تست/ماده به انرژی
-

سلام...کدوم گزینه؟ با تحلیل=)
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-زیست
تجربیا -

دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-زیست
تجربیا@Ali-Valicheki گزینه یک ک درسته نمیزاره الکترونش رو بده o²‐ گزینه دو هم میتونم اینجوری استدلال کنم ک تنفس یاخته ای رو میبره بالا در نتیجه co² میره بالا کربنیک اسید و H+ ولی گویچه قرمز میگیرتش دیگ توخون نمیاد واسه همین بهش شک دارم😕 گزینه سومم حس خوبی بهش ندارم چون کتاب اینجوری نمیگه میگه که مصرف الکب سرعت تشکیل رادیکال های ازادو میبره بالا جوری ک از ای گزینه میفهمم اینه که مثلااا وامیسه یه مدت الکل مصرف کنه بعد بگه بریییم حمله نمیشه ک آخه😑😂 گزینه ۴ هم بالاخره باید اگزو کنه ک انرژی میخواد شکم بیشتر رو هم همون گزینه ۳ هه هس😕یاشایدم من بد میخونمش
-
@Ali-Valicheki گزینه یک ک درسته نمیزاره الکترونش رو بده o²‐ گزینه دو هم میتونم اینجوری استدلال کنم ک تنفس یاخته ای رو میبره بالا در نتیجه co² میره بالا کربنیک اسید و H+ ولی گویچه قرمز میگیرتش دیگ توخون نمیاد واسه همین بهش شک دارم😕 گزینه سومم حس خوبی بهش ندارم چون کتاب اینجوری نمیگه میگه که مصرف الکب سرعت تشکیل رادیکال های ازادو میبره بالا جوری ک از ای گزینه میفهمم اینه که مثلااا وامیسه یه مدت الکل مصرف کنه بعد بگه بریییم حمله نمیشه ک آخه😑😂 گزینه ۴ هم بالاخره باید اگزو کنه ک انرژی میخواد شکم بیشتر رو هم همون گزینه ۳ هه هس😕یاشایدم من بد میخونمش
Marzieh Abouei خب یه راهنمایی...آیا طی مصرف الکل اون تاثیری که میگه رو ایجاد میکنه یانه؟
یارو یه لیوان بخوره که سریع دچار بافت مردگی نمیشه
یکم میگذره دیگه...پس قاعدتا باف مردگی که ایجاد بشه دراثر مصرف الکل در گذر زمان اتفاق میوفته
و اینکه یکم تلاش کنید جواب میگیرید
البته اگر که چیز دیگه ای به ذهنتون نمیرسه که جوابو بزارم -

دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-زیست
تجربیا@Ali-Valicheki من رو گزینه۴ شک دارم
-

دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-زیست
تجربیا@Ali-Valicheki گزینه1 که واضحه درسته
گزینه 2افزایش هورمون های تیروئیدی مساوی است با افزایش متابولیسم و سوخت و ساز بدن که میتونه باعث افزایش تجزیه چربی بشه درنتیجه خون اسیدی میشه یا میتونی کربنیک اسید روهم درنظربگیری
گزینه 3 تو زیست سال یازدهم گفته اثرات بلند مدت الکل مشکلات کبدی سکته قلبی و ...هستش پس این گزینه هم به خاطر همون مشکلات کبدی درسته
بارد گزینه جواب 4میشه ولی دلیلش به این صورته که که وقتی ترشح اریتروپویتین میره بالا که بدن با کاهش اکسیژن روبه رو هستش پس افزایش مصرف که گفته غلطه دوما همزمان با ترشح اریترو پویتین مصرف اکسیژن بالا نمیره درپی ترشح همچین اتفاقی میفته نه همزمان -
گزینه ۱ درسته . سیانید از آخرین واکنش زنجیره انتقال الکترون جلوگیری میکنه یعنی نمیزاره الکترون از آخرین عضو زنجیره به مولکول اکسیژن برسه پس به نوعی از اکسایش(الکترون از دست دادن) عضو آخر جلوگیری میکنه.
گزینه۲ درسته .هورمون های تیروئیدی سوخت و ساز و حتی مصرف چربی ها را هم زیاد میکنند . در نتیجه ی تجزیه اسید های چرب ، غلظت H+ زیاد میشه.
گزینه۳ درسته. یکی از عوارض مصرف بلندمدت الکل مشکلات کبدی بود(سکته مغزی و قلبی/انواعی از سرطان ها/مشکلات کبدی)
فکرکنم از طریق همین بافت مردگی باعث مشکلات کبدی میشه.گزینه ۴ غلطع. احتمالا منظورش NAD+ باشه که بنظرم پذیرنده آلی الکترونه نه معدنی
-
گزینه ۱ درسته . سیانید از آخرین واکنش زنجیره انتقال الکترون جلوگیری میکنه یعنی نمیزاره الکترون از آخرین عضو زنجیره به مولکول اکسیژن برسه پس به نوعی از اکسایش(الکترون از دست دادن) عضو آخر جلوگیری میکنه.
گزینه۲ درسته .هورمون های تیروئیدی سوخت و ساز و حتی مصرف چربی ها را هم زیاد میکنند . در نتیجه ی تجزیه اسید های چرب ، غلظت H+ زیاد میشه.
گزینه۳ درسته. یکی از عوارض مصرف بلندمدت الکل مشکلات کبدی بود(سکته مغزی و قلبی/انواعی از سرطان ها/مشکلات کبدی)
فکرکنم از طریق همین بافت مردگی باعث مشکلات کبدی میشه.گزینه ۴ غلطع. احتمالا منظورش NAD+ باشه که بنظرم پذیرنده آلی الکترونه نه معدنی
Farhan Honar 👌
بنظر منم همون چهار جوابه چون طی ترشح انرژی بیشتر مصرف میشه در نتیجه ماده الی بیشتر مصرف میشه که همونNaDH هست..... -
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
قاسم محمدی
درمورد اینکه جواب گزینه۴ هستش درست گفتید
اینم از پاسخنامهش=)