سلام.الان دومین باره دارم اینو مینویسم من جزوات دوره ی ریاضی آقای لکستانی پایه دهم رو اوایل آبان ماه خریداری کردم ولی فقط شامل فصل و اول و قسمتای ابتدایی فصل دوم هستش و ادامه ی جزوه ی فصل دوم و همچنین جزوه ی نکته و تست رو نداره/چند روزه منتظرم ولی باز همونه لطفا پیگیری کنید کل برنامه هام به هم ریخته.لطفاااا پیگیری کنید واقعا احتیاج دارم.
سلام بچهها 🐤
من یه فیلم رایگان از آریان حیدری درباره مثلثات دیدم و توی مبحث معادلات مثلثاتی از ۴ تا استراتژی فقط مورد اولو گفت. میشه لطفا اگه کسی یادشون داره یا فیلمشو داره برام بفرسته 🙇🏻
1686469580573-1155901903.jpg
16864696811181879947554.jpg
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
سلام خدمت دوستان عزیز آلایی و مدیران محترم آلا
یه سوال ، چرا جزوه آقای صدری که توی سایت گذاشتید با جزوه توی فیلم ها فرق میکنه ! جزوه ای که توی فیلم ها هستش جا برای نوشتن و حل مسئله داره ولی جزوه ای که توی سایت قرار دادید خیلی خیلی جا کم داره . میشه این مورد رو درست کنید لطفا. ممنون
توی سایت هم تیکت دادم 😁
sohrab
@administrators
M.an
جزوات ریاضی تجربی صفر تا صد کنکور - محمدامین نباخته (97-96)
-
سلام جزوه حدش رو ندارید؟
ممنون
marylb -
دوستان نظام قدیم لطف کنین اگه جزوه (حد و انتگرال) ادامه فیلم های استاد نباخته را دارین؛ قرار بدین که ما هم بتونیم استفاده کنیم. بنده شرایط نوشتن جزوه را ندارم
عذرخواهی میکنم ولی اگه کسی این جزوه را به صورت فروشی هم داره لطف کنه بیاد پی وی.
ممنون -
marylb در جزوات ریاضی تجربی صفر تا صد کنکور - محمدامین نباخته (97-96) گفته است:
لینک دانلود جزوه مشتق آقای نباخته
http://s8.picofile.com/file/8325370042/moshtag.PDF.htmlلینک جلساتی که جزوه از روی آن نوشته شده است:
جلسه چهل و نهم- قسمت اول مشتق
جلسه پنجاهم- قسمت دوم مشتق
جلسه پنجاه و یکم- قسمت سوم مشتق
جلسه پنجاه و دوم- قسمت چهارم مشتق
جلسه پنجاه و سوم- قسمت پنجم مشتق
جلسه پنجاه و چهارم- قسمت ششم مشتق
جلسه پنجاه و پنجم- قسمت هفتم مشتق
جلسه پنجاه و ششم- قسمت هشتم مشتق
جلسه پنجاه و هفتم- قسمت نهم مشتقموفق باشید
@دانش-آموزان-آلاء@جهاد
-
خانومِ_دوست_داشتنی خیلی ممنونم