کنکوریا 1401 چند روز تا ازادی...:)
-
سلام به همگی.
اومدم چند کلمه براتون بنویسم نه به عنوان یک مشاور یا متخصص فقط به عنوان کسی که مثل شما چند روز دیگه کنکور داره با همون استرس با همون حجم درسا با همون اهداف و ارزو ها و امیال با همون فشار اطرافیان و حرف این و اون.
بچه ها کنکور یکی از مهمترین مقاطع زندگی ماست ولی نه مهمترینش چه پستی ها و بلندی هایی رو قرار تجربه کنیم که با کنکور قابل مقایسه نیست. اگر ما بتونیم شاخ غول کنکور بشکنیم علاوه بر رسیدن به اهدافمون اعتماد به نفس خیلی خوبی پیدا میکنیم ولی بچه ها موفق نشدن تو کنکور دلیلی بر شکست خوردن تو کل زندگی نیست درسته تو ایران کنکور خیلی سرنوشت بچه هایی که وابسته به درس و علمن رو عوض میکنه ماها بهترین استعداد ها رو داریم که تو کتاب زیست و ریاضی و کنکور نمیشه توصیفشون کرد اگر زبون لالتو کنکور موفق نشدین از کل دنیا نا امید نشین شما استعداد هایی دارین که اگر پرورشش بدین به بهترین ها تبدیل میشین استاد فرشچیان و مجید انتظامی و اینهمه هنرمند خوب از فضا که نیومدن اونا هم استعدادشونو پرورش دادن.
نکته دوم: بچه ها چرا فک میکنید پشت کنکور بودن بده حالا میان میگن فلان مصوبه اومده عمومیا میخواد حذف شه ... اخه سلطان( استاد موقاری وقتی تست غلط میبینن) وقتی یه نفر تلاش بکنه چرا نرسه حالا اینو نمیگم الان دس نخونین ولی به خدا پشت کنکور موندن چیز بدی نیس چه بسا این معنی رو بده تو درک بالایی از موقعیت خودت داری.
نکته سوم: بچه میان رو باشین نه اعتماد به نفس رو کف باشه مثل من:) نه دیگه اوج کمال گرایی
نکته سوم:بچه ها هیچ خبری تو کنکور نیست
تستا گلابی پشمک ابگوشتی( چی بگم دیگه اخه) چون خوندی و بلدی اگه هم بلد نیستی الان بخون دیگه اذیت نکن
اگرم نرسیدی فوقش پشت کنکور میمونی پشت کنکور هم نموندی میری دنبال استعدادت خیلی هم بهتره
جدی بی تعارف موفقیتتون رو ارزو میکنم چون هممون مثل همیم
امیدوارم به تک تک ارزو هاتون برسید و بهترین اتفاقات براتون بیوفته
حق یارتون:shamrock
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
انسانیا -
نکته دوم : جون بله قربان ://///
نکته سوم : من چرا همش تو اوج کمال گراییم ؟؟ :///