تجربه سر جلسه کنکور
-
amirhossein azizi سلام، خوراکی نبرید (در حد چند تا شکلات کافیه) .
کنار مداد و پاک کن و تراش یه خودکار نوک باریک ببرین و سوالا رو با اون حل کنین که فضای نوشته هاتون زیاد نشه ! کلا وسایلی که میبرید زیاد نباشه که وقتی دفترچه ها رو دادن، زیادیِ وسایل بار روانی منفی نیاره براتون ! برا پوشش هم به هیچی گیر ندادن تو محل آزمون ما !
ترجیح من اینه که شلوار و تیشرت گشاد بپوشین با دمپآیی ! خلاصه اینکه سخت نگیرین و وسایل زیادی نبرین .Disgustion 1 ولی اطلاعیه جدیدی که داده بودن نوشته بود خودکار مجاز نیست
-
Disgustion 1 ولی اطلاعیه جدیدی که داده بودن نوشته بود خودکار مجاز نیست
Mohammad Lotfi 0
اونو تو ازمون تیزهوشانم میگفتن ببرید کسی گیر نمیده کلا ب این مسعله تازه اون قسمت پایین پاسخبرگ با خوردکار باید امضا شه فک کنم -
کنار مداد و پاک کن و تراش یه خودکار نوک باریک ببرین و سوالا رو با اون حل کنین که فضای نوشته هاتون زیاد نشه ! کلا وسایلی که میبرید زیاد نباشه که وقتی دفترچه ها رو دادن، زیادیِ وسایل بار روانی منفی نیاره براتون ! برا پوشش هم به هیچی گیر ندادن تو محل آزمون ما !
ترجیح من اینه که شلوار و تیشرت گشاد بپوشین با دمپآیی ! خلاصه اینکه سخت نگیرین و وسایل زیادی نبرین .Disgustion 1 در تجربه سر جلسه کنکور گفته است:
ترجیح من اینه که شلوار و تیشرت گشاد بپوشین با دمپآیی ! خلاصه اینکه سخت نگیرین و وسایل زیادی نبرین .میگم یعنی شلوار ورزشی(یا به قولی، تومبون) بپوشیم هم حله؟ چون من بدون تمبون تمرکز ندارم
-
Disgustion 1
ببخشید دمپایی؟؟؟
با دمپایی بریم بیرون؟@soniaaa در تجربه سر جلسه کنکور گفته است:
Disgustion 1
ببخشید دمپایی؟؟؟
با دمپایی بریم بیرون؟مگه چشه؟
-
@soniaaa در تجربه سر جلسه کنکور گفته است:
Disgustion 1
ببخشید دمپایی؟؟؟
با دمپایی بریم بیرون؟مگه چشه؟
@محمد-خراسانی
هیچ
شما راحت باش -
ترجیح من اینه که شلوار و تیشرت گشاد بپوشین با دمپآیی ! خلاصه اینکه سخت نگیرین و وسایل زیادی نبرین .Disgustion 1
دمپایی!:/ -
Matin Mousavi 1 میشه شال و روسری بزاریم؟
مقنعه سخته و گرم
تایم ازمونو چیجوری مدیریت کنمم؟
من به زمان نگاه کنم استرس میگیرم نمیتونن تست بزنمFATEMEH VARAN
هر چی میخای سر کن:/
خب نگاهم نکنی زمان از دستت درمیره تو میمونی و ی عالمه سوال ک میتونستی جواب بدی!
پس سعی کن مدیریتش کنی -
Disgustion 1
ببخشید دمپایی؟؟؟
با دمپایی بریم بیرون؟@soniaaa فقط همین یه روزه : |
پارسال من خودم کفش و شلوار و ... پوشیده بودم ولی دیدم چند نفر خیلی راحت با دمپایی و اینا اومده بودن بنظرم جالب اومد . -
Disgustion 1 در تجربه سر جلسه کنکور گفته است:
ترجیح من اینه که شلوار و تیشرت گشاد بپوشین با دمپآیی ! خلاصه اینکه سخت نگیرین و وسایل زیادی نبرین .میگم یعنی شلوار ورزشی(یا به قولی، تومبون) بپوشیم هم حله؟ چون من بدون تمبون تمرکز ندارم
@محمد-خراسانی هر کاری که مجازه و بهت کمک میکنه رو انجام بده .
-
Mohammad Lotfi 0 میبریم اگه شد استفاده میکنیم ، اگه هم نشد که هیچی (ضرر نکردیم) .
-
Disgustion 1
دمپایی!:/@fatemeh-Ma البته که شاید برا دخترا سخت باشه/
ولی کلا چیز جالبیه . -
@fatemeh-Ma البته که شاید برا دخترا سخت باشه/
ولی کلا چیز جالبیه .Disgustion 1
اونوقت گیر نمیدادن اقا با دمپایی چرا اومدی!:/ -
Disgustion 1
اونوقت گیر نمیدادن اقا با دمپایی چرا اومدی!:/@fatemeh-Ma نه، فقط به وسایل آهنی و هدست و گوش گیر پلاستیکی گیر دادن که این مورد آخریو هم چن نفر آورده بودن و دیدن چیز خاصی نداره، گفتن که مجازه .
-
مداد نوکی میشه برد سر جلسه؟؟
-
مداد نوکی میشه برد سر جلسه؟؟
mohammadhosein Bahadori هر چیز پلاستیکی میشه برد تا اونجایی که میدونم ولی با اتود سختت نیست ؟شکستن نوک و عوض کردن و...
-
mohammadhosein Bahadori هر چیز پلاستیکی میشه برد تا اونجایی که میدونم ولی با اتود سختت نیست ؟شکستن نوک و عوض کردن و...
amirhossein azizi از مداد که خیلی راحت تره
-
Mohammad Lotfi 0 لطفا اطلاعیه رو بدید
-
amirhossein azizi از مداد که خیلی راحت تره
@Zahra-Hamrang نمیدونم ولی من برا تیزهوشانو اینا یادم میاد میگفتن مداد نرم...منم الان با مدادB4 میزنم خیلی راحته البته بهتره از b1یا 2 استفاده کنین خیلی راحت پر میشه چارت پاسخ
-
@soniaaa منظور از دمپایی دمپایی بادی ساحل نیست ازین کفشای تابستونی یا دمپایای چرم ...البته در کل گیر نمیدن چون تعداد خیلی زیاده و همه هم درک میکنن وضعیتمونو
-
@soniaaa دمپایی حموم که نمیگه
دمپایی بندی خیلی ها بیرون میپوشن البته بیشتر برای پسراس