نحوه خوندن دروس عمومی
-
سلام دوستان خسته نباشید
ببخشید میخواستم شما(به ویژه کنکوری هایی که دیگه امتحان نهاییشونو دادن) چجوری دروس عمومی رو برای امتحان نهایی میخوندید؟ یعنی چه شیوه مطالعاتی داشتید؟
آیا تست زدن دروس عمومی مثل فارسی عربی میتونه برای نهایی کمک کنه یا اصلا دور تست زدن این دروس رو خط بکشیم؟
ممنون میشم هروقت تونستید جواب بدید🙏♥️🌷
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
ریاضیا
تجربیا -
سلام دوستان خسته نباشید
ببخشید میخواستم شما(به ویژه کنکوری هایی که دیگه امتحان نهاییشونو دادن) چجوری دروس عمومی رو برای امتحان نهایی میخوندید؟ یعنی چه شیوه مطالعاتی داشتید؟
آیا تست زدن دروس عمومی مثل فارسی عربی میتونه برای نهایی کمک کنه یا اصلا دور تست زدن این دروس رو خط بکشیم؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
ریاضیا
تجربیا@محمد-خراسانی در نحوه خوندن دروس عمومی گفته است:
سلام دوستان خسته نباشید
ببخشید میخواستم شما(به ویژه کنکوری هایی که دیکه امتحان نهاییشونو دادن) چجوری دروس عمومی رو برای امتحان نهایی میخوندید؟ یعنی چه شیوه مطالعاتی داشتید؟
ممنون میشم هروقت تونستید گواب بدید🙏♥️🌷
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
ریاضیا
تجربیاسلام🙌
خب من روش امسالم که نهایی داشتم با سال های پیشم فرق داشت...
چه امسال چه سال های پیش من کلا عمومی ها رو همیشه میخوندم
شب امتحان نمی ذاشتم اصلا مخصوصا دینی و ادبیات چون زیادن...
حتی امسال معلم ادبیات مون هر درسی رو که میداد میخوندمش خرداد ماه اذیت نشم فقط شعر حفظی رو حفظ نکردم رفتم سر جلسه
و امسال هر امتحان عمومی که داشتم تست میزدم براش
البته برای امتحان ادبیات امسال فقط تست لغات و املا زدم...
بقیه درس ها رو مطالب مهم، آیات مهم یا لغات مهم یا نکات گرامر و قواعد اینا رو مرور میکردم و بعدش فقط تست
البته سال های پیش به جا تست فقط نمونه سوال حل میکردم
مخصوصا نمونه سوالایی که معلم هام واس امتحان قبلی داده بودن
سال های پیش که همش نمونه سوال حل میکردم خب نمره بهتری هم گرفتم اما امسال تست زدم چون تمرکزم رو کنکور بود نمی خواستم یه ماه تست نزنم چون می دونستم بعد یه ماه تست نزدن بخوام دوباره تست بزنم اذیت کنندس
البته اینم بگم که آخر سر نمونه سوال 1400 رو هم یه نگاه انداختم فقط
ولی اگر امسال هم عمومی ها حذف بود دیگه همون سوال حل میکردم... -
سلام دوستان خسته نباشید
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
ریاضیا
تجربیا@محمد-خراسانی سلام منم از اون شب امتحانی ها نیستم در طول سال خونده بودم عمومیا رو و شب امتحان چند تا نمونه سوال حل کردم فقط و جاهایی که گیر داشتم رو خوندم .
بقیه روزاش هم که میموند تست هاشونو میزدم تو امتحانات فک کنم من ۲۰ تا کنکور عربی رو زدم