سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
تجربه سر جلسه کنکور
-
سلام به همه دوستان پرتلاشم
از اون دوستایی که کنکور دادن و اونایی که اطلاع دارن میخوام که بیان یه راهنمایی کلی راجع به جلسه کنکورشون و تجربیاتشون از اون روز رو بگن خیلی برای بچه هایی که اولین تجربشونه مفید میتونه باشه
اگه میشه راجع به پوشش و چیزایی که عینا دیدید گیر دادن و یا شنیدید هم بگین خیلی صحبتا درموردش ضد و نقیضه
-
راحت ترین لباسی که داریو بپوش!! اصلا به خودت سخت نگیر برا لباس!!
یه چیزی هم به دخترای انجمن بگم به نظرم روز کنکور اصلا اصلا آرایش و از این چیزا نکنید!!!! خیلی اشتباهه چون واقعا میتونه عذاب باشه براتون و تمرکزتون رو به هم بزن!!!!!
در مورد خود آزمون فقط یه چیز میگم وقتت رو بپا
-
amirhossein azizi سلام ! از پوشش بخوام بگم اول اینکه ی چیز راحت بپوشین خیلییی راحت و گشاد و خنک ...به اینکه بقیه چی بگنم اهمیت ندین...تیپ زدن و... رو هم بزارید کنار اون ی روزو :// فقط برا خودتون...ذاتن اونا هم گیر نمیدن چرا فلان لباسو پوشیدی و...دوم اینکه لباستون چیزمیزای فلزی نداشته باشه ...چون اون دستگاهو ک میگیرین هی صدا میده و... دردسر نشه دیگ براتون ! ماسک همراهتون باشه ! ساعتتون هوشمند نباشه ..جامدادی نبرین به هیچ وجه...اگ سختتونه دستتون بگیرین ...تو یه کیسه فریزری یا ی کیسه ای ک شفاف باشه بریزین ک دیده بشه چی به چیه و الکیم گیر ندن ! هرگززززززززز از اون شکلاتایی ک اب میشن نبرین یا اب میوه و شربتی ک ظرفش در نداشته باشه و نی اینا داشته باشن! (بریزین تو بطری ک بعد هربار خوردن بتونید درشو ببندین ک اگ احیانا افتاد زمین یا روی میز ://( اتفاقه دیگ )....هیچی نشه و پاسخبرگ به گند کشیده نشه ! ) و اینکه از الان عادت کنید به سروصدا اینا..به صدای قدم زدن مراقبا و هی تند تند ورق زدن دفترچه توسط بعضی دانش اموزا ک واقعااا رو مخه و خودتونو کلا اماده هر اتفاق غیر منتظره ای بکنید دیگ فک نکنید همه جا سوت و کوره و قشنگ باب میل..در هر صورت..انشالله ک اونروز برا هیچ کدوم از ما اتفاق بدی نیوفته و به خیر و خوشی تموم شه :))
-
اخه کی میخاد ارایش کنه
واقن اصن وقت برا این چیزا دارن:/ -
@fatemeh-Ma دیدم که میگم
-
Matin Mousavi 1
اونا دیگه خیلی خوشبختن خخ -
haniye -y-
سلام به این طور ساعتی گیر میدن؟ هوشمند نیست -
Matin Mousavi 1 میشه شال و روسری بزاریم؟
مقنعه سخته و گرم
تایم ازمونو چیجوری مدیریت کنمم؟
من به زمان نگاه کنم استرس میگیرم نمیتونن تست بزنم -
تجربم این بود که از کنکور غول نسازیم
265 تا سواله که باید توی 3 ساعت جواب بدی -
FATEMEH VARAN شال و روسری رو دخترا باید جواب بدن.
ولی در مورد زمان منظورم اینه که حواستون به زمان باشه که سرگرم سوالا نشین یههو نیم ساعت رو یه درس باشین!! مخصوصا مخصوصا برا عمومیا!! تو عمومیا اگه حواستون نباشه امکان داره تایم برا یه درس کم بیارید کلا!!!
-
amirhossein azizi سلام، خوراکی نبرید (در حد چند تا شکلات کافیه) .
کنار مداد و پاک کن و تراش یه خودکار نوک باریک ببرین و سوالا رو با اون حل کنین که فضای نوشته هاتون زیاد نشه ! کلا وسایلی که میبرید زیاد نباشه که وقتی دفترچه ها رو دادن، زیادیِ وسایل بار روانی منفی نیاره براتون ! برا پوشش هم به هیچی گیر ندادن تو محل آزمون ما !
ترجیح من اینه که شلوار و تیشرت گشاد بپوشین با دمپآیی ! خلاصه اینکه سخت نگیرین و وسایل زیادی نبرین . -
Disgustion 1
ببخشید دمپایی؟؟؟
با دمپایی بریم بیرون؟ -
Disgustion 1 ولی اطلاعیه جدیدی که داده بودن نوشته بود خودکار مجاز نیست
-
Mohammad Lotfi 0
اونو تو ازمون تیزهوشانم میگفتن ببرید کسی گیر نمیده کلا ب این مسعله تازه اون قسمت پایین پاسخبرگ با خوردکار باید امضا شه فک کنم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Disgustion 1 on آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
Disgustion 1 در تجربه سر جلسه کنکور گفته است:
amirhossein azizi سلام، خوراکی نبرید (در حد چند تا شکلات کافیه) .
کنار مداد و پاک کن و تراش یه خودکار نوک باریک ببرین و سوالا رو با اون حل کنین که فضای نوشته هاتون زیاد نشه ! کلا وسایلی که میبرید زیاد نباشه که وقتی دفترچه ها رو دادن، زیادیِ وسایل بار روانی منفی نیاره براتون ! برا پوشش هم به هیچی گیر ندادن تو محل آزمون ما !
ترجیح من اینه که شلوار و تیشرت گشاد بپوشین با دمپآیی ! خلاصه اینکه سخت نگیرین و وسایل زیادی نبرین .میگم یعنی شلوار ورزشی(یا به قولی، تومبون) بپوشیم هم حله؟ چون من بدون تمبون تمرکز ندارم
-
@soniaaa در تجربه سر جلسه کنکور گفته است:
Disgustion 1
ببخشید دمپایی؟؟؟
با دمپایی بریم بیرون؟مگه چشه؟
-
Disgustion 1
دمپایی!:/ -
FATEMEH VARAN
هر چی میخای سر کن:/
خب نگاهم نکنی زمان از دستت درمیره تو میمونی و ی عالمه سوال ک میتونستی جواب بدی!
پس سعی کن مدیریتش کنی -
@soniaaa فقط همین یه روزه : |
پارسال من خودم کفش و شلوار و ... پوشیده بودم ولی دیدم چند نفر خیلی راحت با دمپایی و اینا اومده بودن بنظرم جالب اومد .