رفع اشکال لحظه آخر ریاضی آلاء
-
sadeghsabeti
استاد ببخشید کلا همایش چن تا کلیپه ؟@soniaaa دارم ضبط میکنم تا جان در بدن دارم
-
@soniaaa دارم ضبط میکنم تا جان در بدن دارم
sadeghsabeti
اها مرسی
خسته نباشید -
سلام استاد خسته نباشید، میدونم الان شاید وقت همچین سوالی نباشه ولی من تو اینترنت یه ایده از معادله و نامعادله دیدم و نمیدونم چرا ایده منو به فکر انداخت، یه سوال الکی از خودم در آوردم خواستم نظرتون رو بپرسم که همچین سوالی میشه طرح کرد؟
Erfan Karimkhani دوست من سوال طراحی شده کاملا ایراد فنی داره
-
sadeghsabeti
خیلی ممنون -
Erfan Karimkhani دوست من سوال طراحی شده کاملا ایراد فنی داره
sadeghsabeti اها پس به اینترنت نباید اعتماد کرد
ممنون بابت پاسخ گویی
-
sadeghsabeti اها پس به اینترنت نباید اعتماد کرد
ممنون بابت پاسخ گویی
Erfan Karimkhani دیگه
-
sadeghsabeti استاد از دت بازی برای پیدا کردن نقاط بحرانی میشه استفاده کرد؟
-
sadeghsabeti استاد بعضی سوال های حد هست
اون کسریا چ موقع کسر مخلوط میرین
و بعد چ موقع میدونین ک مثلا 1 بیش تری ک داده برا اون کسره نمیشه استفاده کرد و باید برین تععین علامت کنین کلا کی باید فاز رفت سراغ جدول -
sadeghsabeti استاد از دت بازی برای پیدا کردن نقاط بحرانی میشه استفاده کرد؟
Kasra Kakavand بستگ داره
در کسری ها بله
در تجزیه شده ها بله -
استاد برای کسی که میخواد از تابستون برای کنکور بخونه راجع به دو تا چیز سوال داشتم خیلی وقت بود که میخواستم از یه راهی از شما بپرسم .
اول برای خلاصه نویسی . به نظر شما خوبه مباحث کلی رو به صورت خلاصه بنویسیم ؟ که مثلا وقتی یک ازمون قراره از کل ریاضی پایه برگزار بشه مرور کنیم اونهارو و بعد تست بزنیم؟
و سوال دوم هم راجع به یادداشت کردن نکته هاست . مثلا یک سوال رو میبینیم که نکته جالبی داره یا یه نوع تیپ تسته که روش تسلط نداریم به نظرتون خوبه که در دفتری جداگانه اون رو بنویسیم ؟ به طور کلی به نظر شما نکات موجود در تست هارو چطور یادداشت کنیم .
نکته رو به صورت فارسی بنویسیم؟ یا یه تست بنویسیم در زیرش اون نکته رو توضیح بدیم؟
خیلی ممنون میشم که این موارد رو بگید -
sadeghsabeti استاد بعضی سوال های حد هست
اون کسریا چ موقع کسر مخلوط میرین
و بعد چ موقع میدونین ک مثلا 1 بیش تری ک داده برا اون کسره نمیشه استفاده کرد و باید برین تععین علامت کنین کلا کی باید فاز رفت سراغ جدولدانی عالی حسینی
اگر در کسرها هم در صورت و هم در مخرج مجهول داشته باشیم معمولا تفکیک داریم -
استاد برای کسی که میخواد از تابستون برای کنکور بخونه راجع به دو تا چیز سوال داشتم خیلی وقت بود که میخواستم از یه راهی از شما بپرسم .
اول برای خلاصه نویسی . به نظر شما خوبه مباحث کلی رو به صورت خلاصه بنویسیم ؟ که مثلا وقتی یک ازمون قراره از کل ریاضی پایه برگزار بشه مرور کنیم اونهارو و بعد تست بزنیم؟
و سوال دوم هم راجع به یادداشت کردن نکته هاست . مثلا یک سوال رو میبینیم که نکته جالبی داره یا یه نوع تیپ تسته که روش تسلط نداریم به نظرتون خوبه که در دفتری جداگانه اون رو بنویسیم ؟ به طور کلی به نظر شما نکات موجود در تست هارو چطور یادداشت کنیم .
نکته رو به صورت فارسی بنویسیم؟ یا یه تست بنویسیم در زیرش اون نکته رو توضیح بدیم؟
خیلی ممنون میشم که این موارد رو بگید -
am a سواله دیگه زیاد مشاوره ای هستش
میشه بعدا جواب بدم ؟sadeghsabeti سلام استاد میشه فردا ازمون جامع اخر گزینه دو ریاضی تجربی رو تحلیل کنین.
-
میشه بعدا جواب بدم ؟استاد از کجا باید میدونستیم ک اون 0 کمتر رو نمیشه اونجا استاده کرد؟ کلا در چ حالات هایی این اتفاق رخ میده
-
استاد از کجا باید میدونستیم ک اون 0 کمتر رو نمیشه اونجا استاده کرد؟ کلا در چ حالات هایی این اتفاق رخ میده
دانی عالی حسینی اگر در کسرها هم در صورت و هم در مخرج مجهول داشته باشیم معمولا تفکیک داریم
-
sadeghsabeti سلام استاد میشه فردا ازمون جامع اخر گزینه دو ریاضی تجربی رو تحلیل کنین.
هادی رحیمی
چشم -
هادی رحیمی
چشمsadeghsabeti به قول آقای چیذری که میگه -ببین خیلی گلی
-
هادی رحیمی
چشمsadeghsabeti ممنون
-
sadeghsabeti ممنون
هادی رحیمی
عزیزی️
-
میشه بعدا جواب بدم ؟sadeghsabeti
اگر میتونید که استاد بله هر موقع وقت دارید جواب بدید . من چند ماهه این سوال تو ذهنمه و از هر کسی میپرسم یه چیزی میگه و سردرگم شدم
از چه طریقی میتونم بفهمم که پاسخ دادید .
از همین قسمت آلا خونه ؟
اگر میشه داخل صفحه شخصیتون بپرسم تا هرموقع تونستید جواب بدید.
خیلی خیلی ممنون میشم