7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
هر کی یه گزاره
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Foruhar on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@Allen-Gamer
درسته
گیرنده کششی یک نوع گیرنده مکانیکی هستش که همه گیرنده های مکانیکی به غیر از گیرنده یاخته های مژکدار مجاری نیم دایره ای از نوع بخشی از یک سلول هستن -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to پرستو بابایی on آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
ببخشید گیرنده داخل حلزون گوش یادم رفت .گیرنده داخل حلزون گوش هم یک سلول جداگانست -
پرستو بابایی بله کاملا درست
ولی بزارین کارِتون رو راحت کنم ! همه ی گیرنده های حواس پیکری ، بخشی از سلول هستند -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Foruhar on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Allen-Gamer
خیلی ممنون -
بعد از مدتها یه گزاره بگیم...
گزاره🧪
رابرت هوک پس از مشاهدهی مجموعه حفره هایی در ساختار چوب پنبه که به واسطه دیوارهای هایی از یکدیگر جدا شده بودند دریافت که این دیواره ها دارای کانال های سیتوپلاسمی است که موجب براقرای ارتباط از یاختهای به ساخته دیگر میشود.
@تجربیا -
Mehrsa 14 در هر کی یه گزاره گفته است:
بعد از مدتها یه گزاره بگیم...
گزاره🧪
رابرت هوک پس از مشاهدهی مجموعه حفره هایی در ساختار چوب پنبه که به واسطه دیوارهای هایی از یکدیگر جدا شده بودند دریافت که این دیواره ها دارای کانال های سیتوپلاسمی است که موجب براقرای ارتباط از یاختهای به ساخته دیگر میشود.
@تجربیا..میتوان گفت که دریافت... رو هم اضافه کنید
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Mehrsa 14 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
سلام وقت بخیر
رابرت هوک با میکروسکوپ نوری تونست که بافت های مرده ی چوب پنبه رو ببینه ..
و خب بابت چوب پنبه همونطور که گفتم مرده هستش و چون مرده طبیعتا پروتوپلاستش رو از دست داده و پلاسمودیوم هم نداره پس راهی برای این کار نداره .گزاره غلطه
-
Farhan Honar
سلام عرض شد به امید گزاره های بیش از پیش
تبریک آقای دکتر شدین
خواستم به همه دونه دونه بگم نمیشد. -
پرستو بابایی
عالی با توجه به گزاره حرفتون درسته
حالا اگر میگفت منافذ و کانال هایی رو دید(اینجا دیگه پلاسمودسم هم نگفته یعنی دیگه تاکید بر وجود سیتوپلاسم نداره. آیا این درسته یا غلط؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Mehrsa 14 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
تا اونجایی که می دونم بله کاملا درسته -
پرستو بابایی
حقیقتش غلطه اما نه به یک دلیل زیستی و نه ادبیاتی یه راهنمایی کنم دلیلش فیزیکیه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Mehrsa 14 on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
Mehrsa 14
واقعا ؟!
میشه لطفا دلیلش رو هم بگید
من دلیلی به ذهنم نرسید -
پرستو بابایی
حقیقتش رابرت هوک یه میکروسکوپ ابتدایی داشت اما کتاب گفته با میکروسکوپ الکترونی میشه اون منافذ و کانال هارو دید واسه همین غلطه میکروسکوپ رابرت هوک کجا الکترونی کجا -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Mehrsa 14 on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
Mehrsa 14
وای خدای من چه جالب بود -
گزاره:در یک نورون، همه کانال های پروتئینی به صورت اختصاصی عمل می کنند و همواره در تماس با فسفولیپید ها هستند.
-
Ahmadreza Amanzadeh
اره همه ی کانال های پروتئینی اختصاصی عمل می کن و همه شون در تماس با حداقل یک لایه فسفو لیپیدی هستند -
-
Farhan Honar
خیلی ممنونمانشاالله موفق باشیدیه گزاره بگم اسپم نشه
گزاره🧪
در ساختاری مربوط به لوله گوارش که بین ملخ و انسان مشترک میباشد و فاقد توانایی ترشح آنزیم گوارشی بوده و تنها امکان گوارش کربوهیدراتها به واسطه آنزیم آمیلاز در آن وجود دارد، میتوان گفت که در انسان بر خلاف ملخ حرکت مواد در این بخش در خلاف جهت رشد ریشه است.
ترکیبی گیاهی جانوری و انسانی