ترسیم لایه های لوله گوارش
-
سلام پچه ها ، من این ساختار رو با توجه به حرفای استاد موقاری رسم کردم . بنظرتون جاییش مشکلی نداره ؟ اگه داره لطف کنین بگین تا درستش کنم .
-
سلام پچه ها ، من این ساختار رو با توجه به حرفای استاد موقاری رسم کردم . بنظرتون جاییش مشکلی نداره ؟ اگه داره لطف کنین بگین تا درستش کنم .
Reza Dolatsha در ترسیم لایه های لوله گوارش گفته است:
سلام . ببینین اون قسمت ماهیچه صاف در زیر مخاط و مخاط مشترک نیستند! اصلا لایه زیرمخاطی ماهیچه نداره . فقط لایه ماهیچه ای ولایه مخاطی دارن.
درباره مویرگ و رگ ها و این ها : اون جایی که نوشتین ماده زمینه ای اندک من نمیدونم درسته یا نه .
و اینکه در مخرج همه ماهیچه ها مخطط نیستن .
@تجربیا @راه-ابریشمی-ها-زیست -
سلام . ببینین اون قسمت ماهیچه صاف در زیر مخاط و مخاط مشترک نیستند! اصلا لایه زیرمخاطی ماهیچه نداره . فقط لایه ماهیچه ای ولایه مخاطی دارن.
درباره مویرگ و رگ ها و این ها : اون جایی که نوشتین ماده زمینه ای اندک من نمیدونم درسته یا نه .
@تجربیا @راه-ابریشمی-ها-زیست -
D Oo در ترسیم لایه های لوله گوارش گفته است:
محمد فواد استاد موقاری فرمودند که ماهیچه داره
نه دوست عزیز . اصلا توی لایه زیرمخاطی ماهیچه نداریم
.لایه زیرمخاطیحاوی بافت پیوندی سست+رگهای خونی+شبکه ای از یاخته های عصبی
-
-
سلام در کل خوبه ولی یکم شلوغ و دارای اطلاعات زیادیه
-
D Oo در ترسیم لایه های لوله گوارش گفته است:
محمد فواد اجازه بدین از معلمم بپرسم مطمین بشم
باشه ... ماهیچه کلا توی 2 لایه هست . لایه ماهیچه ای و مخاطی
محمد فواد این برای کنکور شما درسته...
ایشونم دارن درست میگن منتها درستی که اضافی تره...
البته اگر کتاب تغییری نکرده و مبحثی در مورد وجود ماهیچه در مخاط اشاره نشده چون قبلا بود بعد حذفش کردن -
Reza Dolatsha
سلام
لایه بیرونی میتونه حاوی بافت چربی هم باشه...
و اینکه خوبه بدونین اما حواستون باشه برای کنکور شما این مباحث خیلی ساده شدن و اینقدر پیچیده و ریز نیاز ندارین...
این تدریس استاد مقاری هم طبق کتاب چاپ۹۶هست یعنی کنکور۹۹ -
@تجربیا @راه-ابریشمی-ها-زیستمحمد فواد ماهیچه مشترک منظورم مابین دوتاشون بوده ، که در شکل صفحه ۲۵ هم معلوم هست .
-
@تجربیا @راه-ابریشمی-ها-زیستمحمد فواد رگ هم خب بافت پوششی داره که چون فضای بین یاخته ای اندک داره پس قاعدتا ناده زمینه ای زیادی هم نداره ممنون از نظرتون
️
-
@تجربیا @راه-ابریشمی-ها-زیستمحمد فواد همهی لایهها به واسطهی رگ خونی ماهیچه دارن
-
Reza Dolatsha
سلام
لایه بیرونی میتونه حاوی بافت چربی هم باشه...
و اینکه خوبه بدونین اما حواستون باشه برای کنکور شما این مباحث خیلی ساده شدن و اینقدر پیچیده و ریز نیاز ندارین...
این تدریس استاد مقاری هم طبق کتاب چاپ۹۶هست یعنی کنکور۹۹Mahan Xodayi 2 آره درسته اما چون توی شکلای کتاب و متن قابل استنباط نیست دیگه ننوشتمش
-
محمد فواد همهی لایهها به واسطهی رگ خونی ماهیچه دارن
Disgustion 1 اینو قبلا هم توضیح دادن با این حساب تستی طرح نباید بشه در مورد لایه ها چون همشون پیوندی و ماهیچه ای و...هر چی در رگ هست رو دارن...چون وجود رگ یک موضوع عادی هست جزوی از لایه ها حسابش نمیکنیم....
-
Mahan Xodayi 2 آره درسته اما چون توی شکلای کتاب و متن قابل استنباط نیست دیگه ننوشتمش
Reza Dolatsha گفتم یاداوری کنم:)
-
محمد فواد رگ هم خب بافت پوششی داره که چون فضای بین یاخته ای اندک داره پس قاعدتا ناده زمینه ای زیادی هم نداره ممنون از نظرتون
️
محمد فواد رگ هم خب بافت پوششی داره که چون فضای بین یاخته ای اندک داره پس قاعدتا ناده زمینه ای زیادی هم نداره ممنون از نظرتون
️
بله کاملا درست میگین
-
Disgustion 1 در ترسیم لایه های لوله گوارش گفته است:
بله دقیقا ولی همونطور که Mahan Xodayi 2 گفتن تستی طراحی نمیشه از این بخش چون خیلی از چیزا بخاطر رگ خونی هست
-
Disgustion 1 اینو قبلا هم توضیح دادن با این حساب تستی طرح نباید بشه در مورد لایه ها چون همشون پیوندی و ماهیچه ای و...هر چی در رگ هست رو دارن...چون وجود رگ یک موضوع عادی هست جزوی از لایه ها حسابش نمیکنیم....
Mahan Xodayi 2 اینو میدونم ولی یجا دیدم اینطور دسته بندیش میکردن بنظرم منطقی اومد :
اگه گفت در لایهی زیر مخاطی میتونیم بگیم ماهیچه داره ولی اگه گفت در ساختار لایهی زیر مخاطی نمیتونیم بگیم ماهیچه داره چون تو این حالت فقط محتویات ساختار همین لایه مد نظره .
ولی تو حالت اول کلا همه چیزشو در نظر میگیرن . -
Mahan Xodayi 2 اینو میدونم ولی یجا دیدم اینطور دسته بندیش میکردن بنظرم منطقی اومد :
اگه گفت در لایهی زیر مخاطی میتونیم بگیم ماهیچه داره ولی اگه گفت در ساختار لایهی زیر مخاطی نمیتونیم بگیم ماهیچه داره چون تو این حالت فقط محتویات ساختار همین لایه مد نظره .
ولی تو حالت اول کلا همه چیزشو در نظر میگیرن .Disgustion 1 میدونم درست میگیا ولی نباید بگی!چون الان برا کنکور۴۰۲هم این ساختار ها خیلی بیسیک شده برا۴۰۴دیگه همش خلاصه شده در اسم....
لینقد ریز نباید در تستا در نظر بگیرن....