Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. تابستان
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

تابستان

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
26 دیدگاه‌ها 5 کاربران 361 بازدیدها 5 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • FarhaddF آفلاین
    FarhaddF آفلاین
    Farhadd
    فارغ التحصیلان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام و وقت بخیر، حضرات من سال بعد دوازدهم خواهم بود و میخوام تا چند روز اینده شروع کنم.... میتونین راهنمایی کنین که چطوری بخونم ؟ دوازدهم بخونم یا نه ؟ کمی تو پایه ضعیفم ولی واقعا خوندم و تسلط نسبی دارم ....... نمیدونم با قلمچی برم جلو یا کمی زودتر تموم کنم .....(تجربی هستم)
    سابقا هم پرسیده بودم اما جوابی ندادین
    لطفا کمکم کنید .......
    از لطف حضرات متشکرم .......
    دانش-آموزان-آلاء
    بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
    بچه-های-تجربی-کنکور-1401
    بچه-های-کنکور-تجربی-1400
    دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
    دوازدهم

Farhad

Michael VeyM SuccinateS z GheibiZ پریسیما پناهیپ 4 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • FarhaddF آفلاین
      FarhaddF آفلاین
      Farhadd
      فارغ التحصیلان آلاء

یازدهم

Farhad

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • FarhaddF Farhadd

سلام و وقت بخیر، حضرات من سال بعد دوازدهم خواهم بود و میخوام تا چند روز اینده شروع کنم.... میتونین راهنمایی کنین که چطوری بخونم ؟ دوازدهم بخونم یا نه ؟ کمی تو پایه ضعیفم ولی واقعا خوندم و تسلط نسبی دارم ....... نمیدونم با قلمچی برم جلو یا کمی زودتر تموم کنم .....(تجربی هستم)
        لطفا کمکم کنید .......
        دانش-آموزان-آلاء
        بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
        بچه-های-تجربی-کنکور-1401
        بچه-های-کنکور-تجربی-1400
        دوازدهم

Michael VeyM آفلاین
        Michael VeyM آفلاین
        Michael Vey

@fazel-zakeri راستش منم مث توعم.. خودم تصمیم گرفتیم با بودجه بندی ازمون تابستون گزینه دو برم جلو و دهم یازدهمو تا حد امکان ببندم و در کنارش دوازدهمم بخونم. و همه اینارو هم با راه ابریشم بخونم و تست کار کنم.

ناتینگ برای گفتن

FarhaddF 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • FarhaddF Farhadd

لطفا کمکم کنید .......
          دانش-آموزان-آلاء
          بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
          بچه-های-تجربی-کنکور-1401
          بچه-های-کنکور-تجربی-1400
          دوازدهم

SuccinateS آفلاین
          SuccinateS آفلاین
          Succinate
          ⭐

@fazel-zakeri در تابستان گفته است:

لطفا کمکم کنید .......
          دانش-آموزان-آلاء
          بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
          بچه-های-تجربی-کنکور-1401
          بچه-های-کنکور-تجربی-1400
          دوازدهم

سلام
          به پیشنهاد من دوازدهم نخونید البته خوندن ریاضی موضوعی خوبه... ولی بقیه دروس پیشنهاد نمی‌کنم و پایه تون رو قوی کنید به تسلط کامل و عالی برسید
          چون دوازدهم رو تو تابستون بخونید خب نیازمند پایه اس بعد پایه تو مشکل باشه دوازدهم اذیت کنندس و اینکه تابستون پایه رو خوب ببینید دیگه بعدش مرور و جمع بندی نیازه خیال تون بابت پایه راحته
          من خودم با قلم چی رفتم جلو راضی بودم البته بگم اون اوایل آزمون یکمی هنوز دستم نیومده بود بعدش که دستم اومد خیلی اوکی شدم با برنامه راهبردی و این حرفا
          و اینکه تابستون حتما آزمون بزنید حالا هر موسسه ای که انتخاب تون هست
          حالا می تونید ثبت نام کنید یا آزمون رو دانلود کنید
          چون زمان میبره آدم به برنامه آزمون و خود آزمون دادن عادت کنه از تابستون آزمون بدید که بیشتر تجربه بگیرید🙌

عرب هرچه باشد مرا دشمن است
          کج انديش و بدخوى و اهريمن است

FarhaddF 2 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • Michael VeyM Michael Vey

@fazel-zakeri راستش منم مث توعم.. خودم تصمیم گرفتیم با بودجه بندی ازمون تابستون گزینه دو برم جلو و دهم یازدهمو تا حد امکان ببندم و در کنارش دوازدهمم بخونم. و همه اینارو هم با راه ابریشم بخونم و تست کار کنم.

FarhaddF آفلاین
            FarhaddF آفلاین
            Farhadd
            فارغ التحصیلان آلاء

Michael Vey جسارتا تستا رو چطور کار میکنین؟ تمام تستای یک فصل؟ یا زوج و فرد میزنین؟

Farhad

Michael VeyM 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • SuccinateS Succinate

لطفا کمکم کنید .......
              دانش-آموزان-آلاء
              بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
              بچه-های-تجربی-کنکور-1401
              بچه-های-کنکور-تجربی-1400
              دوازدهم

سلام
              به پیشنهاد من دوازدهم نخونید البته خوندن ریاضی موضوعی خوبه... ولی بقیه دروس پیشنهاد نمی‌کنم و پایه تون رو قوی کنید به تسلط کامل و عالی برسید
              چون دوازدهم رو تو تابستون بخونید خب نیازمند پایه اس بعد پایه تو مشکل باشه دوازدهم اذیت کنندس و اینکه تابستون پایه رو خوب ببینید دیگه بعدش مرور و جمع بندی نیازه خیال تون بابت پایه راحته
              من خودم با قلم چی رفتم جلو راضی بودم البته بگم اون اوایل آزمون یکمی هنوز دستم نیومده بود بعدش که دستم اومد خیلی اوکی شدم با برنامه راهبردی و این حرفا
              چون زمان میبره آدم به برنامه آزمون و خود آزمون دادن عادت کنه از تابستون آزمون بدید که بیشتر تجربه بگیرید🙌

FarhaddF آفلاین
              FarhaddF آفلاین
              Farhadd
              فارغ التحصیلان آلاء

@sania-Andiravan در تابستان گفته است:

سلام

بسیار کمک کننده بود
              لطف کردین:tulip: :tulip:

Farhad

SuccinateS 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • SuccinateS Succinate

لطفا کمکم کنید .......
                دانش-آموزان-آلاء
                بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
                بچه-های-تجربی-کنکور-1401
                بچه-های-کنکور-تجربی-1400
                دوازدهم

سلام

FarhaddF آفلاین
                FarhaddF آفلاین
                Farhadd
                فارغ التحصیلان آلاء

@sania-Andiravan شما هم نظرتون رو درباره تست زنی که چقدر باشه و .... بی زحمت بگین بالاخره تجربش کردین........

Farhad

1
                • FarhaddF Farhadd

سلام

بسیار کمک کننده بود

SuccinateS آفلاین
                  SuccinateS آفلاین
                  Succinate
                  ⭐

سلام

بسیار کمک کننده بود

خواهش میکنم
                  فقط در مورد سوال اول تون که گفتید چطور بخونم منظورتون دقیقا چیه؟هر درس چطور خونده شه؟یا مثلا آزمون؟ برنامه؟

0
                  • SuccinateS Succinate

سلام

بسیار کمک کننده بود

خواهش میکنم
                    فقط در مورد سوال اول تون که گفتید چطور بخونم منظورتون دقیقا چیه؟هر درس چطور خونده شه؟یا مثلا آزمون؟ برنامه؟

FarhaddF آفلاین
                    FarhaddF آفلاین
                    Farhadd
                    فارغ التحصیلان آلاء

@sania-Andiravan ببینید مثلا من میخوام تا 20 تیر برای ازمون 31 تیر اماده بشم و فی المثل تو درس زیست باید برای 1 فصل ونیم دهم و 2 فصل یازدهم نزدیک 350 تا تست بزنم.... مسلما با وجود درسای دیگه مثل ریاضی و ......... وقت نمیشه 350 تا رو بزنم و از طرفی وقتی نمیتونم همه شون رو تموم میکنم میگم حتما بلد نبودی و .......... در این مورد میخواستم نظرتون رو بدونم؟

Farhad

1
                    • FarhaddF Farhadd

@sania-Andiravan شما هم نظرتون رو درباره تست زنی که چقدر باشه و .... بی زحمت بگین بالاخره تجربش کردین........

SuccinateS آفلاین
                      SuccinateS آفلاین
                      Succinate
                      ⭐

بله حتما
                      خب اول از همه بگم منبع اصلی تست ها کتابه
                      خودم بعضی دروس اصلاااا درگیر درسنامه نشدم مگر فقط ریاضی و فیزیک
                      خیلی ها رو می دیدم و حتی خودم دهم اینجور بودم که هر چقدر درسنامه بیشتر بخونم تست بهتر میزنم نکات بیشتری بلدم ولی نه بازم درصد تستم بدتر میشد!
                      باید با تست یادگیری تون کامل شه، تو تست بعضی نکات هست که تو درسنامه نیست
                      واس همین من همیشه تلاشمو کردم بیشترین تست با بهترین کیفیت بزنم و نوسانی تست نزنم
                      و اینکه چند نوع تست داشتم
                      تست آموزشی
                      تست مرور
                      تست آزمونی
                      تست آموزشی وقتی بود که مبحث رو خوندم و سریع می رفتم سراغ تست هاش هم یادگیریم کامل شه، هم رفع اشکال بشه و مطلب تو ذهنم تثبیت بشه و نکته نویسی هم میکردم یعنی هر نکته ای تو تست می دیدم می نوشتم برای خودم تو کتاب یا دفترم
                      البته بگم تست آموزشی یکم زمان میبره که خب طبیعیه و اینکه تو تست آموزشی غلط داشته باشید اوکیه فقط اگر از 30 تا تست 29 تاش غلط میزدم مثلا خب نشون میداد هنوز کامل بلد نیستم😂
                      و حین تست آموزشی تست هایی که غلط زده بودم یا مهم بود رو هایلایت می‌کردم
                      تست مرور وقتی میزدم که می خواستم مبحث رو مرور کنم حالا دیگه مرور هفتگی بود دو هفته ای بود...
                      و تو تست مرور اون تستای هایلایت شده خیلییی برام مهم تر بود حتما هایلایت شون کنید چون خودم بعضی وقتا خسته بودم نمیکردم و الان میگم کاشکی میکردم:/
                      و تست مرور رو با سرعت بیشتری بزنید حتما
                      تست آزمون هم یه آزمون قلمچی میدادم یا خودم آزمون می گرفتم
                      مثلا میگفتم دینی یه باکس 50 تایی از تیم سال اول تا 30 دقیقه بزنم
                      و تایم هم می گرفتم که 30 دقیقه شد دیگه دست بردارم
                      و آخر سر همه تست ها رو تحلیل می‌کردم و هر مدل تستی که میزدم آخر سر درصد می گرفتم و می نوشتم که ببینم بعدا پیشرفت میکنم یا نه
                      و اینکه حتما از الان عادت کنید که تست های مسئله روش های حلش رو تو جای کوچیکی بنویسید
                      یا اینکه دور کلمات مهم خط کشیدن
                      یا اینکه تو تست آزمونی من دور تستایی که شک داشتم یه دایره می کشیدم تستایی که آخر سر میخواستم حل کنم یه ضربدر می کشیدم
                      این روش ها رو هم حتما تمرین کنید

1
                      • FarhaddF Farhadd

Michael Vey جسارتا تستا رو چطور کار میکنین؟ تمام تستای یک فصل؟ یا زوج و فرد میزنین؟

Michael VeyM آفلاین
                        Michael VeyM آفلاین
                        Michael Vey

@fazel-zakeri راستش من خیلی ادم تست زنی نیستم! تا حالا هم زیاد تست کار نکردم.. فعلا از هر مبحث 20 تا تست زمان دار میزنم. هنوز مونده تا به حل یکی درمیون یا کل تستا برسم :>

ناتینگ برای گفتن

0
                        • SuccinateS Succinate

بله حتما
                          خب اول از همه بگم منبع اصلی تست ها کتابه
                          خودم بعضی دروس اصلاااا درگیر درسنامه نشدم مگر فقط ریاضی و فیزیک
                          خیلی ها رو می دیدم و حتی خودم دهم اینجور بودم که هر چقدر درسنامه بیشتر بخونم تست بهتر میزنم نکات بیشتری بلدم ولی نه بازم درصد تستم بدتر میشد!
                          باید با تست یادگیری تون کامل شه، تو تست بعضی نکات هست که تو درسنامه نیست
                          واس همین من همیشه تلاشمو کردم بیشترین تست با بهترین کیفیت بزنم و نوسانی تست نزنم
                          و اینکه چند نوع تست داشتم
                          تست آموزشی
                          تست مرور
                          تست آزمونی
                          تست آموزشی وقتی بود که مبحث رو خوندم و سریع می رفتم سراغ تست هاش هم یادگیریم کامل شه، هم رفع اشکال بشه و مطلب تو ذهنم تثبیت بشه و نکته نویسی هم میکردم یعنی هر نکته ای تو تست می دیدم می نوشتم برای خودم تو کتاب یا دفترم
                          البته بگم تست آموزشی یکم زمان میبره که خب طبیعیه و اینکه تو تست آموزشی غلط داشته باشید اوکیه فقط اگر از 30 تا تست 29 تاش غلط میزدم مثلا خب نشون میداد هنوز کامل بلد نیستم😂
                          و حین تست آموزشی تست هایی که غلط زده بودم یا مهم بود رو هایلایت می‌کردم
                          تست مرور وقتی میزدم که می خواستم مبحث رو مرور کنم حالا دیگه مرور هفتگی بود دو هفته ای بود...
                          و تو تست مرور اون تستای هایلایت شده خیلییی برام مهم تر بود حتما هایلایت شون کنید چون خودم بعضی وقتا خسته بودم نمیکردم و الان میگم کاشکی میکردم:/
                          و تست مرور رو با سرعت بیشتری بزنید حتما
                          تست آزمون هم یه آزمون قلمچی میدادم یا خودم آزمون می گرفتم
                          مثلا میگفتم دینی یه باکس 50 تایی از تیم سال اول تا 30 دقیقه بزنم
                          و تایم هم می گرفتم که 30 دقیقه شد دیگه دست بردارم
                          و آخر سر همه تست ها رو تحلیل می‌کردم و هر مدل تستی که میزدم آخر سر درصد می گرفتم و می نوشتم که ببینم بعدا پیشرفت میکنم یا نه
                          و اینکه حتما از الان عادت کنید که تست های مسئله روش های حلش رو تو جای کوچیکی بنویسید
                          یا اینکه دور کلمات مهم خط کشیدن
                          یا اینکه تو تست آزمونی من دور تستایی که شک داشتم یه دایره می کشیدم تستایی که آخر سر میخواستم حل کنم یه ضربدر می کشیدم
                          این روش ها رو هم حتما تمرین کنید

FarhaddF آفلاین
                          FarhaddF آفلاین
                          Farhadd
                          فارغ التحصیلان آلاء

@sania-Andiravan
                          زحمت دادم بهتون:folded_hands_medium-light_skin_tone:
                          واقعا لطف بزرگی بهم کردین ......
                          براتون ارزوی موفقیت و بهروزی دارم.............:bouquet: :bouquet:

Farhad

1

@fazel-zakeri راستش من خیلی ادم تست زنی نیستم! تا حالا هم زیاد تست کار نکردم.. فعلا از هر مبحث 20 تا تست زمان دار میزنم. هنوز مونده تا به حل یکی درمیون یا کل تستا برسم :>

FarhaddF آفلاین
                            FarhaddF آفلاین
                            Farhadd
                            فارغ التحصیلان آلاء

Michael Vey
                            اهان پس صرفا برای تفهیم مطلب چند تا میزنین که مطالب تثبیت بشه
                            بسیار عالی
                            موفق باشی دوست عزیز:ok_hand:

Farhad

1
                            • FarhaddF Farhadd

@sania-Andiravan ببینید مثلا من میخوام تا 20 تیر برای ازمون 31 تیر اماده بشم و فی المثل تو درس زیست باید برای 1 فصل ونیم دهم و 2 فصل یازدهم نزدیک 350 تا تست بزنم.... مسلما با وجود درسای دیگه مثل ریاضی و ......... وقت نمیشه 350 تا رو بزنم و از طرفی وقتی نمیتونم همه شون رو تموم میکنم میگم حتما بلد نبودی و .......... در این مورد میخواستم نظرتون رو بدونم؟

SuccinateS آفلاین
                              SuccinateS آفلاین
                              Succinate
                              ⭐

یعنی قبل از آزمون بودجش رو تموم کنید؟؟
                              خب خودمم خیلی وقتا اینطوری شدم
                              رفته رفته ساعت مطالعم رفت بالا تست زنیم بهتر شد بهتر تونستم جمع کنم
                              اما وقتایی که واقعا نمی رسیدم هر مبحثی رو تا هر جاش که عالی می تونستم بخونم رو میخوندم
                              مثلا شده بود ریاضی نصف بودجه خوندم و آزمون های بعدی که همون بودجه ریاضی بود نصف قبلی رو مرور کردم بودجه جدید رو هم خوندم
                              اصلا اصلا نگید که بودجه درسی رو کامل نمیرسم پس بعدا میخونم من خودم چندین بار اینکار رو کردم اصلا خوب نیست
                              البته بگم ممکن بود وقتی نصف مبحث رو میخوندم درصد خوبی هم نمی گرفتم اما خب می دونستم نصف مبحث رو عالی خوندم

0
                              • FarhaddF Farhadd

@sania-Andiravan

SuccinateS آفلاین
                                SuccinateS آفلاین
                                Succinate
                                ⭐

@sania-Andiravan

خواهش میکنم زحمتی نیست✨
                                خیلی ممنونم همچنین🙏🏻
                                مسیر خیلی خیلی خوبی رو داشته باشید

0
                                • FarhaddF Farhadd

Michael Vey
                                  اهان پس صرفا برای تفهیم مطلب چند تا میزنین که مطالب تثبیت بشه
                                  بسیار عالی
                                  موفق باشی دوست عزیز:ok_hand:

Michael VeyM آفلاین
                                  Michael VeyM آفلاین
                                  Michael Vey

@fazel-zakeri اره یجورایی.. مثلا من برنامه داشتم که امروز تست زیست یازدهمو بزنم. از هر فصل 20 تا میدونم خییلی کمه ولی در کل 180 تا میشه و ب هر حال توانم در حال حاضر اینقده:> البت مطمئنا تا اخر امروز از 180 تا بیشتر میشه چون من ب تعداد غلطامم تست اضافی میزنم معمولا

ناتینگ برای گفتن

0
                                  • SuccinateS Succinate

یعنی قبل از آزمون بودجش رو تموم کنید؟؟
                                    خب خودمم خیلی وقتا اینطوری شدم
                                    رفته رفته ساعت مطالعم رفت بالا تست زنیم بهتر شد بهتر تونستم جمع کنم
                                    اما وقتایی که واقعا نمی رسیدم هر مبحثی رو تا هر جاش که عالی می تونستم بخونم رو میخوندم
                                    مثلا شده بود ریاضی نصف بودجه خوندم و آزمون های بعدی که همون بودجه ریاضی بود نصف قبلی رو مرور کردم بودجه جدید رو هم خوندم
                                    اصلا اصلا نگید که بودجه درسی رو کامل نمیرسم پس بعدا میخونم من خودم چندین بار اینکار رو کردم اصلا خوب نیست
                                    البته بگم ممکن بود وقتی نصف مبحث رو میخوندم درصد خوبی هم نمی گرفتم اما خب می دونستم نصف مبحث رو عالی خوندم

FarhaddF آفلاین
                                    FarhaddF آفلاین
                                    Farhadd
                                    فارغ التحصیلان آلاء

@sania-Andiravan
                                    پس از این به بعد تلقین به نرسیدن نمیکنم:ok_hand_light_skin_tone:
                                    انگیزتون ستودنیه واقعا.......:smiling_face:

Farhad

1
                                    • SuccinateS Succinate

@sania-Andiravan

خواهش میکنم زحمتی نیست✨
                                      خیلی ممنونم همچنین🙏🏻
                                      مسیر خیلی خیلی خوبی رو داشته باشید

FarhaddF آفلاین
                                      FarhaddF آفلاین
                                      Farhadd
                                      فارغ التحصیلان آلاء

@sania-Andiravan متشکرم:rose:

Farhad

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1

@fazel-zakeri اره یجورایی.. مثلا من برنامه داشتم که امروز تست زیست یازدهمو بزنم. از هر فصل 20 تا میدونم خییلی کمه ولی در کل 180 تا میشه و ب هر حال توانم در حال حاضر اینقده:> البت مطمئنا تا اخر امروز از 180 تا بیشتر میشه چون من ب تعداد غلطامم تست اضافی میزنم معمولا

FarhaddF آفلاین
                                        FarhaddF آفلاین
                                        Farhadd
                                        فارغ التحصیلان آلاء

Michael Vey اینم شیوه پسندیده ای هستش......
                                        فقط با اقتدار برین جلو تا تابستون رو با سربلندی و سرافرازی بیاین بیرون
                                        امیدوارم بترکونین امسال:1st_place_medal:

Farhad

1
                                        • FarhaddF Farhadd

@sania-Andiravan

SuccinateS آفلاین
                                          SuccinateS آفلاین
                                          Succinate
                                          ⭐

@sania-Andiravan

دقیقا
                                          تو این مسیر نه باید تلقین بد کنیم نه اعتماد به نفس کاذب داشته باشیم
                                          من هر دو مورد رو تجربه کردم😂
                                          خیلی ممنونم🙌
                                          یه 9 روز دیگه ببینم نتیجه انگیزه و این همه تلاشم چی میشه😰😅

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه