ماهیچه مخطط
-
سلااام وقتتون بخیر
یه سوال داشتم
میگه که لایه ماهیچه در بخش های دیگر(یعنی به جز مخطط ها)شامل یاخته های ماهیچه ای صاف است که به شکل حلقوی و طولی سازمان یافتن...
حالا سوالم اینه یعنی بخش های مخطط حلقوی و طولی نیستن؟تکلیف بنداره ها که ماهیچه های حلقوی ان و ارادی هم دارن چی میشه؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء -
یه سوال دیگه مگه خود لوله گوارش یه اندام نیست کلا؟ ما میتونیم بخش های جداگانشم اندام بگیریم؟ مری معده و...
Mehrsa 14 لوله گوارش دستگاهه یعنی از تجع اندام هاست معده اندامه و....نه اینکه کلش یک اندام باشه
سوال اولتونم متوجه نشدم.... -
یه سوال دیگه مگه خود لوله گوارش یه اندام نیست کلا؟ ما میتونیم بخش های جداگانشم اندام بگیریم؟ مری معده و...
-
سلااام وقتتون بخیر
یه سوال داشتم
میگه که لایه ماهیچه در بخش های دیگر(یعنی به جز مخطط ها)شامل یاخته های ماهیچه ای صاف است که به شکل حلقوی و طولی سازمان یافتن...
حالا سوالم اینه یعنی بخش های مخطط حلقوی و طولی نیستن؟تکلیف بنداره ها که ماهیچه های حلقوی ان و ارادی هم دارن چی میشه؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء -
سلااام وقتتون بخیر
یه سوال داشتم
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء -
Mehrsa 14 چرا اتفاقا ماهیچه مخطط هم به صورت طولی و هم حلقوی وجود داره . مثلا توی دربند (اسفنکتر ) های ارادی مثل فوقانی مری یا اخرین دربند بدن ، ماهیچه حلقوی مخطط دارن یا مثلا یک سوم ابتدایی مری ارادیه پس ماهیچه طولی مخطط هم داریم
-
Mehrsa 14 لوله گوارش دستگاهه یعنی از تجع اندام هاست معده اندامه و....نه اینکه کلش یک اندام باشه
سوال اولتونم متوجه نشدم....Mahan Xodayi 2
خیلی ممنون متوجه شدم
پس هر کدومشون کلا اندام های دستگاه گوارش هستن. غدد بزاقی و کبد و اینا هم اندام های دیگهی دستگاه گوارشاند که به گوارش کمک میکنن. -
Mehrsa 14 سلام . لوله گوارش مجموعه ای از اندام های دستگاه گوارشه در حقیقت لوله گوارش یه لوله پیوسته ای هست که از دهان تا مخرج ادامه داره و دهان و حلق و مری و معده و روده باریک و روده بزرگ و کولون ها و راست روده و مخرج رو شامل میشه .
-
سلااام وقتتون بخیر
یه سوال داشتم
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءMehrsa 14 سلام. نظر من اینه که قسمت هایی از لوله گوارش که ماهیچه اسکلتی دارن بصورت حلقوی و طولی سازمان نیافته اند و این ویژگی حلقوی و طولی بودن مختص قسمت هایی است که ماهیچه ی صاف دارن.
بنداره ها هم بنظرم طبق کتاب چه اسکلتی چه صاف باید بگیم حلقوی. احتمالا برای بنداره های اسکلتی منظور کتاب این باشه که بصورت حلقه درآمدهاند.
البته خیلی مطمئن نیستم. -
سوال اولتونم متوجه نشدم....Mahan Xodayi 2
سوال اولم راجب نحوه قرار گیری ماهیچه های مخطط در دیواره لوله گوارش بود. یعنی اونا هم طولی حلقوی هستن؟ -
محمد فواد
آها خیلی ممنونپس چرا بیان کتاب اینجوریه. من فکر کردم فقط ماهیچه صاف به این شکله.
-
Mahan Xodayi 2
خیلی ممنون متوجه شدم
پس هر کدومشون کلا اندام های دستگاه گوارش هستن. غدد بزاقی و کبد و اینا هم اندام های دیگهی دستگاه گوارشاند که به گوارش کمک میکنن.Mehrsa 14 بله کبد هم اندامه البته بزرگترین غده دستگاه گوارشم هست
-
Mehrsa 14 سلام. نظر من اینه که قسمت هایی از لوله گوارش که ماهیچه اسکلتی دارن بصورت حلقوی و طولی سازمان نیافته اند و این ویژگی حلقوی و طولی بودن مختص قسمت هایی است که ماهیچه ی صاف دارن.
بنداره ها هم بنظرم طبق کتاب چه اسکلتی چه صاف باید بگیم حلقوی. احتمالا برای بنداره های اسکلتی منظور کتاب این باشه که بصورت حلقه درآمدهاند.
البته خیلی مطمئن نیستم.Farhan Honar در ماهیچه مخطط گفته است:
Mehrsa 14 سلام. نظر من اینه که قسمت هایی از لوله گوارش که ماهیچه اسکلتی دارن بصورت حلقوی و طولی سازمان نیافته اند و این ویژگی حلقوی و طولی بودن مختص قسمت هایی است که ماهیچه ی صاف دارن.
البته خیلی مطمئن نیستم.دوست عزیز اگه به صورت طولی و حلقوی سازمان نیافته باشن پس چجوری میخوان وجود داشته باشن؟ بعید میدونم حرف شما درست باشه
-
Mahan Xodayi 2
سوال اولم راجب نحوه قرار گیری ماهیچه های مخطط در دیواره لوله گوارش بود. یعنی اونا هم طولی حلقوی هستن؟Mehrsa 14 بله کتاب گفته بنداره ها ماهیچه حلقوی هستند
البته این ماهیچه حلقوی طولی برای صاف بکار برده میشن نه اسکلتی -
Farhan Honar در ماهیچه مخطط گفته است:
البته خیلی مطمئن نیستم.دوست عزیز اگه به صورت طولی و حلقوی سازمان نیافته باشن پس چجوری میخوان وجود داشته باشن؟ بعید میدونم حرف شما درست باشه
محمد فواد درست و غلط بودنش رو نمیدونم . به هر حال زیسته دیگه نکات باریکی داره.
-
Farhan Honar در ماهیچه مخطط گفته است:
محمد فواد حالا اگرم طولی حلقوی سازمان یافته باشن مسلما از لحاظ نوع قرار گیری طولی و حلقوی هستن چون این لفظ برا اسکلتیا درست نیست
-
محمد فواد درست و غلط بودنش رو نمیدونم . به هر حال زیسته دیگه نکات باریکی داره.
Farhan Honar الان این باریک منظورت کدام باریکه؟
-
Farhan Honar الان این باریک منظورت کدام باریکه؟