راه ابریشم براتون مفید بوده؟
-
منم راه ابریشمی هستم سه روزه که خریدم لطفا راهنمایی کنید میخوام بیام پیوی تون ولی نوشته امکان دسترسی برای شما نیست چیکار کنم ؟؟
reyhane nakhei سلام عزیزم من یازدهمی هستم و میخوام برم دوازدهم میشه ولی سر دوراهی بزرگ گیر کردم نمیدونم راه ابریشم رو بخرم یا نه؟
از طرفی بزرگسالانم و حضوری نمیرم و از این بابت وقت زیاد دارم از طرفی میگم چون حجم فیلمها و مبحث ها زیاده نتونم تموم کنم و به قولی سنگ بزرگ نشانه نزدنه!
حالا شما که پارسال خریداری کردید آیا براتون مفید بود؟ارزشش رو داشت؟ پک کامل بخرم یا نه؟ -
M monirs این موضوع را از اطلاعیه ها جابهجا کرد
-
reyhane nakhei سلام عزیزم من یازدهمی هستم و میخوام برم دوازدهم میشه ولی سر دوراهی بزرگ گیر کردم نمیدونم راه ابریشم رو بخرم یا نه؟
از طرفی بزرگسالانم و حضوری نمیرم و از این بابت وقت زیاد دارم از طرفی میگم چون حجم فیلمها و مبحث ها زیاده نتونم تموم کنم و به قولی سنگ بزرگ نشانه نزدنه!
حالا شما که پارسال خریداری کردید آیا براتون مفید بود؟ارزشش رو داشت؟ پک کامل بخرم یا نه؟زینب امیدی سلام، به آلاخونه خوش اومدی
برای اینکه بهتر بتونی با آلاخونه کار کنی و متوجه بشی چجوری تاپیک بزنی که هم جای مناسبی توی آلاخونه داشته باشه هم دوستات زدوتر ببیننش و جوابت رو بدن حتما به قسمت راهنمای آلاخونه سری بزن. لینکهای زیر رو هم هر چی سریعتر بخون:
سوالپرسیدن و انتشار مطالب در آلاخونه
منشنکردن گروهها -
-
سلام
درس زیست و فیزیک و قسمت چاپار شیمی برای من مفید بوده