- خانه
- مشاوره تحصیلی
- سوال مشاوره ای
- راه ابریشم براتون مفید بوده؟
راه ابریشم براتون مفید بوده؟
-
منم راه ابریشمی هستم سه روزه که خریدم لطفا راهنمایی کنید میخوام بیام پیوی تون ولی نوشته امکان دسترسی برای شما نیست چیکار کنم ؟؟
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreyhane nakhei سلام عزیزم من یازدهمی هستم و میخوام برم دوازدهم میشه ولی سر دوراهی بزرگ گیر کردم نمیدونم راه ابریشم رو بخرم یا نه؟
از طرفی بزرگسالانم و حضوری نمیرم و از این بابت وقت زیاد دارم از طرفی میگم چون حجم فیلمها و مبحث ها زیاده نتونم تموم کنم و به قولی سنگ بزرگ نشانه نزدنه!
حالا شما که پارسال خریداری کردید آیا براتون مفید بود؟ارزشش رو داشت؟ پک کامل بخرم یا نه؟ -
-
reyhane nakhei سلام عزیزم من یازدهمی هستم و میخوام برم دوازدهم میشه ولی سر دوراهی بزرگ گیر کردم نمیدونم راه ابریشم رو بخرم یا نه؟
از طرفی بزرگسالانم و حضوری نمیرم و از این بابت وقت زیاد دارم از طرفی میگم چون حجم فیلمها و مبحث ها زیاده نتونم تموم کنم و به قولی سنگ بزرگ نشانه نزدنه!
حالا شما که پارسال خریداری کردید آیا براتون مفید بود؟ارزشش رو داشت؟ پک کامل بخرم یا نه؟نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۱، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزینب امیدی سلام، به آلاخونه خوش اومدی
برای اینکه بهتر بتونی با آلاخونه کار کنی و متوجه بشی چجوری تاپیک بزنی که هم جای مناسبی توی آلاخونه داشته باشه هم دوستات زدوتر ببیننش و جوابت رو بدن حتما به قسمت راهنمای آلاخونه سری بزن. لینکهای زیر رو هم هر چی سریعتر بخون:
سوالپرسیدن و انتشار مطالب در آلاخونه
منشنکردن گروههاشتاب کن؛
که «تو» را قُدْرَتیستْـ در اسرار...
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۱، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شتاب کن؛
که «تو» را قُدْرَتیستْـ در اسرار...
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
درس زیست و فیزیک و قسمت چاپار شیمی برای من مفید بوده