رفع اشکال لحظه آخر ریاضی آلاء
-
sadeghsabeti
سلام استاد
انشالله سالم و تندرست باشید ویدئو های شما باعث شد که علاقه من به ریاضی بعد کنکور پارسال برگرده از شما و گروه آلا واقعا ممنونم
درضمن استاد امیدوارم که راجع به اون ویدئو و عکس ها رنجیده نشین از من. ما شما رو دوست داریم
قصد بی احترامی به شما و بقیه استاد ها که استیکر ساختم ازشون نداریم و فقط یه شوخی کوچیک هستن -
Marzieh Abouei نه دیگه همون اولش اشتب رفتی
حل با نمودار اگر داری قاطی میکنی برات بهترهاستاد یک سوالی
برای تعیین نقاط اکسترمم و عطف از طریق رسم تابع ، اگر بخوایم از روش رسم بریم ، تو توابع کسری ، بعضی مواقع مجانب مایل ایجاد میشه که بعضی مواقع یه اکسترمم میده که نمیدونیم ما نظام جدیدا
میشه بگین چه مواقعی تو توابع کسری ، مجانب مایل ایجاد میشه که دیگه از رسم نریم؟
-
سلام استاد
️
توی کاربردمشتق بعضی جاها جواباش خیلی ناجور میشن راهی وجود داره سریع تر بفهمیم ماکسیمم یا مینیممش چیه؟!
sadeghsabeti@F-Seif-0 عدد گذاری سمت چپ و راست اون عدد
-
sadeghsabeti تشکرررر🤍
-
sadeghsabeti بله در درسنامه فرسنگ۶ گفته بودید
-
@F-Seif-0 عدد گذاری سمت چپ و راست اون عدد
sadeghsabeti خیلی ممنون
-
sadeghsabeti
سلام استاد
انشالله سالم و تندرست باشید ویدئو های شما باعث شد که علاقه من به ریاضی بعد کنکور پارسال برگرده از شما و گروه آلا واقعا ممنونم
درضمن استاد امیدوارم که راجع به اون ویدئو و عکس ها رنجیده نشین از من. ما شما رو دوست داریم
قصد بی احترامی به شما و بقیه استاد ها که استیکر ساختم ازشون نداریم و فقط یه شوخی کوچیک هستن@Zahra-Hamrang شما محبت دارید
کدوم ویدیو ها ؟ -
@Zahra-Hamrang شما محبت دارید
کدوم ویدیو ها ؟sadeghsabeti همون آهو در گلستان و عکس ها که بچه ها فرستادن
یا ویدئو های دیگه که تو یه تاپیک بعضی وقتا میفرستم تو انجمن -
استاد یک سوالی
برای تعیین نقاط اکسترمم و عطف از طریق رسم تابع ، اگر بخوایم از روش رسم بریم ، تو توابع کسری ، بعضی مواقع مجانب مایل ایجاد میشه که بعضی مواقع یه اکسترمم میده که نمیدونیم ما نظام جدیدا
میشه بگین چه مواقعی تو توابع کسری ، مجانب مایل ایجاد میشه که دیگه از رسم نریم؟
amirmohammad shakeri خوب حد تابع در بینهایت عدد بشه افقی داریم
و اگر
درجه صورت یک واحد از درجه مخرج بیشتر بشه مجانب مایل داریم که برای ما حذف شده -
sadeghsabeti همون آهو در گلستان و عکس ها که بچه ها فرستادن
یا ویدئو های دیگه که تو یه تاپیک بعضی وقتا میفرستم تو انجمن@Zahra-Hamrang مشکلی نیست دوست من
برای خودمم بفرست
خوب بود استفاده میکنم -
@Zahra-Hamrang مشکلی نیست دوست من
برای خودمم بفرست
خوب بود استفاده میکنمsadeghsabeti ممنون استاد
-
استاد برای سوالاتی که دوره تناوب میخوادو چندتا تابع باهم جمع شدن ایده کلی رو توضیح میدید؟
-
@Zahra-Hamrang شما محبت دارید
کدوم ویدیو ها ؟sadeghsabeti البته استاد ما با اقای موقاری بیشتر شوخی میکنیم اصولا
متاسفانه نیستن اینجا وگرنه براشون میفرستادیم -
amirmohammad shakeri خوب حد تابع در بینهایت عدد بشه افقی داریم
و اگر
درجه صورت یک واحد از درجه مخرج بیشتر بشه مجانب مایل داریم که برای ما حذف شدهخیلی ممنون استاد
استاد یک سوالی ، از مباحث گراف ، احتمال ، شمارش و اصل شمول و عدم شمول ، از بین تستایی که میدن ، غالبا چنتاش تستای روتینی هست که راحت قابل حله؟
-
استاد ببخشید اینجا من نمیفهمم خب وقتی ما اول کوچک ترین عدد رو انتخاب مبکنیم بعدش هر عددی انتخاب کنیم ازون بزرگتر میشه دگ چرا 1 نشد احتمالش ؟این پست پاک شده! -
@soniaaa داری جای شرط و خواسته رو عوض میکنی
sadeghsabeti
اها الان گرفتم چیشدخیلی ممنون
-
سلام استاد خداقوت
استاد ترتیب پاسخگویی و نحوه پاسخگویی چطوری باشه بهتره و نحوه برخورد با سوالا
مثلا ایا این درسته که میگن سوالات ریاضی رو از اخر دفترچه به اول حل کنیم ؟ و اینکه چه جور سوالایی رو اول حل کنیم و کدوم تیپ ها رو بزاریم برای دور بعد .؟ و اینکه چه زمانی دست از حل یه سوالی برداریم؟mohammad mahdi amini به ترتیب از اول برو جلو
بعد
بچسب به آسون ها و متوسط ها
بعد بیا رو سوالات سخت
فارغ از نوع درس -
خیلی ممنون استاد
استاد یک سوالی ، از مباحث گراف ، احتمال ، شمارش و اصل شمول و عدم شمول ، از بین تستایی که میدن ، غالبا چنتاش تستای روتینی هست که راحت قابل حله؟
amirmohammad shakeri من میگم همه شون
-
استاد برای سوالاتی که دوره تناوب میخوادو چندتا تابع باهم جمع شدن ایده کلی رو توضیح میدید؟
کیوان حسینی در رفع اشکال لحظه آخر ریاضی آلاء گفته است:
-
amirmohammad shakeri من میگم همه شون