سلام به آلایی ها
رسیدیم به آخرین روزهای کنکور
توی این تاپیک قراره همزمان با شروع همایش یک روزه ریاضی رفع اشکال آنلاین هم با دبیر دوره یعنی %(#ff0000)[آقای ثابتی] داشته باشیم 🙂
آقای sadeghsabeti تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع همایش]: دوشنبه ۶ تیرماه از ساعت 10 صبح
جزئیات به زودی اعلام میشه
اگه با محیط آلاخونه آشنایی نداری لینک های پایین رو بخون، کمکت می کنه 😉
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع همایش ببین که زمان رو از دست ندیسلام به آلایی ها
رسیدیم به آخرین روزهای کنکور
توی این تاپیک قراره همزمان با شروع همایش یک روزه فیزیک رفع اشکال آنلاین هم با دبیر دوره یعنی %(#ff0000)[آقای یاری] داشته باشیم 🙂
آقای yari_mohammadreza تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع همایش]: یکشنبه ۵ تیرماه از ساعت 10 صبح
اگه با محیط آلاخونه آشنایی نداری لینک های پایین رو بخون، کمکت می کنه 😉
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع همایش ببین که زمان رو از دست ندیسلام به آلایی های عزیز
تبلیغی تو کانال منتشر شد که برای سایت یک مهر بود و برای آلاء نیست.
دیدیم شما در حال تهیه کتاب هستید، بچه های یک مهر هم ۲۰% تخفیف گذاشتن برای آلایی ها که بتونید کتاب رو با هزینه ی کم تهیه کنید.
این دو دلیل یکی اینکه بچه های تیزهوشان بودند و نگاه خدماتی دارند و سعی کردند کسب و کار حلال ایجاد کنند و دوم تخفیفی که به آلایی ها دادند بیشترین انگیزه ی ما برای اون تبلیغ بود.
نا گفته نماند هزینه هم گرفتیم ازشون برای تبلیغ، کمک کرد یه شب بتونیم به یه نفر اضافه کاری پرداخت کنیم بیاد چند ساعت فیلم برداری 😄 سرعتمون رفت بالا.
حالا تو این ۱۰ روز اون ها تخفیف گذاشتن برای آلایی ها می تونید استفاده کنید ولی بگما صلوات یادتون نره 🙈
من جای شما بودم ۱۰% از اون ۲۰% رو کمک می کردم به آلاء 😂
0_1511786230825_IMG_20171127_160641_945.jpg
سلام به آلایی های عزیز
امسال هم در خدمتتون هستیم با اردوطلایی ۹۷
در اردوطلایی ۹۷ علاوه بر اردوی حضوری که هم دختر خانم هاست و هم آقا پسرها؛ اردوطلایی غیرحضوری هم معرفی شده که خدمات جالبی داره، خیلی خلاصه بگم اگه کسی می خواد برنامه و خوراک مطالعاتی تا کنکور داشته باشه توصیه می کنم این اردو رو در نظر بگیره
TakhteKhak.com/landing/2
سلام. من کتاب زبان فارسی رو دو روز پیش از تخته خاک سفارش دادم به مبلغ 16/800تومن و هنوز پست نشده. کی پست میشه؟ در ضمن من همون 16 تومنو دادم و پست پیشتاز علامت نزدم. ممکنه بخاطر اونه؟ خواهش میکنم کمکم کنین خیلی سایتش گنگه. در ضمن تو تلگرامم که پیام میدیم واسه ادمین کسی سین نمیکنه اصن. یکی کمکم کنه🌹🌹🌹😒
0_1511817151601_IMG_20171128_001516_261.jpg
همایش های ۵+۱ تخته خاک ویژه جمع بندی پیش ۱ در دی ماه به زودی آغاز می شود
ویژه دی ماه ... به زودی در سایت تخته خاک .... قراره همایشی خاص با جزوه خاص ارائه بشه
جزوه شامل درسنامه خلاصه برای هر مبحث و تیپ تست های نابی که اون مبحث رو براتون جمع بندی می کنه
درسنامه تو فیلم ها تدریس میشن، تست ها حل میشن و نکاتش گفته میشه و در آخر میرسیم به تست های پلاس تست هایی رده بالاتر و سخت تر و ترکیبی که حاصل از ترکیب مباحث پیش یک با خودشون و کتاب های دیگه هست.
یک ساعت برای هر درس رو میذاریم برای تست های پلاس
آخرش هم تست های گلچین شده داریم برای تمرین بعد از همایش.
هرچی باشه تخته خاک خاص بودنش رو از آلاء به ارث برده و تو هر پروژه این رو ثابت کرده.
رفع اشکال لحظه آخر فیزیک آلاء
-
چرا قدر مطلق بزارم ؟ راه حل کلی که همه سوال های این تیپ رو بشه حل کرد چیه ؟
-
این پست پاک شده!
-
خوب تو اینجا هم همین کارو کردم دیگه تو سطر اول -Q ببر اون مساوی میشه Qlv= Qfe
-
دانشجو شریف @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
دوستان کسی هست بیاد دست منو بگیره این مشکل منو رفع کنه ممنون میشم کمک کنید
-
MahdiNOVE ببین
تو یا منفی رو در خود Q اعمال میکنی مثل همین کاری که الان داری میکنی
اون موقع دیگه اندازه دلتا تتا بدست میاد دیگه تتا منهای صد یا برعکس نداریم
یا نه در اول فرمول همه Q ها رو مثبت میزاری اون موقع دیگه مهم هستش که دلتا تتا رو بنویسی 100 منهای تتا
امیدوارم متوجه شده باشی -
MahdiNOVE در رفع اشکال لحظه آخر فیزیک آلاء گفته است:
دانشجو شریف @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
دوستان کسی هست بیاد دست منو بگیره این مشکل منو رفع کنه ممنون میشم کمک کنید
امیدوارم سوتی نداشته باشه -
حله گرفتم چی میگید شما میگید یا اول حل موقعی که جمع Q هارو صفر میزاری علامت گرما گیر یا گرماده بودن لحاظ کن و اون موقع دیگه تغیرات دما به دست میاد یا اینکه تو اول سوال قدر مطلق Q هارو مساوی صفر قرار بدم و ....
تو سوال پایین هم چون تو تغیر حالت مواد تغیر دما نداریم تنها روش حل اینه وقتی جمع Q هارو مینویسیم گرماده یا گیر بودن رو رعایت کنیم
تا اینجا درست گفتم ؟؟راستی چرا وقتی علامت Q رو لحاظ میکنیم دیگه دلتا تتا نمیشه تتا 2 منهای تتا 1 ؟ مگه همیشه دلتا دومی منهای اولی نیست ؟
-
yari_mohammadreza در رفع اشکال لحظه آخر فیزیک آلاء گفته است:
بچه ها خدا قوت خسته نباشید
خوشحال میشم اگر نظراتتون رو راجب همایش بهم بگید
هم راجب همایش آرش هم همایش یک روزه
دوستون دارم️از لحاظ درسنامه و تست هییچی کم نداشت و همش واسم مرور شد و خیلی همچین دهن پر کن بود خداییش تایم زیادیم نگرفت ، ولی رفع اشکال رو خیلی دوست نداشتم.... دوست داشتم فضا مث باقی رفع اشکالا باشه ولی یه عده خیلی سوالای بی ربط پرسیدن .ببخشید رک گفتم چون همیشه آلا با ما روراست بوده منم همیشه درباره هرهمایشی که داشتم تاحالا راستشو گفتم
راجب آرشم باهاش اوکی بودم و اینکه از عمد فیزیک شمارو گرفتم چون میدونسم هیچکی جز شما نمیتونه میونه منو با این فیزیک اتمی درست کنه و تقریبا شبیه استاد کازرانیان درس میدین که منو از اون پیش زمینه ای که داشتم پرت نمیکرد اینم یه دلیل انتخاب دیگم بود .
چه خوب میشد خوب ک نه عالی تفتان هم شما بودین چون تو تفتان واقعا اذیت شدیم ....
-
حله متوجه شدم من روش حل مفهومی انتخاب میکنم درسته ممکنه یکم تایم بیشتر طول بکشه ولی عوضش مطمئنم به جواب درست میرسم .
واقعا نمیدونم چطور تشکر کنم تنها کاری که میتونم بکنم دعاتون کنم یه دنیا ممنون -
Marzieh Abouei ممنون از لطف شما
سپاس گزارم خوشحالم مفید بوده
انشاالله بهترین نتیجه رو بگیرید -
yari_mohammadreza حتما بوده وگرنه من اگ میخواستم با کیفیت اموزشی منطقه سه امتحان بدم ترم رو هم میفتادم
-
-
دوستان به همه خدا قوت و خسته نباشید میگم
احتمالا دوستانی که نتونستن فیلم هارو ببینن و میخوان ببین فیلم هارو میتونن از لینک زیر استفاده کنن
https://alaatv.com/product/736 -
بالاخره این همایش هم بعد 13 ساعت پاسخ گویی به شما عزیزان به اتمام رسید که امیدوارم براتون مفید بوده باشه هم این همایش یک روزه هم همایش آرش
برای تک تکتون از صمیم قلب آرزوی موفقیت دارم در تمام مراحل زندگیتون
مطمئن باشید کنکور همه چیز نیست و بعدا براتون بی اهمیت میشه ، خوب و بااخلاق زندگی کنید و تلاش کنید بطور مستمر براش که این مهم است
اگر جایی از من کوتاهی سر زد ، بنده سرتاپا تقصیر رو حلال بفرمایید.
قلبا دوستون دارم و امیدوارم یروز وقتی به موفقیت در زندگیت رسیدی ببینمت و افتخار کنم بهت.
ارادتمند و دوست دار شما
محمدرضا یاری
یا علی مدد
️️️️️