رفع اشکال لحظه آخر ریاضی آلاء
-
سلام استاد خداقوت
استاد ترتیب پاسخگویی و نحوه پاسخگویی چطوری باشه بهتره و نحوه برخورد با سوالا
مثلا ایا این درسته که میگن سوالات ریاضی رو از اخر دفترچه به اول حل کنیم ؟ و اینکه چه جور سوالایی رو اول حل کنیم و کدوم تیپ ها رو بزاریم برای دور بعد .؟ و اینکه چه زمانی دست از حل یه سوالی برداریم؟ -
@soniaaa در رفع اشکال لحظه آخر ریاضی آلاء گفته است:
استاد ببخشید اینجا من نمیفهمم خب وقتی ما اول کوچک ترین عدد رو انتخاب مبکنیم بعدش هر عددی انتخاب کنیم ازون بزرگتر میشه دگ چرا 1 نشد احتمالش ؟سلام به نظرم سوالو بد فهمیدی ،،، اول A,B رو مشخص کن B یعنی اینکه رقم دوم بزرگتر باشه خب A چیه؟ یعنی اولیش ۱ باشه خب حالا حل سوال A به شرط B فرمولشو باز کن داخل مهرج میشه B یعنی ½ رو داخل مخرج مینویسی اما احتمال A چقدره؟؟ یعنی چقدر امکان داره(( رقم اولی ۱ باشه و رقم دوم بزرگتر باشه)) ؟ ببین A اشتراک با B رو همین عقب ترجمه کردم خب حرفی که تو میزدی اینجا خودشو نشون میده چقدر احتمال داره ۱ بیاد؟؟ ⅕ اون یکی هر کسی باشه قضیه اوکی هست و یک از اون کوچیکتره خب تموم شد اشتراکشون رو داخل صورت مینویسی
Mr Unknown XD
ممنونم ولی متوجه نمیشم ببخشید زحمت شد براتون -
Mr Unknown XD
ممنونم ولی متوجه نمیشم ببخشید زحمت شد براتون@soniaaa ببین واسه اینکه بفهمی احتمال هارو بنویس راحت تره فهمش
-
سلام اقای ثابتی خسته نباشید
عذر میخوام میخواستم ببینم ایا شما سوالات ریاضی را هم حل میکنید ؟؟ -
سلام استاد انشالله سالم و سلامت باشین،،، این تمرین کتاب امار احتمال یازدهم هست ولی تجربی ها هم درسشو خوندن(منظورم بخش دوم سوال هست) ، جوابش از دید شما چند میشه؟؟ چون یک کم بین جوابای گام به گام و دبیران دیگه تفاوت هست بعضیا میگن صورت سوال ابهام دار هست ، اگر ممکن بود نظرتون رو بگین ممنون -
استاد صورت این سوالو نگاه کنین طبق چپ و راست کننده هایی که خودتون گفتین الان این منفی یک دومه وقتی بره توان دو برسه مثبت میشه چون میره تو مخرج نباید بزنیم دوازده بیشتر ؟ چجوریه تو این توان دو ها که جواب نمیده
یا شایدم من دارم شیش میزنم
-
استاد اگر ممکنه وقتی میخواید برید سوال بعدی یک ثانیه برید کنار که ما سوالات مهم تر رو اسکرین شات بگیریم چون واقعا فرصت نوشتن نیست.
ممنون️
-
کیوان حسینی در رفع اشکال لحظه آخر ریاضی آلاء گفته است:
استاد پیشنهادتون برای چند روز باقی مونده چی هست؟ تست از کنکور ها، ازمونای اخیر یا مرور روی تستای قدیمی که زدیم یا ...
سوال منم هست
دانی عالی حسینی من رو آزمون های اخیر توصیه بیشتری دارم و تست های 1400 و 1399
-
استاد اگر ممکنه وقتی میخواید برید سوال بعدی یک ثانیه برید کنار که ما سوالات مهم تر رو اسکرین شات بگیریم چون واقعا فرصت نوشتن نیست.
ممنون️
کیوان حسینی چشم ولی
یادم میره -
سلام استاد انشالله سالم و سلامت باشین،،، این تمرین کتاب امار احتمال یازدهم هست ولی تجربی ها هم درسشو خوندن(منظورم بخش دوم سوال هست) ، جوابش از دید شما چند میشه؟؟ چون یک کم بین جوابای گام به گام و دبیران دیگه تفاوت هست بعضیا میگن صورت سوال ابهام دار هست ، اگر ممکن بود نظرتون رو بگین ممنون -
استاد ببخشید اینجا من نمیفهمم خب وقتی ما اول کوچک ترین عدد رو انتخاب مبکنیم بعدش هر عددی انتخاب کنیم ازون بزرگتر میشه دگ چرا 1 نشد احتمالش ؟@soniaaa داری جای شرط و خواسته رو عوض میکنی
-
یه چی دیگ استاد اون مشتق درجه یک به درجه یک که بود گفتن دت بزنیم توی تایتان گفتن که واسه بقیه هم میشه اینکارو کرد فقط مشتق یه چی دیگ رو توش باید ضرب کرد .میشه اینو توضیح بدین لطفا
-
استاد صورت این سوالو نگاه کنین طبق چپ و راست کننده هایی که خودتون گفتین الان این منفی یک دومه وقتی بره توان دو برسه مثبت میشه چون میره تو مخرج نباید بزنیم دوازده بیشتر ؟ چجوریه تو این توان دو ها که جواب نمیده
Marzieh Abouei جواب گزینه چنده؟
-
کیوان حسینی چشم ولی
یادم میرهsadeghsabeti دمتون گرم استاد وقتی خواستید بزنید بعدی یادتون بیوفته
️
-
Marzieh Abouei نه دیگه همون اولش اشتب رفتی
حل با نمودار اگر داری قاطی میکنی برات بهتره -
Marzieh Abouei جواب گزینه چنده؟
کیوان حسینی یک
-
سلام استاد
️
توی کاربردمشتق بعضی جاها جواباش خیلی ناجور میشن راهی وجود داره سریع تر بفهمیم ماکسیمم یا مینیممش چیه؟!
sadeghsabeti -
حل با نمودار اگر داری قاطی میکنی برات بهترهsadeghsabeti کجاشو؟
-
حل با نمودار اگر داری قاطی میکنی برات بهترهsadeghsabeti این آسون تره دیگه تا الان با این فهمیدم
-
یه چی دیگ استاد اون مشتق درجه یک به درجه یک که بود گفتن دت بزنیم توی تایتان گفتن که واسه بقیه هم میشه اینکارو کرد فقط مشتق یه چی دیگ رو توش باید ضرب کرد .میشه اینو توضیح بدین لطفا