خودت میدونی -
Gharibe Gomnam سلام خوبی؟
بعد کلی تحقیق واقعا موندم رفتم پیش معاون فناوریمون. و گفت اگ میخوای برو ولی به نظرمن نگاه تو، توی المپیاد فقط ۳ نفر انتخاب میشن و تو چقدر احتمال داره که توی این سه نفر باشی؟(رشتهایم که تو میخوای بری فقط رتبه المپیاد زیستت بدردت میخوره) بعد گفت تو اصلا ضعیف ترین اما نگاه سه سال وقت داری برا کنکور بخونی و تو راحت میتونی خودتو بکشی بالا تو خود کنکورم ۵۰۰۰ هزار نفرحداقل برا رشته مثل پزشکی میخوان، ببین چقدر قبولیت توی کنکور بیشتره تازه خیلی بهترم هست
بعدش که بچه هایی تو کلاسمون المپیادی بودنو رتبه کشوری آورده بودنو (فکرکنم یکیشون دوم یا اول شده بود)دیدم، که چقدر عقب بودن از بچه ها که حتی مطالبو بلد نبودن! سر کلاس نمیتونستن جواب خیلی چیزارو بدن چون اصلا تایمی برا درسا نذاشتن!
و واقعا ممنون معاونمون شدم که اون روز قانعم کرد الکی وقتمو تلف نکنم، بشین برا کنکور بخون ریحانه الکی یکسال طلاییت رو از دست نده، بازم هرچی خودت میدونی@roghayeh-eftekhari
ممنون -
سلام وقتتون بخیر
میخواستم بپرسم که کدوم یک از رشته های المپیادی زیر رو میپسندید؟
ریاضی
فیزیک
شیمی
زیست
نجوم
کامپیوتر
دلیلتون چی هست؟
بعد رتبه ای هم اوردید؟
مطالبشون تو سطح های بالاتر چطور بود؟
فرق المپیاد کامپیوتر و ریاضی چی هست؟ -
Gharibe Gomnam سلام خوبی؟
و واقعا ممنون معاونمون شدم که اون روز قانعم کرد الکی وقتمو تلف نکنم، بشین برا کنکور بخون ریحانه الکی یکسال طلاییت رو از دست نده، بازم هرچی خودت میدونی@roghayeh-eftekhari
ولی ی سوال
خدایی خودمونیم اون کاری ک دلش میخاست رو کرده بود
آخرشم اینکه اون هر دانشگاهی دلش خاس میره(اگه طلای کشوری اورده باشه) ولی تو باید کلی تلاش کنی برای کنکور
تازه اون زمانشو خیلی بیشتر خریده
سال دوازدهم اون داره رشته مورد علاقشو میخونه ولی تو باید برای کنکور بخونی
حالا چه اهمیتی داره که سرکلاس جواب نداده؟؟
البته المپیاد رفتن هم الکی نیس و اکثرا رد میشن
اما خب ارزش ریسکو بنظر من داره -
@roghayeh-eftekhari
ولی ی سوال
آخرشم اینکه اون هر دانشگاهی دلش خاس میره(اگه طلای کشوری اورده باشه) ولی تو باید کلی تلاش کنی برای کنکور
اما خب ارزش ریسکو بنظر من داره -
@roghayeh-eftekhari
ممنونGharibe Gomnam یادم رفته بود بگم خواهش میکنم
-
@roghayeh-eftekhari
ولی ی سوال
اما خب ارزش ریسکو بنظر من داره