7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
هر کی یه گزاره
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
فکر کنم غلطه -
پرستو بابایی دلیل؟
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
دریچه های لانه کبوتری شاید بتونن اینو نقض کنن
چون گفته دستگاه گردش خون پس شاید این هم بتونیم در نظر بگیریم -
پرستو بابایی اگزکلیییییییی
عااورین -
Michael Vey
مرسیی -
پرستو بابایی من از همون اول فکرم رفت سراغ لانه کبوتری
حواسم به دریچه های خود قلب نبود -
@mahshid-avajian
آره دقیقا منم -
گزاره
ماهیچه هایی که فاقد استراحت یا انقباض پیوسته هستند یاخته هایی دارند که از طریق صفحات بینابینی با یکدیگر در ارتباطند.
@تجربیا
نظرات؟؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to محمدجواد صیدالی on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
محمدجواد صیدالی
درسته ؛منظور ماهیچه های قلبی هستن -
پرستو بابایی چرا صاف حساب نمیشه؟
-
محمدجواد صیدالی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Michael Vey on آخرین ویرایش توسط محمدجواد صیدالی انجام شده
Michael Vey افرین کدوم ماهیچه ی صاف؟
-
محمدجواد صیدالی والا خیلی ماهیچه صافا انقباض و استراحت مطلق ندارن.. میشه لوله گوارشو گفت؟ یا تو مثانه میزراه بود میزنای بود چی بود.. حرکات کرمی داشت (وی هنوز فصل 5 دهم را درست حسابی نخوانده)
-
Michael Vey اگه بخوایم از اون زاویه به استراحت مطلق نگاه کنیم نتیجه میگیریم هیچکدوم از ماهیچه ها استراحت مطلق ندارند که خوب نه! اینطور نیست؛ *طبیعتا ما همواره در حال نفس کشیدنیم و تنفس هم مثل تپش قلب همواره اتفاق میوفته=>ماهیچه ای که مد نظر این گزاره بوده علاوه بر ماهیچهی قلب ماهیچهی دیافراگم و ماهیچه بین دنده ای رو شامل میشد که استراحت پیوسته ندارند.
پ.ن:ماهیچه های موثر توی تنفس نوعی ماهیچه اسکلتین نه صاف
-
محمدجواد صیدالی هوممم.. گزاره عجیبی بود. مرسیی
-
سلام و درود
گزاره زیر درسته؟
به طور معمول در ساختار درونی کلیه ها،لپ بر خلاف هرم،دارای انشعاباتی از سرخرگ اصلی کلیه نیست.
@Rahman-Atafat -
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Erfan Iranmanesh 1 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Erfan Iranmanesh 1
تا اونجایی که از زیست دهم یادمه غلطه -
پرستو بابایی نظر منم همینه اما خیلی سبز درست گرفته
-
سلام
پروتئین دنا داره؟
اگه داره،چه جوری؟ -
Erfan Iranmanesh 1 پروتئین مولکوله دنا هم مولکول.. پروتئین ک نمیتونه دنا داشته باشه. ولی منشا ساختش از دناس