راه ابریشم عمومی
-
سلام
برای دروس عمومی راه ابریشم پیشنهاد می کنید؟و اینکه مثلا درسی مثل دینی به نظر شما راه ابریشم نیاز داره یا خودمون بخونیم؟@mahdi-najafi-2 سلام به نظر من واسه دینی راه ابریشم لازم نیست . میشه خودتون بخونیدش و وقت کمتری هم میگیره
کتاب میکروطلایی خیلی کامله و خیلی شبیه به کتاب راه ابریشم دینی هست .از اون استفاده کنین -
@mahdi-najafi-2 سلام به نظر من واسه دینی راه ابریشم لازم نیست . میشه خودتون بخونیدش و وقت کمتری هم میگیره
کتاب میکروطلایی خیلی کامله و خیلی شبیه به کتاب راه ابریشم دینی هست .از اون استفاده کنینbahar mohammadi 0 خب چون نویسنده کتاب میکروطلایی آقای رضایی بقا هستند معلم راه ابریشم:)
-
سلام
برای دروس عمومی راه ابریشم پیشنهاد می کنید؟و اینکه مثلا درسی مثل دینی به نظر شما راه ابریشم نیاز داره یا خودمون بخونیم؟@mahdi-najafi-2 سلام بله خوبن واقعا
-
bahar mohammadi 0 خب چون نویسنده کتاب میکروطلایی آقای رضایی بقا هستند معلم راه ابریشم:)
Mohammad javad Majlesi بله درسته
برای همین میگم این کتاب میتونه جایگزین خوبی برای راه ابریشم ایشون باشه -
عربیش پیشنهاد میشه، البته فارسی هم خوبه ولی بیشتر درسنامه در پیله ها اورده شده و فرسنگ ها بیشتر تست و بررسی کتابه + جامونده درسنامه، دینی هم بنظرم لازم نیست ،تدریس ببین از ویدیو های رایگان سایت و بعدش خودت تست بزن، انگلیسی رو من نخریدم ولی بنظرم کسی که دانش قبلی نداره از انگلیسی نیازش میشه
-
سلام نه تیازی نیست چون حجم زیادی داره و اگر به نظرم تو درسی مثه زبان ضعیف هستید شاید فقط خوب باشع براتون وگرنه در بقیه موارد نه.
-
سلام نه تیازی نیست چون حجم زیادی داره و اگر به نظرم تو درسی مثه زبان ضعیف هستید شاید فقط خوب باشع براتون وگرنه در بقیه موارد نه.
محمد شهیدایی دوست عزیز عربی کلا ۸۴ تا ویدئو داره از فرسنگ ۱ تا ۹ که ۲۰ تاش تحلیل کنکورن در فرسنگ ۹ حجم زیاد دیگه چه صیغه ایع؟
-
عربیش پیشنهاد میشه، البته فارسی هم خوبه ولی بیشتر درسنامه در پیله ها اورده شده و فرسنگ ها بیشتر تست و بررسی کتابه + جامونده درسنامه، دینی هم بنظرم لازم نیست ،تدریس ببین از ویدیو های رایگان سایت و بعدش خودت تست بزن، انگلیسی رو من نخریدم ولی بنظرم کسی که دانش قبلی نداره از انگلیسی نیازش میشه
-
@mahdi-najafi-2 والا من ارش و تایتان نداشتم ولی اونا مخصوص جمع بندین تا جایی که میدونم، بنظرم از نمونه تدریسا ببینید اول، پیله ها و فرسنگ ۱ برای همه رایگان گذاشتن
-
سلام
برای دروس عمومی راه ابریشم پیشنهاد می کنید؟و اینکه مثلا درسی مثل دینی به نظر شما راه ابریشم نیاز داره یا خودمون بخونیم؟@mahdi-najafi-2 من زبان چیذری و عربی علیمرادی رو پیشنهاد میدم
-
محمد شهیدایی دوست عزیز عربی کلا ۸۴ تا ویدئو داره از فرسنگ ۱ تا ۹ که ۲۰ تاش تحلیل کنکورن در فرسنگ ۹ حجم زیاد دیگه چه صیغه ایع؟
Am Am 0
نه حاجی خوب شما فقط عربی تو کنکور جواب میدین؟
کلا واسه دروس عمومی فیلم مثه سم میمونه.ادم اگه خیلی نیاز پیدا کرد باید ببینه -
سلام
برای دروس عمومی راه ابریشم پیشنهاد می کنید؟و اینکه مثلا درسی مثل دینی به نظر شما راه ابریشم نیاز داره یا خودمون بخونیم؟ -
@mahdi-najafi-2 سلام
به نظر من همشون خوبن
البته فقط دینی رو نداشتم که اونم حیف
ولی این مهمه که از اول مسیر باهاشون برین و کم نزارین
آهسته و پیوسته
حتما نتیجه میگیرین -
@Zahra-Hamrang بعد یه سوال شما روزی حدودا چند تا از ویدیو هارو میدیدید؟و اینکه تنوع مطالعاتی داشتید یا مثلا یه روز فقط عربی میخوندید؟
@mahdi-najafi-2 ببینین حجم ویدئو ها واقعا کمه
البته برا عمومی هارو میگم
واسه تست زدن هم قرار نیس همه ویدئو هارو بینین فقط اونایی که اشکال داری
این عکس که فرستادم استاندارد ترین شکل درس خوندن میتونه باشه من خودم با کلی برنامه نوشتن تجربه کردم که این نوع درست ترینه با این پیش بری مطمئن باش موفق میشی -
این عکس که فرستادم استاندارد ترین شکل درس خوندن میتونه باشه من خودم با کلی برنامه نوشتن تجربه کردم که این نوع درست ترینه با این پیش بری مطمئن باش موفق میشی -
این عکس که فرستادم استاندارد ترین شکل درس خوندن میتونه باشه من خودم با کلی برنامه نوشتن تجربه کردم که این نوع درست ترینه با این پیش بری مطمئن باش موفق میشی