رفع اشکال لحظه آخر ریاضی آلاء
-
@soniaaa حتما سرسری بخون تا ساده اومد بزنی
sadeghsabeti
اها چشم ممنون -
استاد اونجایی که گفتید ۲ نباشد، باید ۶ و ۴ مینوشتین یا من اشتباه میکنم؟کیوان حسینی بله
حق با شماست -
کیوان حسینی بله
حق با شماستsadeghsabeti استاد یه چند جا هست که نقطه در دایره بود میشه تیتر وار نام ببرید
-
کیوان حسینی بله
حق با شماست -
sadeghsabeti
سلااام استاد ثابتی
شما باعث شدید عاشق ریاضی بشم و همیشه بالاترین درصدم توی آزمونا ریاضی باشه و میخواستم حتی تغییر رشته بدم بیام ریاضی، واقعا دمتون گرم همیشه سالم و سلامت باشید
ببخشید بابت اسپم دلم نیومد ازتون تشکر نکنم:) -
کیوان حسینی بله
حق با شماستsadeghsabeti استاد اگر سر جلسه چنین سوالی دیدیم بهترین ایده برای شروع حل چیه؟
-
sadeghsabeti استاد اگر سر جلسه چنین سوالی دیدیم بهترین ایده برای شروع حل چیه؟
این پست پاک شده! -
sadeghsabeti استاد یه چند جا هست که نقطه در دایره بود میشه تیتر وار نام ببرید
-
با هم ارزی حل میشد اگر درست یادم باشه
هم ارزی های ساده مثلثاتی. فقط اینش خیلی مزخرفه که خیلی احتمال داره سوتی محاسباتی بدی وسطش
-
Kasra Kakavand هم ارزی ها راحت ترین کار هستند
-
استاد ثابتی در مورد مدیریت دفترچه دوم ما ریاضی ها صحبت نمیکنید؟
پایه ی تایمی که باید به هر درس بدیم چقدره؟؟ -
استاد ثابتی در مورد مدیریت دفترچه دوم ما ریاضی ها صحبت نمیکنید؟
پایه ی تایمی که باید به هر درس بدیم چقدره؟؟alireza arab من اصلا با ایده درس بندی مخافم
ایده من تست آسون هست حالا هر درسی
بعد میریم سطح بعدی سوالات حالا هر درسی -
-
-
استاد برای سوالاتی که دوره تناوب میخوادو چندتا تابع باهم جمع شدن ایده کلی رو توضیح میدید؟
-
sadeghsabeti شرایط استفاده از هم ارزی مورچه ها چیه؟
-
استاد ببخشید اینجا من نمیفهمم خب وقتی ما اول کوچک ترین عدد رو انتخاب مبکنیم بعدش هر عددی انتخاب کنیم ازون بزرگتر میشه دگ چرا 1 نشد احتمالش ؟ -
استاد پیشنهادتون برای چند روز باقی مونده چی هست؟ تست از کنکور ها، ازمونای اخیر یا مرور روی تستای قدیمی که زدیم یا ...
-
استاد ببخشید اینجا من نمیفهمم خب وقتی ما اول کوچک ترین عدد رو انتخاب مبکنیم بعدش هر عددی انتخاب کنیم ازون بزرگتر میشه دگ چرا 1 نشد احتمالش ؟@soniaaa در رفع اشکال لحظه آخر ریاضی آلاء گفته است:
استاد ببخشید اینجا من نمیفهمم خب وقتی ما اول کوچک ترین عدد رو انتخاب مبکنیم بعدش هر عددی انتخاب کنیم ازون بزرگتر میشه دگ چرا 1 نشد احتمالش ؟سلام به نظرم سوالو بد فهمیدی ،،، اول A,B رو مشخص کن B یعنی اینکه رقم دوم بزرگتر باشه خب A چیه؟ یعنی اولیش ۱ باشه خب حالا حل سوال A به شرط B فرمولشو باز کن داخل مهرج میشه B یعنی ½ رو داخل مخرج مینویسی اما احتمال A چقدره؟؟ یعنی چقدر امکان داره(( رقم اولی ۱ باشه و رقم دوم بزرگتر باشه)) ؟ ببین A اشتراک با B رو همین عقب ترجمه کردم خب حرفی که تو میزدی اینجا خودشو نشون میده چقدر احتمال داره ۱ بیاد؟؟ ⅕ اون یکی هر کسی باشه قضیه اوکی هست و یک از اون کوچیکتره خب تموم شد اشتراکشون رو داخل صورت مینویسی
-
استاد پیشنهادتون برای چند روز باقی مونده چی هست؟ تست از کنکور ها، ازمونای اخیر یا مرور روی تستای قدیمی که زدیم یا ...
کیوان حسینی در رفع اشکال لحظه آخر ریاضی آلاء گفته است:
سوال منم هست