هر کی یه گزاره

-
@AmirReza-Bhb درست مث تیروئیدی ک همه سلولا از جمله دیواره رگ گیرندشو دارن پس درنتیجه جاست یبار میان؟
Michael Vey
چقدر قشنگ بود ایننننن:/// -
@AmirReza-Bhb درست مث تیروئیدی ک همه سلولا از جمله دیواره رگ گیرندشو دارن پس درنتیجه جاست یبار میان؟
Michael Vey همینه حتما. T3 و T4 ای که میخوان دستور رو واسه خودِ یاخته های تیروئید ببرن، فقط توی همون مایع میان بافتی میمونن.
-
Michael Vey
چقدر قشنگ بود ایننننن:///پرستو بابایی اره بمولا منم پشمام ریختت
-
صفحه 71 زیست 2 یاخته دیواره مویرگ با ترشح و فلان و بهمان گلبول سفید رو به محل آسیب بافتی فرا میخونه
تست آی کیو بوده ولی تو ویرایش جدید حذف شده چون سطحش یکم بالاتر از کنکور تلقی شده ... -
صفحه 71 زیست 2 یاخته دیواره مویرگ با ترشح و فلان و بهمان گلبول سفید رو به محل آسیب بافتی فرا میخونه
تست آی کیو بوده ولی تو ویرایش جدید حذف شده چون سطحش یکم بالاتر از کنکور تلقی شده ...@AmirReza-Bhb
اونجا گیرنده تو خود مویرگه ... -
تست آی کیو بوده ولی تو ویرایش جدید حذف شده چون سطحش یکم بالاتر از کنکور تلقی شده ...@AmirReza-Bhb
اون هورمون نیس ک پیک شیمیاییه -
تست آی کیو بوده ولی تو ویرایش جدید حذف شده چون سطحش یکم بالاتر از کنکور تلقی شده ...@AmirReza-Bhb همون اول ردش کردم. هورمون نیست. پیک شیمیایی ئه.
-
Michael Vey
اینم میشه...
البته این لفظ همه سلولا گیرندشو دارن که بازم غلطه... -
Michael Vey
اینم میشه...
البته این لفظ همه سلولا گیرندشو دارن که بازم غلطه... -
@پارسا-کریم-خانی لفظش هورمون بود...
نمیدونم شاید تسته غلط بوده حذفش کردن -
Michael Vey
اینم میشه...
البته این لفظ همه سلولا گیرندشو دارن که بازم غلطه...@AmirReza-Bhb
به جز سلول های شاخی(مرده سطح پوست)، چه سلول دیگه ای نداره؟ -
@_uuu_
گیرنده تی 3 و تی 4 تو هسته است
خب همه هم که هسته ندارن !
گلبول قرمز بالغ -
@_uuu_
گلبول قرمز بالغ@AmirReza-Bhb در هر کی یه گزاره
گفته است:
@_uuu_
گیرنده تی 3 و تی 4 تو یاخته است
گلبول قرمز بالغگلبول قرمز هم نیاز ب گلوکز داره نمیشه گیرندشو نداشته باشه
-
@_uuu_
گلبول قرمز بالغ@AmirReza-Bhb هورمون های تی ۳ و تی ۴، مصرف گلوکز رو تغیین میکنن. گلبول سفید هم گلوکز مصرف میکنه(با تخمیر)
حالا ممکنه گیرنده گلبول قرمز یه جای دیگه ش باشه. اما قطعا گیرنده داره واسش -
@_uuu_
گلبول قرمز بالغ -
@AmirReza-Bhb در هر کی یه گزاره
گفته است:
@_uuu_
گیرنده تی 3 و تی 4 تو یاخته است
گلبول قرمز بالغگلبول قرمز هم نیاز ب گلوکز داره نمیشه گیرندشو نداشته باشه
@Soniaaa
من نمیدونم به من گیر ندین آقا موقاری میگفت نداره دیگه من چیکاره بیدم -
@AmirReza-Bhb هورمون های تی ۳ و تی ۴، مصرف گلوکز رو تغیین میکنن. گلبول سفید هم گلوکز مصرف میکنه(با تخمیر)
حالا ممکنه گیرنده گلبول قرمز یه جای دیگه ش باشه. اما قطعا گیرنده داره واسش@پارسا-کریم-خانی
آخه استثنا برا تی 3 و تی 4 نداریم که
گیرندشون تو هسته است -
@پارسا-کریم-خانی
آخه استثنا برا تی 3 و تی 4 نداریم که
گیرندشون تو هسته است@AmirReza-Bhb من والا نشنیدم تو هسته باشه. تو یاخته شنیدم. تو هسته نه.
بعدشم. خو اگه تیروئید بهش نگه چقدر مصرف کنژ این گلبول قرمز که همه گلوکز های بدن رو خودش میخوره -
@AmirReza-Bhb من والا نشنیدم تو هسته باشه. تو یاخته شنیدم. تو هسته نه.
بعدشم. خو اگه تیروئید بهش نگه چقدر مصرف کنژ این گلبول قرمز که همه گلوکز های بدن رو خودش میخوره@پارسا-کریم-خانی
من الان یه سرچ هم کردم دیدم از لحاظ علمی هم گیرنده تی 3 و 4 تو هسته است....
دیگه از نحوه سوخت و ساز گلبول قرمز بالغ بی اطلاعم