رفع اشکال لحظه آخر ریاضی آلاء
-
sadeghsabeti استاد از دت بازی برای پیدا کردن نقاط بحرانی میشه استفاده کرد؟
Kasra Kakavand بستگ داره
در کسری ها بله
در تجزیه شده ها بله -
استاد برای کسی که میخواد از تابستون برای کنکور بخونه راجع به دو تا چیز سوال داشتم خیلی وقت بود که میخواستم از یه راهی از شما بپرسم .
اول برای خلاصه نویسی . به نظر شما خوبه مباحث کلی رو به صورت خلاصه بنویسیم ؟ که مثلا وقتی یک ازمون قراره از کل ریاضی پایه برگزار بشه مرور کنیم اونهارو و بعد تست بزنیم؟
و سوال دوم هم راجع به یادداشت کردن نکته هاست . مثلا یک سوال رو میبینیم که نکته جالبی داره یا یه نوع تیپ تسته که روش تسلط نداریم به نظرتون خوبه که در دفتری جداگانه اون رو بنویسیم ؟ به طور کلی به نظر شما نکات موجود در تست هارو چطور یادداشت کنیم .
نکته رو به صورت فارسی بنویسیم؟ یا یه تست بنویسیم در زیرش اون نکته رو توضیح بدیم؟
خیلی ممنون میشم که این موارد رو بگید -
sadeghsabeti استاد بعضی سوال های حد هست
اون کسریا چ موقع کسر مخلوط میرین
و بعد چ موقع میدونین ک مثلا 1 بیش تری ک داده برا اون کسره نمیشه استفاده کرد و باید برین تععین علامت کنین کلا کی باید فاز رفت سراغ جدولدانی عالی حسینی
اگر در کسرها هم در صورت و هم در مخرج مجهول داشته باشیم معمولا تفکیک داریم -
استاد برای کسی که میخواد از تابستون برای کنکور بخونه راجع به دو تا چیز سوال داشتم خیلی وقت بود که میخواستم از یه راهی از شما بپرسم .
اول برای خلاصه نویسی . به نظر شما خوبه مباحث کلی رو به صورت خلاصه بنویسیم ؟ که مثلا وقتی یک ازمون قراره از کل ریاضی پایه برگزار بشه مرور کنیم اونهارو و بعد تست بزنیم؟
و سوال دوم هم راجع به یادداشت کردن نکته هاست . مثلا یک سوال رو میبینیم که نکته جالبی داره یا یه نوع تیپ تسته که روش تسلط نداریم به نظرتون خوبه که در دفتری جداگانه اون رو بنویسیم ؟ به طور کلی به نظر شما نکات موجود در تست هارو چطور یادداشت کنیم .
نکته رو به صورت فارسی بنویسیم؟ یا یه تست بنویسیم در زیرش اون نکته رو توضیح بدیم؟
خیلی ممنون میشم که این موارد رو بگید -
am a سواله دیگه زیاد مشاوره ای هستش
میشه بعدا جواب بدم ؟sadeghsabeti سلام استاد میشه فردا ازمون جامع اخر گزینه دو ریاضی تجربی رو تحلیل کنین.
-
میشه بعدا جواب بدم ؟استاد از کجا باید میدونستیم ک اون 0 کمتر رو نمیشه اونجا استاده کرد؟ کلا در چ حالات هایی این اتفاق رخ میده
-
استاد از کجا باید میدونستیم ک اون 0 کمتر رو نمیشه اونجا استاده کرد؟ کلا در چ حالات هایی این اتفاق رخ میده
دانی عالی حسینی اگر در کسرها هم در صورت و هم در مخرج مجهول داشته باشیم معمولا تفکیک داریم
-
sadeghsabeti سلام استاد میشه فردا ازمون جامع اخر گزینه دو ریاضی تجربی رو تحلیل کنین.
هادی رحیمی
چشم -
هادی رحیمی
چشمsadeghsabeti به قول آقای چیذری که میگه -ببین خیلی گلی
-
هادی رحیمی
چشمsadeghsabeti ممنون
-
sadeghsabeti ممنون
هادی رحیمی
عزیزی️
-
میشه بعدا جواب بدم ؟sadeghsabeti
اگر میتونید که استاد بله هر موقع وقت دارید جواب بدید . من چند ماهه این سوال تو ذهنمه و از هر کسی میپرسم یه چیزی میگه و سردرگم شدم
از چه طریقی میتونم بفهمم که پاسخ دادید .
از همین قسمت آلا خونه ؟
اگر میشه داخل صفحه شخصیتون بپرسم تا هرموقع تونستید جواب بدید.
خیلی خیلی ممنون میشم -
هادی رحیمی
عزیزی️
sadeghsabeti
استاد با عرض پوزش من امروز اهوی گلستان شدماین چجوری دورانش حول دی ربع کره شد ؟ اینجوری نمیشه شکلش؟ نمتونم تصور کنم ربع کره رو
-
استاد ثابتی ، ی تحلیل میشه بکنید نمودار تانژانت با نمودار درجه سه ای که لر بشه کدومشون بالاتر میوفته؟
-
سلام استاد ببخشید کی f(x) رو مساوی هوپیتالش میذاشتیم فک میکنم برا نقطه بحرانی بود درسته؟
-
سلام آقا ثابتی ، یه سوال دارم
ما برای تبدیل درجه به رادیان از کدوم فرمول استفاده میکردیم؟ -
0-0ftm
اینطور مواقع چون بغل ایکس یه منفی داره، تغییر میکنه
راست میشه چپ و بالعکس
لینجا میشه ۲ چپ و حاصل میشه۱کیوان حسینی در رفع اشکال لحظه آخر ریاضی آلاء گفته است:
0-0ftm
اینطور مواقع چون بغل ایکس یه منفی داره، تغییر میکنه
راست میشه چپ و بالعکس
لینجا میشه ۲ چپ و حاصل میشه۱آها مچکر
-
sadeghsabeti
استاد با عرض پوزش من امروز اهوی گلستان شدماین چجوری دورانش حول دی ربع کره شد ؟ اینجوری نمیشه شکلش؟ نمتونم تصور کنم ربع کره رو
@soniaaa
شکل سه بعدی که نمیشه با رسم اطلاعات دقیق ازش داشت
بایست تصور کرد -
سلام آقا ثابتی ، یه سوال دارم
ما برای تبدیل درجه به رادیان از کدوم فرمول استفاده میکردیم؟mahdi shokry
ضرب در پی صدو هشتادم کن -
سلام استاد ببخشید کی f(x) رو مساوی هوپیتالش میذاشتیم فک میکنم برا نقطه بحرانی بود درسته؟
سيد حسين علوي نژاد
کسری هایی که در نقطه اکسترمم صحبت میشه