مشاور لازمه؟
-
یه سوال داشتم،آیا حتما باید برای موفقیت مشاور داشت؟من اصولا بیشتر میخوام کارامو خودم انجام بدم و مشاور نمیخوام،اما از نظر شما باید حتما مشاور داشته باشی یا نه؟
@mahdi-najafi-2
برعکس به خدمتت رسوندن
اگه میخوای موفق بشی نباید مشاور داشته باشی
راجع به من ک حداقل اینطور بوده... -
یه سوال داشتم،آیا حتما باید برای موفقیت مشاور داشت؟من اصولا بیشتر میخوام کارامو خودم انجام بدم و مشاور نمیخوام،اما از نظر شما باید حتما مشاور داشته باشی یا نه؟
@mahdi-najafi-2 درود
بستگی به خودتون داره
هم بودن کسایی که با مشاور موفق شدن و هم کسایی که بدون مشاور موفق شدن
. -
@mahdi-najafi-2
سلام آقا مهدی
برای موفقیت تو کنکور مشاوره خییییییلی واجبه؛
تقریباً میشه گفت محاله یه نفر بدون مشاوره موفق بشه
اما هیچ گونه الزامی به داشتن مشاور نیست
(به نظر من فقط دور ریختن پوله)
در ضمن، مشاوره رو میتونی از این افراد بگیری:
@فارغ-التحصیلان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
و بقیه افراد و شایدم گوگل! -
@mahdi-najafi-2 سلام وقتتون بخیر ببینید این جمله شما اشتباهه مشاور شما را به موفقیت نمیرسونه بلکه راه رسیدن به موفقیت یا همون مقصدی که در نظر گرفتید رو بهتون نشون میده و شما میتونید سریعاً به اون هدفتون برسید
به نظر خودم من گرفتن مشاور درست و حسابی خیلی بهتره و میتونه خیلی شما رو به هدفتون نزدیک کنه -
@mahdi-najafi-2
سلام آقا مهدی
برای موفقیت تو کنکور مشاوره خییییییلی واجبه؛
تقریباً میشه گفت محاله یه نفر بدون مشاوره موفق بشه
اما هیچ گونه الزامی به داشتن مشاور نیست
(به نظر من فقط دور ریختن پوله)
در ضمن، مشاوره رو میتونی از این افراد بگیری:
@فارغ-التحصیلان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
و بقیه افراد و شایدم گوگل! -
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد
-
مشاور داشتم که پشت کنکوری شدم .
-
سلام
مشاوره های الا خیلی خوبن
اگر میخواین یه مشاوره کامل رو داشته باشین
مشاوره رو توی فیلتر سرچ کنید
68 فیلم هست که اقای امیررضا امیراحمدی استادشون هست و اسمش من کنکوری هست نگاه کنید
من خودم فک میکنم که خیلی کامل هست
چون من با توجه به همون فیلم ها تونستم برنامه ریزی کنم
خیلی کامل هستن
حتما یه نگاه کنید -
-
@mahdi-najafi-2 سلام
قطعا لازم و اجباری نیست
اما داشتن مشاور خوب میتونه خیلی زیاد کمک کننده باشه
دلیلشم اینه که تو بازه دبیرستان هرچی پایه بالاتر میره زمان کمتری برای ازمون و خطا داریم پس حضور یک همراه اشنا به مسیر هم امنیت تحصیلی برات میاره(ازین لحاظ که نگران نمراتت نیستی)
وهم ازفشار عوامل محیطی روی ذهنت کم میکنه(مثل نگرانی های والدین..انتخاب منابع درست..روند مطالعه منظم و...)
اما یادمون باشه که تو این مسیر تاجر هم زیاده و بنابراین مشاور خوب مشاوریه که اولا خودش تو زمینه تحصیلی و کار خودش موفق باشه .دوما شیوه کاریش با اخلاقیات تو بخونه.مثلا تو میگی دوست داری مستقل باشی پس باید بامشاوری کار کنی که بتونه این استقلالتو درک کنه نه کسیکه باکس مطالعه اجباری بت بده...
بعلاوه مشاور خوب بایددر دسترس و پاسخگو باشه
همینطور که به شیوه انتخابی عمل نکنه که اگه یوقتی تو روند تحصیلت دچار سقوط شدی ولت کنه و کم کاری کنه در حقت بلکه پای کارت بمونه و کمکت کنه تا دوباره به روال درستش برگردی -
Sadegh Abbasian مشاوره های خود آلا چطورن به نظرتون؟
@mahdi-najafi-2
آره خیلی خوبه...
فک کنم اسمش من کنکوری بود -
@mahdi-najafi-2 سلام
قطعا لازم و اجباری نیست
دلیلشم اینه که تو بازه دبیرستان هرچی پایه بالاتر میره زمان کمتری برای ازمون و خطا داریم پس حضور یک همراه اشنا به مسیر هم امنیت تحصیلی برات میاره(ازین لحاظ که نگران نمراتت نیستی)
وهم ازفشار عوامل محیطی روی ذهنت کم میکنه(مثل نگرانی های والدین..انتخاب منابع درست..روند مطالعه منظم و...)
اما یادمون باشه که تو این مسیر تاجر هم زیاده و بنابراین مشاور خوب مشاوریه که اولا خودش تو زمینه تحصیلی و کار خودش موفق باشه .دوما شیوه کاریش با اخلاقیات تو بخونه.مثلا تو میگی دوست داری مستقل باشی پس باید بامشاوری کار کنی که بتونه این استقلالتو درک کنه نه کسیکه باکس مطالعه اجباری بت بده...
همینطور که به شیوه انتخابی عمل نکنه که اگه یوقتی تو روند تحصیلت دچار سقوط شدی ولت کنه و کم کاری کنه در حقت بلکه پای کارت بمونه و کمکت کنه تا دوباره به روال درستش برگردیAmir Hassanzadeh در مشاور لازمه؟ گفته است:
@mahdi-najafi-2 سلام
قطعا لازم و اجباری نیست
همینطور که به شیوه انتخابی عمل نکنه که اگه یوقتی تو روند تحصیلت دچار سقوط شدی ولت کنه و کم کاری کنه در حقت بلکه پای کارت بمونه و کمکت کنه تا دوباره به روال درستش برگردی -
@mahdi-najafi-2 سلام دوست عزیز
این پستم شاید بتونه بهت کمک کنه
https://forum.alaatv.com/post/1474866