سلام به آلایی ها
رسیدیم به آخرین روزهای کنکور
توی این تاپیک قراره همزمان با شروع همایش یک روزه ریاضی رفع اشکال آنلاین هم با دبیر دوره یعنی %(#ff0000)[آقای ثابتی] داشته باشیم 🙂
آقای sadeghsabeti تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع همایش]: دوشنبه ۶ تیرماه از ساعت 10 صبح
جزئیات به زودی اعلام میشه
اگه با محیط آلاخونه آشنایی نداری لینک های پایین رو بخون، کمکت می کنه 😉
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع همایش ببین که زمان رو از دست ندیسلام به آلایی ها
توی این تاپیک قراره همزمان با شروع همایش یک روزه فیزیک رفع اشکال آنلاین هم با دبیر دوره یعنی %(#ff0000)[آقای یاری] داشته باشیم 🙂
آقای yari_mohammadreza تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع همایش]: یکشنبه ۵ تیرماه از ساعت 10 صبح
اگه با محیط آلاخونه آشنایی نداری لینک های پایین رو بخون، کمکت می کنه 😉
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع همایش ببین که زمان رو از دست ندیسلام به آلایی های عزیز
تبلیغی تو کانال منتشر شد که برای سایت یک مهر بود و برای آلاء نیست.
دیدیم شما در حال تهیه کتاب هستید، بچه های یک مهر هم ۲۰% تخفیف گذاشتن برای آلایی ها که بتونید کتاب رو با هزینه ی کم تهیه کنید.
این دو دلیل یکی اینکه بچه های تیزهوشان بودند و نگاه خدماتی دارند و سعی کردند کسب و کار حلال ایجاد کنند و دوم تخفیفی که به آلایی ها دادند بیشترین انگیزه ی ما برای اون تبلیغ بود.
نا گفته نماند هزینه هم گرفتیم ازشون برای تبلیغ، کمک کرد یه شب بتونیم به یه نفر اضافه کاری پرداخت کنیم بیاد چند ساعت فیلم برداری 😄 سرعتمون رفت بالا.
حالا تو این ۱۰ روز اون ها تخفیف گذاشتن برای آلایی ها می تونید استفاده کنید ولی بگما صلوات یادتون نره 🙈
من جای شما بودم ۱۰% از اون ۲۰% رو کمک می کردم به آلاء 😂
0_1511786230825_IMG_20171127_160641_945.jpg
سلام به آلایی های عزیز
امسال هم در خدمتتون هستیم با اردوطلایی ۹۷
در اردوطلایی ۹۷ علاوه بر اردوی حضوری که هم دختر خانم هاست و هم آقا پسرها؛ اردوطلایی غیرحضوری هم معرفی شده که خدمات جالبی داره، خیلی خلاصه بگم اگه کسی می خواد برنامه و خوراک مطالعاتی تا کنکور داشته باشه توصیه می کنم این اردو رو در نظر بگیره
TakhteKhak.com/landing/2
سلام. من کتاب زبان فارسی رو دو روز پیش از تخته خاک سفارش دادم به مبلغ 16/800تومن و هنوز پست نشده. کی پست میشه؟ در ضمن من همون 16 تومنو دادم و پست پیشتاز علامت نزدم. ممکنه بخاطر اونه؟ خواهش میکنم کمکم کنین خیلی سایتش گنگه. در ضمن تو تلگرامم که پیام میدیم واسه ادمین کسی سین نمیکنه اصن. یکی کمکم کنه🌹🌹🌹😒
0_1511817151601_IMG_20171128_001516_261.jpg
همایش های ۵+۱ تخته خاک ویژه جمع بندی پیش ۱ در دی ماه به زودی آغاز می شود
ویژه دی ماه ... به زودی در سایت تخته خاک .... قراره همایشی خاص با جزوه خاص ارائه بشه
جزوه شامل درسنامه خلاصه برای هر مبحث و تیپ تست های نابی که اون مبحث رو براتون جمع بندی می کنه
درسنامه تو فیلم ها تدریس میشن، تست ها حل میشن و نکاتش گفته میشه و در آخر میرسیم به تست های پلاس تست هایی رده بالاتر و سخت تر و ترکیبی که حاصل از ترکیب مباحث پیش یک با خودشون و کتاب های دیگه هست.
یک ساعت برای هر درس رو میذاریم برای تست های پلاس
آخرش هم تست های گلچین شده داریم برای تمرین بعد از همایش.
هرچی باشه تخته خاک خاص بودنش رو از آلاء به ارث برده و تو هر پروژه این رو ثابت کرده.
رفع اشکال لحظه آخر فیزیک آلاء
-
سلام به آلایی ها
توی این تاپیک قراره همزمان با شروع همایش یک روزه فیزیک رفع اشکال آنلاین هم با دبیر دوره یعنی %(#ff0000)[آقای یاری] داشته باشیم
آقای yari_mohammadreza تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید%(#1c0057)[شروع همایش]: یکشنبه ۵ تیرماه از ساعت 10 صبح
اگه با محیط آلاخونه آشنایی نداری لینک های پایین رو بخون، کمکت می کنه
قبل از شروع همایش ببین که زمان رو از دست ندی
-
-
-
-
-
-
سلام بچه ها
امروز تا جایی که بتونم پاسخ گوی سوالای شما عزیزان خواهم بود.
فیلم هارو به دقت ببینید و نوت برداری کنید و اگر سوالی پیش اومد حتما بپرسید ازم
ارادتمند شما یاری️ -
با سلام خدمت استاد یاری عزیز
خیلی ممنونم بابت این دوره ی عالیتون خیلی لذت بردیم واقعا
یه سوال: نمودار x_t چه ویژگی ایی باید داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟/ -
سلام ببخشید سوال 154و162سنجش رو شما توی پس از ازمون حل کردید ولی میشه یه جور دیگه توضیح بدید من چند بار دیدم حلتونو ولی نفهمیدم
-
سلام استاد یاری
از ترمودینامیک هم تست توی جزوه هست؟ -
alireza arab سلام
مباحث مشترک رشته ریاضی و تجربی هستش
ترمودینامیک داخلش نیست -
yari_mohammadreza
سلام استاد یاری خسته نباشید
سوال ۲۰۷ سنجش امکانش هست یک بار دیگه توضیح بدین -
yari_mohammadreza
سلام استاد ببخشید ما برا رابطه چگالی با تغییر دما دوتا فرمول داشتیم اگ سوال اشاره نکنه تقریبی میخواد یا دقیق فرق نداره از کدوم استفاده کنیم کلا رابطه دقیق هم مهمه برا تستا؟ -
این پست پاک شده!
-
yari_mohammadreza
اها ممنونم لطف کردین -
اینو یه توضیح میدین -
yari_mohammadreza
ی سوالم داشتم اینک برا فیزیک من دونه دونه تستای کتابای خیلی سبز هر س پایه رو کار کردم ازمون هم کار کردم اما بازم ی سری چیزا یادم رفته
نمدونم چیکار کنم این طبیعیه ؟ بقیه هم اینطوری میشن ؟ شمام شده فرمولا یادتون بره؟ -
این پست پاک شده!
-
-
استاد جلسات 3 تاست بهش اضافه میشه ؟؟؟