تابستان
-
سلام و وقت بخیر، حضرات من سال بعد دوازدهم خواهم بود و میخوام تا چند روز اینده شروع کنم.... میتونین راهنمایی کنین که چطوری بخونم ؟ دوازدهم بخونم یا نه ؟ کمی تو پایه ضعیفم ولی واقعا خوندم و تسلط نسبی دارم ....... نمیدونم با قلمچی برم جلو یا کمی زودتر تموم کنم .....(تجربی هستم)
سابقا هم پرسیده بودم اما جوابی ندادین
لطفا کمکم کنید .......
از لطف حضرات متشکرم .......
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دوازدهم -
سلام و وقت بخیر، حضرات من سال بعد دوازدهم خواهم بود و میخوام تا چند روز اینده شروع کنم.... میتونین راهنمایی کنین که چطوری بخونم ؟ دوازدهم بخونم یا نه ؟ کمی تو پایه ضعیفم ولی واقعا خوندم و تسلط نسبی دارم ....... نمیدونم با قلمچی برم جلو یا کمی زودتر تموم کنم .....(تجربی هستم)
لطفا کمکم کنید .......
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
دوازدهم@fazel-zakeri راستش منم مث توعم.. خودم تصمیم گرفتیم با بودجه بندی ازمون تابستون گزینه دو برم جلو و دهم یازدهمو تا حد امکان ببندم و در کنارش دوازدهمم بخونم. و همه اینارو هم با راه ابریشم بخونم و تست کار کنم.
-
لطفا کمکم کنید .......
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
دوازدهم@fazel-zakeri در تابستان گفته است:
لطفا کمکم کنید .......
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
دوازدهمسلام
به پیشنهاد من دوازدهم نخونید البته خوندن ریاضی موضوعی خوبه... ولی بقیه دروس پیشنهاد نمیکنم و پایه تون رو قوی کنید به تسلط کامل و عالی برسید
چون دوازدهم رو تو تابستون بخونید خب نیازمند پایه اس بعد پایه تو مشکل باشه دوازدهم اذیت کنندس و اینکه تابستون پایه رو خوب ببینید دیگه بعدش مرور و جمع بندی نیازه خیال تون بابت پایه راحته
من خودم با قلم چی رفتم جلو راضی بودم البته بگم اون اوایل آزمون یکمی هنوز دستم نیومده بود بعدش که دستم اومد خیلی اوکی شدم با برنامه راهبردی و این حرفا
و اینکه تابستون حتما آزمون بزنید حالا هر موسسه ای که انتخاب تون هست
حالا می تونید ثبت نام کنید یا آزمون رو دانلود کنید
چون زمان میبره آدم به برنامه آزمون و خود آزمون دادن عادت کنه از تابستون آزمون بدید که بیشتر تجربه بگیرید🙌 -
@fazel-zakeri راستش منم مث توعم.. خودم تصمیم گرفتیم با بودجه بندی ازمون تابستون گزینه دو برم جلو و دهم یازدهمو تا حد امکان ببندم و در کنارش دوازدهمم بخونم. و همه اینارو هم با راه ابریشم بخونم و تست کار کنم.
Michael Vey جسارتا تستا رو چطور کار میکنین؟ تمام تستای یک فصل؟ یا زوج و فرد میزنین؟
-
@fazel-zakeri در تابستان گفته است:
لطفا کمکم کنید .......
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
دوازدهمسلام
به پیشنهاد من دوازدهم نخونید البته خوندن ریاضی موضوعی خوبه... ولی بقیه دروس پیشنهاد نمیکنم و پایه تون رو قوی کنید به تسلط کامل و عالی برسید
چون دوازدهم رو تو تابستون بخونید خب نیازمند پایه اس بعد پایه تو مشکل باشه دوازدهم اذیت کنندس و اینکه تابستون پایه رو خوب ببینید دیگه بعدش مرور و جمع بندی نیازه خیال تون بابت پایه راحته
من خودم با قلم چی رفتم جلو راضی بودم البته بگم اون اوایل آزمون یکمی هنوز دستم نیومده بود بعدش که دستم اومد خیلی اوکی شدم با برنامه راهبردی و این حرفا
چون زمان میبره آدم به برنامه آزمون و خود آزمون دادن عادت کنه از تابستون آزمون بدید که بیشتر تجربه بگیرید🙌 -
لطفا کمکم کنید .......
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
دوازدهمسلام
چون زمان میبره آدم به برنامه آزمون و خود آزمون دادن عادت کنه از تابستون آزمون بدید که بیشتر تجربه بگیرید🙌@sania-Andiravan شما هم نظرتون رو درباره تست زنی که چقدر باشه و .... بی زحمت بگین بالاخره تجربش کردین........
-
-
@sania-Andiravan ببینید مثلا من میخوام تا 20 تیر برای ازمون 31 تیر اماده بشم و فی المثل تو درس زیست باید برای 1 فصل ونیم دهم و 2 فصل یازدهم نزدیک 350 تا تست بزنم.... مسلما با وجود درسای دیگه مثل ریاضی و ......... وقت نمیشه 350 تا رو بزنم و از طرفی وقتی نمیتونم همه شون رو تموم میکنم میگم حتما بلد نبودی و .......... در این مورد میخواستم نظرتون رو بدونم؟
-
@sania-Andiravan شما هم نظرتون رو درباره تست زنی که چقدر باشه و .... بی زحمت بگین بالاخره تجربش کردین........
@sania-Andiravan شما هم نظرتون رو درباره تست زنی که چقدر باشه و .... بی زحمت بگین بالاخره تجربش کردین........
بله حتما
خب اول از همه بگم منبع اصلی تست ها کتابه
خودم بعضی دروس اصلاااا درگیر درسنامه نشدم مگر فقط ریاضی و فیزیک
خیلی ها رو می دیدم و حتی خودم دهم اینجور بودم که هر چقدر درسنامه بیشتر بخونم تست بهتر میزنم نکات بیشتری بلدم ولی نه بازم درصد تستم بدتر میشد!
باید با تست یادگیری تون کامل شه، تو تست بعضی نکات هست که تو درسنامه نیست
واس همین من همیشه تلاشمو کردم بیشترین تست با بهترین کیفیت بزنم و نوسانی تست نزنم
و اینکه چند نوع تست داشتم
تست آموزشی
تست مرور
تست آزمونی
تست آموزشی وقتی بود که مبحث رو خوندم و سریع می رفتم سراغ تست هاش هم یادگیریم کامل شه، هم رفع اشکال بشه و مطلب تو ذهنم تثبیت بشه و نکته نویسی هم میکردم یعنی هر نکته ای تو تست می دیدم می نوشتم برای خودم تو کتاب یا دفترم
البته بگم تست آموزشی یکم زمان میبره که خب طبیعیه و اینکه تو تست آموزشی غلط داشته باشید اوکیه فقط اگر از 30 تا تست 29 تاش غلط میزدم مثلا خب نشون میداد هنوز کامل بلد نیستم😂
و حین تست آموزشی تست هایی که غلط زده بودم یا مهم بود رو هایلایت میکردم
تست مرور وقتی میزدم که می خواستم مبحث رو مرور کنم حالا دیگه مرور هفتگی بود دو هفته ای بود...
و تو تست مرور اون تستای هایلایت شده خیلییی برام مهم تر بود حتما هایلایت شون کنید چون خودم بعضی وقتا خسته بودم نمیکردم و الان میگم کاشکی میکردم:/
و تست مرور رو با سرعت بیشتری بزنید حتما
تست آزمون هم یه آزمون قلمچی میدادم یا خودم آزمون می گرفتم
مثلا میگفتم دینی یه باکس 50 تایی از تیم سال اول تا 30 دقیقه بزنم
و تایم هم می گرفتم که 30 دقیقه شد دیگه دست بردارم
و آخر سر همه تست ها رو تحلیل میکردم و هر مدل تستی که میزدم آخر سر درصد می گرفتم و می نوشتم که ببینم بعدا پیشرفت میکنم یا نه
و اینکه حتما از الان عادت کنید که تست های مسئله روش های حلش رو تو جای کوچیکی بنویسید
یا اینکه دور کلمات مهم خط کشیدن
یا اینکه تو تست آزمونی من دور تستایی که شک داشتم یه دایره می کشیدم تستایی که آخر سر میخواستم حل کنم یه ضربدر می کشیدم
این روش ها رو هم حتما تمرین کنید -
Michael Vey جسارتا تستا رو چطور کار میکنین؟ تمام تستای یک فصل؟ یا زوج و فرد میزنین؟
@fazel-zakeri راستش من خیلی ادم تست زنی نیستم! تا حالا هم زیاد تست کار نکردم.. فعلا از هر مبحث 20 تا تست زمان دار میزنم. هنوز مونده تا به حل یکی درمیون یا کل تستا برسم :>
-
بله حتما
خب اول از همه بگم منبع اصلی تست ها کتابه
خودم بعضی دروس اصلاااا درگیر درسنامه نشدم مگر فقط ریاضی و فیزیک
خیلی ها رو می دیدم و حتی خودم دهم اینجور بودم که هر چقدر درسنامه بیشتر بخونم تست بهتر میزنم نکات بیشتری بلدم ولی نه بازم درصد تستم بدتر میشد!
باید با تست یادگیری تون کامل شه، تو تست بعضی نکات هست که تو درسنامه نیست
واس همین من همیشه تلاشمو کردم بیشترین تست با بهترین کیفیت بزنم و نوسانی تست نزنم
و اینکه چند نوع تست داشتم
تست آموزشی
تست مرور
تست آزمونی
تست آموزشی وقتی بود که مبحث رو خوندم و سریع می رفتم سراغ تست هاش هم یادگیریم کامل شه، هم رفع اشکال بشه و مطلب تو ذهنم تثبیت بشه و نکته نویسی هم میکردم یعنی هر نکته ای تو تست می دیدم می نوشتم برای خودم تو کتاب یا دفترم
البته بگم تست آموزشی یکم زمان میبره که خب طبیعیه و اینکه تو تست آموزشی غلط داشته باشید اوکیه فقط اگر از 30 تا تست 29 تاش غلط میزدم مثلا خب نشون میداد هنوز کامل بلد نیستم😂
و حین تست آموزشی تست هایی که غلط زده بودم یا مهم بود رو هایلایت میکردم
تست مرور وقتی میزدم که می خواستم مبحث رو مرور کنم حالا دیگه مرور هفتگی بود دو هفته ای بود...
و تو تست مرور اون تستای هایلایت شده خیلییی برام مهم تر بود حتما هایلایت شون کنید چون خودم بعضی وقتا خسته بودم نمیکردم و الان میگم کاشکی میکردم:/
و تست مرور رو با سرعت بیشتری بزنید حتما
تست آزمون هم یه آزمون قلمچی میدادم یا خودم آزمون می گرفتم
مثلا میگفتم دینی یه باکس 50 تایی از تیم سال اول تا 30 دقیقه بزنم
و تایم هم می گرفتم که 30 دقیقه شد دیگه دست بردارم
و آخر سر همه تست ها رو تحلیل میکردم و هر مدل تستی که میزدم آخر سر درصد می گرفتم و می نوشتم که ببینم بعدا پیشرفت میکنم یا نه
و اینکه حتما از الان عادت کنید که تست های مسئله روش های حلش رو تو جای کوچیکی بنویسید
یا اینکه دور کلمات مهم خط کشیدن
یا اینکه تو تست آزمونی من دور تستایی که شک داشتم یه دایره می کشیدم تستایی که آخر سر میخواستم حل کنم یه ضربدر می کشیدم
این روش ها رو هم حتما تمرین کنید@sania-Andiravan
زحمت دادم بهتون:folded_hands_medium-light_skin_tone:
واقعا لطف بزرگی بهم کردین ......
براتون ارزوی موفقیت و بهروزی دارم.............:bouquet: :bouquet: -
@fazel-zakeri راستش من خیلی ادم تست زنی نیستم! تا حالا هم زیاد تست کار نکردم.. فعلا از هر مبحث 20 تا تست زمان دار میزنم. هنوز مونده تا به حل یکی درمیون یا کل تستا برسم :>
Michael Vey
اهان پس صرفا برای تفهیم مطلب چند تا میزنین که مطالب تثبیت بشه
بسیار عالی
موفق باشی دوست عزیز:ok_hand: -
@sania-Andiravan ببینید مثلا من میخوام تا 20 تیر برای ازمون 31 تیر اماده بشم و فی المثل تو درس زیست باید برای 1 فصل ونیم دهم و 2 فصل یازدهم نزدیک 350 تا تست بزنم.... مسلما با وجود درسای دیگه مثل ریاضی و ......... وقت نمیشه 350 تا رو بزنم و از طرفی وقتی نمیتونم همه شون رو تموم میکنم میگم حتما بلد نبودی و .......... در این مورد میخواستم نظرتون رو بدونم؟
یعنی قبل از آزمون بودجش رو تموم کنید؟؟
خب خودمم خیلی وقتا اینطوری شدم
رفته رفته ساعت مطالعم رفت بالا تست زنیم بهتر شد بهتر تونستم جمع کنم
اما وقتایی که واقعا نمی رسیدم هر مبحثی رو تا هر جاش که عالی می تونستم بخونم رو میخوندم
مثلا شده بود ریاضی نصف بودجه خوندم و آزمون های بعدی که همون بودجه ریاضی بود نصف قبلی رو مرور کردم بودجه جدید رو هم خوندم
اصلا اصلا نگید که بودجه درسی رو کامل نمیرسم پس بعدا میخونم من خودم چندین بار اینکار رو کردم اصلا خوب نیست
البته بگم ممکن بود وقتی نصف مبحث رو میخوندم درصد خوبی هم نمی گرفتم اما خب می دونستم نصف مبحث رو عالی خوندم -
@sania-Andiravan
براتون ارزوی موفقیت و بهروزی دارم.............:bouquet: :bouquet:@fazel-zakeri در تابستان گفته است:
@sania-Andiravan
براتون ارزوی موفقیت و بهروزی دارم.............:bouquet: :bouquet:خواهش میکنم زحمتی نیست✨
خیلی ممنونم همچنین🙏🏻
مسیر خیلی خیلی خوبی رو داشته باشید -
Michael Vey
اهان پس صرفا برای تفهیم مطلب چند تا میزنین که مطالب تثبیت بشه
بسیار عالی
موفق باشی دوست عزیز:ok_hand:@fazel-zakeri اره یجورایی.. مثلا من برنامه داشتم که امروز تست زیست یازدهمو بزنم. از هر فصل 20 تا میدونم خییلی کمه ولی در کل 180 تا میشه و ب هر حال توانم در حال حاضر اینقده:> البت مطمئنا تا اخر امروز از 180 تا بیشتر میشه چون من ب تعداد غلطامم تست اضافی میزنم معمولا
-
یعنی قبل از آزمون بودجش رو تموم کنید؟؟
خب خودمم خیلی وقتا اینطوری شدم
رفته رفته ساعت مطالعم رفت بالا تست زنیم بهتر شد بهتر تونستم جمع کنم
اما وقتایی که واقعا نمی رسیدم هر مبحثی رو تا هر جاش که عالی می تونستم بخونم رو میخوندم
مثلا شده بود ریاضی نصف بودجه خوندم و آزمون های بعدی که همون بودجه ریاضی بود نصف قبلی رو مرور کردم بودجه جدید رو هم خوندم
اصلا اصلا نگید که بودجه درسی رو کامل نمیرسم پس بعدا میخونم من خودم چندین بار اینکار رو کردم اصلا خوب نیست
البته بگم ممکن بود وقتی نصف مبحث رو میخوندم درصد خوبی هم نمی گرفتم اما خب می دونستم نصف مبحث رو عالی خوندم@sania-Andiravan
پس از این به بعد تلقین به نرسیدن نمیکنم:ok_hand_light_skin_tone:
انگیزتون ستودنیه واقعا.......:smiling_face: -
@sania-Andiravan
براتون ارزوی موفقیت و بهروزی دارم.............:bouquet: :bouquet:خواهش میکنم زحمتی نیست✨
خیلی ممنونم همچنین🙏🏻
مسیر خیلی خیلی خوبی رو داشته باشید@sania-Andiravan متشکرم:rose:
-
@fazel-zakeri اره یجورایی.. مثلا من برنامه داشتم که امروز تست زیست یازدهمو بزنم. از هر فصل 20 تا میدونم خییلی کمه ولی در کل 180 تا میشه و ب هر حال توانم در حال حاضر اینقده:> البت مطمئنا تا اخر امروز از 180 تا بیشتر میشه چون من ب تعداد غلطامم تست اضافی میزنم معمولا
Michael Vey اینم شیوه پسندیده ای هستش......
فقط با اقتدار برین جلو تا تابستون رو با سربلندی و سرافرازی بیاین بیرون
امیدوارم بترکونین امسال:1st_place_medal: -
@sania-Andiravan
انگیزتون ستودنیه واقعا.......:smiling_face:@fazel-zakeri در تابستان گفته است:
@sania-Andiravan
انگیزتون ستودنیه واقعا.......:smiling_face:دقیقا
تو این مسیر نه باید تلقین بد کنیم نه اعتماد به نفس کاذب داشته باشیم
من هر دو مورد رو تجربه کردم😂
خیلی ممنونم🙌
یه 9 روز دیگه ببینم نتیجه انگیزه و این همه تلاشم چی میشه😰😅