سلام به آلایی ها
رسیدیم به آخرین روزهای کنکور
توی این تاپیک قراره همزمان با شروع همایش یک روزه ریاضی رفع اشکال آنلاین هم با دبیر دوره یعنی %(#ff0000)[آقای ثابتی] داشته باشیم 🙂
آقای sadeghsabeti تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع همایش]: دوشنبه ۶ تیرماه از ساعت 10 صبح
جزئیات به زودی اعلام میشه
اگه با محیط آلاخونه آشنایی نداری لینک های پایین رو بخون، کمکت می کنه 😉
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع همایش ببین که زمان رو از دست ندیسلام به آلایی ها
رسیدیم به آخرین روزهای کنکور
توی این تاپیک قراره همزمان با شروع همایش یک روزه فیزیک رفع اشکال آنلاین هم با دبیر دوره یعنی %(#ff0000)[آقای یاری] داشته باشیم 🙂
آقای yari_mohammadreza تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع همایش]: یکشنبه ۵ تیرماه از ساعت 10 صبح
اگه با محیط آلاخونه آشنایی نداری لینک های پایین رو بخون، کمکت می کنه 😉
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع همایش ببین که زمان رو از دست ندیسلام به آلایی های عزیز
تبلیغی تو کانال منتشر شد که برای سایت یک مهر بود و برای آلاء نیست.
دیدیم شما در حال تهیه کتاب هستید، بچه های یک مهر هم ۲۰% تخفیف گذاشتن برای آلایی ها که بتونید کتاب رو با هزینه ی کم تهیه کنید.
این دو دلیل یکی اینکه بچه های تیزهوشان بودند و نگاه خدماتی دارند و سعی کردند کسب و کار حلال ایجاد کنند و دوم تخفیفی که به آلایی ها دادند بیشترین انگیزه ی ما برای اون تبلیغ بود.
نا گفته نماند هزینه هم گرفتیم ازشون برای تبلیغ، کمک کرد یه شب بتونیم به یه نفر اضافه کاری پرداخت کنیم بیاد چند ساعت فیلم برداری 😄 سرعتمون رفت بالا.
حالا تو این ۱۰ روز اون ها تخفیف گذاشتن برای آلایی ها می تونید استفاده کنید ولی بگما صلوات یادتون نره 🙈
من جای شما بودم ۱۰% از اون ۲۰% رو کمک می کردم به آلاء 😂
0_1511786230825_IMG_20171127_160641_945.jpg
سلام به آلایی های عزیز
امسال هم در خدمتتون هستیم با اردوطلایی ۹۷
در اردوطلایی ۹۷ علاوه بر اردوی حضوری که هم دختر خانم هاست و هم آقا پسرها؛ اردوطلایی غیرحضوری هم معرفی شده که خدمات جالبی داره، خیلی خلاصه بگم اگه کسی می خواد برنامه و خوراک مطالعاتی تا کنکور داشته باشه توصیه می کنم این اردو رو در نظر بگیره
TakhteKhak.com/landing/2
سلام. من کتاب زبان فارسی رو دو روز پیش از تخته خاک سفارش دادم به مبلغ 16/800تومن و هنوز پست نشده. کی پست میشه؟ در ضمن من همون 16 تومنو دادم و پست پیشتاز علامت نزدم. ممکنه بخاطر اونه؟ خواهش میکنم کمکم کنین خیلی سایتش گنگه. در ضمن تو تلگرامم که پیام میدیم واسه ادمین کسی سین نمیکنه اصن. یکی کمکم کنه🌹🌹🌹😒
0_1511817151601_IMG_20171128_001516_261.jpg
همایش های ۵+۱ تخته خاک ویژه جمع بندی پیش ۱ در دی ماه به زودی آغاز می شود
ویژه دی ماه ... به زودی در سایت تخته خاک .... قراره همایشی خاص با جزوه خاص ارائه بشه
جزوه شامل درسنامه خلاصه برای هر مبحث و تیپ تست های نابی که اون مبحث رو براتون جمع بندی می کنه
درسنامه تو فیلم ها تدریس میشن، تست ها حل میشن و نکاتش گفته میشه و در آخر میرسیم به تست های پلاس تست هایی رده بالاتر و سخت تر و ترکیبی که حاصل از ترکیب مباحث پیش یک با خودشون و کتاب های دیگه هست.
یک ساعت برای هر درس رو میذاریم برای تست های پلاس
آخرش هم تست های گلچین شده داریم برای تمرین بعد از همایش.
هرچی باشه تخته خاک خاص بودنش رو از آلاء به ارث برده و تو هر پروژه این رو ثابت کرده.
رفع اشکال لحظه آخر ریاضی آلاء
-
ببخشید گزینه یک نمیشه؟
-
این پست پاک شده!
-
amirmohammad shakeri در رفع اشکال لحظه آخر ریاضی آلاء گفته است:
و استاد یک سوال دیگه
ّبعضی مباحث هستن خیلی تو کنکورای نظام جدید نیومدن (مثل نقاط عطف ، رسم هموگرافیک ها ، ارتباط بین تابع مشتق و خود تابع ، یا مثلا مربع لاتین و اصل شمول و عدم شمول تو ترکیبیات)
ازین مباحث ، شما مباحثی رو احتمال میدین امسال شانس حضورشون زیاده؟
-
sadeghsabeti ماز چی ؟! همه سوالاتی که جامع اولش داده بود فوقش سه تا سخت داشت
-
sadeghsabeti
خوبیش اینه که شومن های عددگذار میرن کنار ان شاءالله -
sadeghsabeti واسه همه سخته دیگه
-
sadeghsabeti استاد پارسال هم سنجش جامع هاش ریاضیش سخت بود منتهی تو کنکور سختیش خیلی بیشتر از سنجش شد
مثلا من جامع هاشو ۷۰ میزدم کنکور ۲۱زدم
اگه اینطور بشه پس یعنی یه حدودی مثل کنکور پارسال میشه دیگه؟! -
-
Marzieh Abouei یه منفی جا انداختم
-
کیوان حسینی دقیقا
اما هنوز داریم تست هایی که با عدد گذلری حل میشوند -
sadeghsabeti در رفع اشکال لحظه آخر ریاضی آلاء گفته است:
Marzieh Abouei یه منفی جا انداختم ️️
خیلییی بده یه سوال رو کامل حساب کنی بعد سر یه منفی غلط بزنی این کلا کاررر منهههه
-
Kasra Kakavand اوکی
-
sadeghsabeti بله استاد خیلی استرس گرفتم تو ریاضی مخصوصا من بیشتر حواسم رو مباحث حد و مشتق و مثلثات و تابع بود و اینارو بغیر از مثلثات وقتگیر داده بودن منم کلن مدیریت ازمونمو از دست دادم️
یه سوال مشتق داده بودن اخر صفحه دوم بود
یعنی خدا لعنتشون کنه چقد سراون من حرص خوردم️ -
Marzieh Abouei در رفع اشکال لحظه آخر ریاضی آلاء گفته است:
استاد صورت این سوالو نگاه کنین طبق چپ و راست کننده هایی که خودتون گفتین الان این منفی یک دومه وقتی بره توان دو برسه مثبت میشه چون میره تو مخرج نباید بزنیم دوازده بیشتر ؟ چجوریه تو این توان دو ها که جواب نمیده یا شایدم من دارم شیش میزنم
اینو نگفتین کجاشو اشتباه میرم
-
-
amirmohammad shakeri نه اون روش اسونه رو میخوام با رسم هم میشه فهمید ولی باید دوتاشو بلد باشم
-
sadeghsabeti بله داریم ولی به قول شما دوره اش تموم شده که بیان بگن من تمام تستارو با عددگذاری حل میکنم...
جمله تشریحی کار خوبی باش! هیچ وقت یادم نمیره -
amirmohammad shakerireplied to Marzieh Abouei on آخرین ویرایش توسط amirmohammad shakeri انجام شده
منفی یک دوم کمتر به توان دو میشه یک چهارم بیشتر
3 تقسیم بر 1/4 بیشتر ، میشه 12 کمتر
براکت میشه یازده