دوستی ها
-
@fatemeh-Ma ی دفه فازشون معلوم نیست عوض میشه
دانی عالی حسینی
خداروشکر من از این رفیقا ندارم
شدع دعوامون بشه ی روز نحرفیم با هم
ولی نشده که اینجور بی دلیل منو ببینه و بی تفاوت از کنارم رد شه! -
Mohammad Lotfi 0 حالا ما ک سرمون تو همین فیلمو انیمه و فوتبالی چیزی میکنیم بگذره ولی واقعا این حرکتها.... آدم باید ی ذره....
دانی عالی حسینی اره به شعور آدم توهین میشه
-
D Oo اره اینجوری هم هستن اتفاقن
-
فکرکنم رفیق شناس نیستین
-
D Oo
تیزهوشان که کلا جوش اینجوریه تو اکثر شهرا
واسه ماهم تیزهوشان اینجا اینجوریه مثل دشمن خونی بهم نگاه میکنن -
D Oo
تیزهوشان که کلا جوش اینجوریه تو اکثر شهرا
واسه ماهم تیزهوشان اینجا اینجوریه مثل دشمن خونی بهم نگاه میکنن -
چرا اینطور شدن؟ والا امروز یکیش ک مثلا فک میکردم رفیقیم با یکی بچه ها رد شد اون کناریش سلام کرد ولی اون انگار نه انگار این همه سال دوست بودیم سرشو انداخت زیر رفت حیلی دوستی هام اینطور شده ی دفه همه طور ول میکنن میرن فک کنم ی چیزیم هست ک براشون مهم نیست ی جور وسیله اسباب بازی بودن همچین احساسی دارم
برا شما روز آخر مدرسه رفاقتی تمام نشد؟دانی عالی حسینی ما هم داشتیم، بگذرید ازشون اینا هنوز از بچگی شون در نیومدن
-
چرا اینطور شدن؟ والا امروز یکیش ک مثلا فک میکردم رفیقیم با یکی بچه ها رد شد اون کناریش سلام کرد ولی اون انگار نه انگار این همه سال دوست بودیم سرشو انداخت زیر رفت حیلی دوستی هام اینطور شده ی دفه همه طور ول میکنن میرن فک کنم ی چیزیم هست ک براشون مهم نیست ی جور وسیله اسباب بازی بودن همچین احساسی دارم
برا شما روز آخر مدرسه رفاقتی تمام نشد؟دانی عالی حسینی هر کسی ارزش دوستی نداره
گاهی تنهایی از یه دوست بهتره
و گاهی یه دوست از تنهایی بهتر -
سلام
تنها چیزی که میشه از این ماجراها یادگرفت اینه که به همه لبخند بزنیم و با همه سلام کنیم ولی با هرکسی که از راه رسید دوست نشیم...
برای دوست پیدا کردن و رفیق شدن با کسی نیازمند زمان هستیم (تا ریز و درشتشو بدونیم)